fbpx

Fra soppetur til shoppetur

I Destination Sjælland er der ikke langt fra soppetur til shoppetur. Turen fra vandkanten og feriehusene på Ellinge Lyng, Svallerup, Kobæk eller Stillinge Strand til ægte byliv i Holbæk, Slagelse eller de pulserende feriebyer Nykøbing Sjælland og Rørvig er ikke lang. 


 

Hvad mon der sker i dag?

Dagsaktuelle oplevelser i Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Slagelse og Sorø kommuner

Læs mere …

Begivenheder i Destination Sjælland

Hvert år er der mange større begivenheder for børn og voksne. Få overblikket her

Læs mere …

Spisesteder og caféer

Der bliver plukket urter i skoven, fanget fisk ved kysterne og hentet egnsunikke produkter hos de lokale producenter, når spisestederne skal trylle i køkkenet.

Læs mere …

Holbæk

I Holbæk kan I træde direkte fra sejlbådens dæk op på byens shoppinggade, der byder på et rigt udvalg af spændende butikker, hyggelige cafeer og aktiviteter.  

Byens havnemiljø har et skønt udvalg af spisesteder og andre kulinariske fristelser med et smukt view udover Isefjorden, mens Filmtorvet byder på både grønne områder og havnebad.
Byen i bunden af fjorden har ligeledes et rigt kulturliv med både teatre, biograf og spillesteder.  

Slagelse

Slagelse er Vestsjællands handelsby nr. 1, hvor bymidte, gågade og Vestsjællandscenteret sørger for et varieret udbud af butikker, ligesom kulturen har gode vilkår med både biograf, spillesteder og et væld af aktiviteter for hele familien. 

I midtbyen kan I ligeledes gå på opdagelse i byens mange smukke kirker og gå på opdagelse i byens historie, hvor både børn og voksne får mulighed for at komme helt tæt på fortiden. 

Rørvig og Nykøbing Sjælland

Når sommeren står for døren og feriehusene bliver fyldt blomstre Rørvig og Nykøbing Sjælland. Her finder i et pulserende bymiljø med butikker, spisesteder og hvad hjerter ellers begærer på de skønne danske sommerdage. 

Skal familiens mindste fange krabber, spise en is eller vil I smage på de egnsunikke produkter – mulighederne er mange.  

Kalundborg

Med fjorden som nærmeste nabo ligger Kalundborg. Fra livlige aktiviteter og spændende events i Havneparken strækker byen sig op ad skråningerne og byder på en købstad fuld af sjæl og hygge. 

I Kalundborg finder i Danmarks største samling af middelalderhuse i Højbyen, hvor byens smukke vartegn Vor Frue Kirke med de fem tårne troner. Den gamle bydel fortæller et unikt stykke Danmarkshistorie, hvor I også finder Danmarks mindste hus, der er bare 22 kvadratmeter og har 12 rækker tagsten.  Du kan læse meget mere om Kalundborgs historie her

Sorø

Sorøs historie er et kapitel for sig, der lige så godt kunne være skrevet af Saxo, Holberg eller Ingemann, der alle har tilknytning til byen. I kan gå i forfatternes fodspor, når I besøger den smukke klosterkirke, hvor blandt andre Absalon og Valdemar Atterdag ligger begravet. Kirken ligger sammen med Sorø Akademi på bredde af Sorø Sø, her kan I nyde en gåtur i akademihaven, der ligger i forlængelse af byen handelsgade med butikker for enhver smag.  Bliv inspireret til mange flere oplevelser i Sorø hér

Skælskør

De små farverige chaussesten popper op som små kunstnerisk åndehul på den hyggelige brostensbelagte Algade, der slanger sig gennem den lille havneby Skælskør. Den gamle købstad er blevet omdrejningspunkt for en stor samling keramikere og kunstnere, der gladeligt slår dørene op til værkstedet, hvor der arbejdes med både ler, maling og andre materiale. 

På Skælskør Havn kan I indånde den friske luft og spise dagens frokost, ligesom I hen over sommeren kan se byen fra vandsiden med turbåden Skjelskør V. 

Korsør

Korsør har vandet som omdrejningspunkt med Storebæltsbroen knejsende flot over byen. Her finder i små hyggelige fiskerhuse i alverdens farver, Danmarks smukkeste indsø – Korsør Nor – og den gamle Halsskov Færgehavn, hvor der er masser af action og aktiviteter, når I prøver kræfter med udspringstårnet eller klatrevæggen. 

