Fra soppetur til shoppetur

I Destination Sjælland er der ikke langt fra soppetur til shoppetur. Turen fra de skønne strande, vandkant og feriehuse til ægte byliv og pulserende feriebyer er ikke lang.

Området byder på stor mangfoldighed fra den lille hyggelige landsby og de nærværende brostensbelagte købstæder til de store handelsbyer – med livligt cafeliv og en aktiv bymidte med både gågade, specialbutikker og shoppingcentre. Ligesom der kun er en times kørsel til Københavns herligheder.

Forskellighederne står i kø i Destination Sjælland uanset, om I søger oplevelser inde i landet eller ude ved kysten. Byerne summer af liv og er fulde af historie helt fra middelalderen og vikingetiden frem til i dag, som I kan gå på opdagelse i, når I skal have en pause fra indkøbene.

I kan også stikke hovedet ind hos kunstnerne, der slår dørene op til værksteder og gallerier eller slappe af på en cafe eller nyder frokosten på en af byernes restauranter.

 

Der er altid noget at opleve i Destination Sjællands livlige byer, hvor arrangementerne står i kø hele året. Musikhuse, teatre, kulturhuse og museer inviterer indenfor til forestillinger, koncerter, foredrag og udstillinger med tidens aktuelle navne, kunstnere og spændende personligheder.

 

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet