Restaurant Herthadalen
På Herthadalen har vi specialiseret os i at afholde selskaber hele året rundt, men vi har også åbent på udvalgte dage i restauranten. Traditionen tro er restauranten åben til ”Sommer restaurant” samt i højtider.
Mormor inspirerer, mor serverer og datter står i køkkenet, mens naboerne blandt andet sørger for rabarber, æbler, pærer og bær fra egne haver til Fra Chilli Til Safran
Virksomhedsnavn
Fra Chilli til Safran – Café DyrehøjBesøgsadresse
Røsnæsvej 254, 4400 KalundborgKontaktperson telefon
26 57 17 66Virksomhedsnavn
Fra Chilli til Safran – Café DyrehøjBesøgsadresse
Røsnæsvej 254, 4400 KalundborgKontaktperson
Tina ThrysøeKontaktperson email
thrysoe@ka-net.dkKontaktperson telefon
26571766Antal gæster (samlet ankomst): Min. 6 personer
Max i samme lokale 120 personer – Max i flere lokaler 400 personer
Alle gæster kan sidde i samme lokale: Ja
Åbent for gruppebesøg: Hele året
Ugedage: Man, Tir, Ons, Tor, Fre, Lør, Søn
Der kan forespørges på andre perioder/ugedage: Ja
Handicapventligt besøg: Ja
Hvilke faciliteter: Handicaptoilet
Der findes busparkering til: Turistbus og Minibus
Afstand fra parkering til indgang i meter: 15
Mulighed for frokost? Ja
Mulighed for middag?
Mulighed for kaffe/kage? Ja
Andet: Flere sammensætninger kan tilbydes – sammen med rundvisning – musikarrangementer.
Prisspænd: 125,-
Tilkøb: Rundvisning – Musik – Foredrag – Vinmenu – Kage til kaffen
Virksomhedsnavn
Fra Chilli til Safran – Café DyrehøjBesøgsadresse
Røsnæsvej 254, 4400 KalundborgKontaktperson telefon
26 57 17 66Siden 2018 har jeg, Tina Thrysøe, forpagtet Café’en på Dyrehøj Vingaard, men min lille virksomhed startede tilbage i 2006, hvor jeg begyndte at lave mad til fester hos folk privat og i forsamlingshuse/selskabslokaler, samt byfest. Det var med hjælp fra venner og familie, især min mor hjalp meget til, og vi blev stort set booket hver weekend.
Men det tog om sig, og resten er en historie om at Tom, ejeren af Dyrehøj Vingaard, lavede køkken til os i løbet af 6 uger, så der kunne drives café/selskabslokale.
Vi startede op i Pinsen 2018, hvor min datter Karoline blev ansat som køkkenchef. Karoline er uddannet kok og tjener, og ud fra hendes erfaring i branchen, sammensætter hun menukortet med inspiration fra hvad der er i sæson, og holder øje med, hvad der sker ude i verden og bliver inspireret af dette. Karoline kigger også på hvad mormor har lavet gennem tiderne. Hun laver blandt andet verdens bedste æbleflæsk, og ingen slår hendes æblegrød, så det kan vi også tviste og bruge på menuen. Mormor er ikke bare inspirationskilde, hun er også stadig med på sidelinjen.
Fra Chilli til Safran - Café Dyrehøj
Mormor inspirerer, mor serverer og datter står i køkkenet, mens naboerne blandt andet sørger for rabarber, æbler, pærer og bær fra egne haver til Fra Chilli Til Safran
Vi har fundet følgende indhold til dig, som også kunne have din interesse