På Korsør Fæstning sigter kanonerne stadig mod Storebælt – et område der har rødder tilbage til middelalderen og har lagt jord til blandt andet Korsør Slot, svenske forsvarsværker og Magasinbygningen, som blev opført af Christian IV. 

Det sker i Holbæk, Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Slagelse og Sorø

– det sker i alle byerne.

Hele året byder byerne på events og aktiviteter for store og små. Der er de store årlige events, hvor I for eksempel kan besøge Keramikfestival i Skælskør, Slagelse Festuge, Kyndelmisse Lysfest i Sorø eller Maritime Kulturdage i Korsør.
I kan også nyde de små hverdagsperler, når Gardehusarregimentet hver onsdag rider gennem Slagelse, sejle en tur på Sorø Sø med turbåden Lille Claus eller tage Solskinstrappen direkte ind i Byparken, der er en skøn grøn oase midt i Kalundborg med udsigt over byens tage. Se begivenhedskalender

Begivenheder i Destination Sjælland

Hvert år er der mange større begivenheder for børn og voksne. Få overblikket her

Læs mere …

Hvad mon der sker i dag?

Teater, musik, markeder, udstillinger – her kan du se, hvad der sker i den kommende tid på Sjællands Vestkyst.

Læs mere …

Spisesteder og caféer

Cafeerne er skønne oaser i købstæderne.

Læs mere …

Gallerier og kunsthåndværkere

Langs den sjællandske vestkyst trives kunstnerne med udsigt til åbne vidder og den smukke kyststrækning. Her findes et væld af gallerier og kunsthåndværkere med hver deres unikke udtryk.

Læs mere …

Museer og udstillinger

Kulturlivet blomstrer på Sjælland, hvor der er rig mulighed for at opleve aktuelle udstillinger fra ind- og udland eller opleve forskellige hjørner af danmarkshistorien på de mange museer.

Læs mere …

Turistinspiration

Guidede rundvisninger, smukke sejladser og inspiration til din næste oplevelse. Find nærmeste Turistinspiration her

Læs mere …

Guidede ture i Sorø

Rundvisning i Sorø Klosterkirke, byvandringer og rundvisning på Sorø Akademi. Sorø byder på mange guidede ture.

Læs mere …

Vores Kalundborg

Vores Kalundborg skaber liv i Kalundborg.

Læs mere …

Slagelse Musikhus

Velkommen til Slagelse Musikhus & Badeanstalten – et spillested, kultursted – og mødested – i Slagelse Kommune.

Læs mere …

VestsjællandsCentret

VestsjællandsCentret tager ansvar for sin placering midt i Slagelse. Centeret byder på et væld af spændende butikker og gode muligheder for shopping.

Læs mere …

Holbæk Sportsby

Alt samlet ét sted
I Holbæk tæt på Isefjorden ligger den nye Holbæk Sportsby, som er et indbydende samlingssted for både børn og voksne.

Læs mere …

Odsherred Teater

Odsherred Teater er et lille anmelderrost teater i Nykøbing Sj.
Teatret ligger midt på gågaden 3 min. fra bus og tog og præsenterer professionelt teater, operabrunch, Stand Up, Dragsholmrevy, Julekabaret, gadeteater oma.
I 2021 står en funklende ny teatersal klar til at invitere publikum indenfor i

Læs mere …

Skælskør Erhvervsforening

Skælskør summer af liv og har et fantastisk engagement og sammenhold.
Uanset om du er til den frie natur, lækre strande, kunst og kultur, hyggelige spisesteder eller du ønsker en aktiv handelsgade suppleret med et flot havnemiljø, så byder Skælskør dig hjertelig velkommen.

Læs mere …

Kjolekompaniet – Unika kjoler

Odsherreds festligste gårdbutik
Unika kjoler og beklædning der er syet og designet i Odsherred. Vi har et hav af skønne kjoler, kun én af hver slags, og et godt udvalg til små piger. Butikken har skiftende og uforglemmeligt tilbehør og inspiration til en retro stil med knald på farver og detaljer.

Læs mere …

Heidi Schnabel

Et slaraffenland for piger i alle aldre. “Made in Rørvig” by Heidi Schnabel, dækker både over en naturlig hudplejeserie med produkter til hele familien, og håndsyede kjoler, ofte i glade farver til kvinder i alle aldre og faconer, alt produceres i huset.

Læs mere …

Holbæk Art

Holbæk Art er kunst i øjenhøjde. Kunst der kan opleves ude i byens gader. Kunst kan være overraskende, levende, debat skabende og eventyrlig – men den kan også ofte være gemt væk på museer, som kræver en entrébillet for at se den.

Læs mere …

Holbæk Byforum

I Holbæk Byforum arbejder vi på at skabe en attraktiv og levende bymidte, med et stærkt kultur- og handelsliv.

Læs mere …

Tyrkisk Bad

Oplev et unikt bademiljø, der kombinerer Vikingekulturen og den orientalske kultur. Hos Tyrkisk Bad i Holbæk handler alt om velvære og forkælelse. Det unikke bademiljø kombinerer den orientalske badekultur med den mere barske vikingekultur.

Læs mere …

Kirppu

Danmarks første og største loppesupermarked. Kirppu er et paradis for dig, som elsker at gå på loppemarked og handle brugte varer til en god pris.

Læs mere …

Business Slagelse

Business Slagelse er byens city- og erhvervsforening, der markedsfører shoppinglivet i Slagelse i kombination med spændende events, kulturelle begivenheder og cityoplevelser.

Læs mere …

Kalundborg Turistforening

Læs mere …

Sorø Handel og Service

Foreningen skal fremme handel, erhverv og service i kommunen, ligesom den skal markedsføre byens detailhandel og arrangere events.

Læs mere …

Chokoladeblomsten

Chokoladeblomsten er eneforhandler i Odsherred af romkugler fra Nørre Aaby Bageri, der blev kåret Danmarks bedste i 2018.

Se hvad andre oplever på Destination Sjælland

Del din oplevelse med andre #destinationsjælland


Brug vores interaktive kort

Se alt hvad der er at opleve samlet på kortet


Hytter i Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland, Gl Nykøbingvej, Nørre Asmindrup, Danmark

Læs mere

Turistinspiration Den Gyldne Hane

Vestre Havnevej 34, 4583 Sjællands Odde, Denmark

Find vej

Turistinspiration Campinggaarden Boeslunde

Rennebjergvej 110, 4242 Boeslunde, Denmark

Læs mere

Turistinspiration Agersø Købmandshandel

Helholmvej 8, Slagelse, Denmark

Find vej

Foreningen 1684-1862

Priorgade 1A, Sorø, Danmark

Læs mere

Turistinspiration Kalundborg Turistforening

Kordilgade 58, 4400 Kalundborg, Denmark

Find vej

Turistinspiration Omø Havn

Omø Havnevej 97, 4245 Skælskør, Denmark

Find vej

Turistinspiration Reersø Camping

Skansevej 2, 4281 Gørlev, Denmark

Find vej

Nordstrand Festival

Rømøvej 1, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Cafe Solvognen

Café Solvogn, Stårupvej, Højby, Danmark

Læs mere

To Øl City

To Øl City, Ringstedvej, Svinninge, Danmark

Læs mere

Chokoladeblomsten

Chokoladeblomsten, Vig Hovedgade, Vig, Danmark

Læs mere

Restaurant Herthadalen

Restaurant Herthadalen, Slangealleen, Lejre, Danmark

Læs mere

Hotel & Restaurant Den Gyldne Hane

Hotel & Restaurant Den Gyldne Hane, Vestre Havnevej, Sjællands Odde, Danmark

Læs mere

Sonnerupgård Gods

Sonnerupgaard Gods, Tølløsevej, Hvalsø, Danmark

Læs mere

Kjolekompaniet

Kjolekompagniet, Borrevangsvej, Højby, Danmark

Læs mere

Reersø Camping

Reersø Camping – Familie camping Vestsjælland, Skansevej, Gørlev, Danmark

Læs mere

Odsherred Eventpark

Odsherred Eventpark, Nykøbingvej, Grevinge, Danmark

Læs mere

Lokalristeriet

Lokalristeriet, Næbbevej, Vig, Danmark

Læs mere

Rørvig Centret

Rørvig Centret, Nørrevangsvej, Rørvig, Danmark
Skønt kursus- og konferencecenter med hotelværelser og feriehuse.

Læs mere

Guldagergård

Guldagergård Park, Heilmannsvej, Skælskør, Denmark

Læs mere

Restaurant SuRi

Restaurant SuRi, Havnevej, Holbæk, Denmark

Læs mere

Sidesporet

Hotel Sidesporet, Ahlgade, Holbæk, Denmark

Læs mere

Ryegaard og Trudsholm Godser

Ryegaard og Trudsholm Godser, Munkholmvej, Kirke Såby, Denmark

Læs mere

Holbæk Byforum

Ahlgade 1C, 4300 Holbæk, Denmark

Læs mere

Æglageret

Æglageret, Lindevej, Holbæk, Denmark

Læs mere

Holbæk Art

Holbæk Kunstforening, Lindevej 6, 4300 Holbæk, Denmark

Læs mere

Øssur Mohr

Lyngvej 189, 4560 Vig, Denmark

Læs mere

Karin Sauer Keramisk Værksted og Galleri

Karin Sauer, Oddenvej, Nykøbing Sjælland, Denmark

Læs mere

Kongsøre Camping

Kongsøre Camping, Egebjergvej, Vig, Denmark

Læs mere

Odsherred Fodboldgolf

Odsherred Fodbold Golf, Kollekollevej, Nørre Asmindrup, Denmark

Læs mere

Heidi Schnabel

Heidi Schnabel, Toldbodvej, Rørvig, Denmark

Læs mere

Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum

Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum, Annebergparken, Nykøbing Sjælland, Denmark

Læs mere

Lumsås Mølle

Lumsås Mølle, Lumsås Møllevej, Nykøbing Sjælland, Denmark

Læs mere

Odsherred Museum

Odsherreds Museum, Annebjerg Stræde 1, 4500 Nykøbing Sj Sogn, Denmark

Læs mere

Cafe Nykøbing

Cafe Nykøbing, Algade, Nykøbing Sjælland, Denmark

Læs mere

Odsherred Erhvervsforum

Odsherred Erhvervsforum, Højby Stationsvej, Højby, Danmark

Læs mere

Guldagergaard

Guldagergaard, Internationalt Keramisk Forsknings- og Videnscenter, Heilmannsvej, Skælskør, Danmark

Læs mere

Teatergården

Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Danmark

Læs mere

Isrosen

Markedspladsen, Holbæk, Danmark

Læs mere

Julemarked på Nyvang

Nyvangs Alle 4, Holbæk, Danmark

Læs mere

Makrelfestival

Odden Havn, Vestre Havnevej, Sjællands Odde, Danmark
14.-16. august 2020

Læs mere

Odsherred Grand Cru

Åben Besøgsmark, Rådhusvej, Fårevejle, Danmark
Uge 42

Mørkøv Kræmmermarked

Rævebjerg 1, Mørkøv, Danmark
25.-27. september 2020

Læs mere

Geopark Bjerg Grand Prix

Høve Stræde, Asnæs, Danmark
27. september 2020

Læs mere

Honky Tonk

Nykøbing Sjælland, Danmark
5. september 2020

Læs mere

Odsherreds Kammermusikfestival

Annebjerg Stræde 2, Nykøbing Sjælland, Danmark
23.-31. juli 2020

Læs mere

Landliggerkampen i Rørvig

Lodsstien 7, Rørvig, Danmark
16. juli 2020

Læs mere

Orødagen

Orø, Holbæk, Danmark
6. juni 2021

Læs mere

Torvedage i Jyderup

Skarridsøgade, Jyderup, Danmark

Læs mere

Spirefestival

Udbyvej 25, Holbæk, Danmark
29. juli-1. august 2021

Læs mere

Nakkefestival

Søndervangsvej 43, Rørvig, Danmark
22.-26. juli 2020

Læs mere

Ø-DUR

Nørrestængevej 27, Holbæk, Danmark
6.-8. august 2020

Læs mere

Vig Festival

Holbækvej 16B, Vig, Danmark
8.-10. juli 2021

Læs mere

Ovnhus Kunsthåndværkermarked

Havnevej 24, Nykøbing Sjælland, Danmark
24.-26. juli 2020

Læs mere

Skvulp

Holbæk Havneby, Kanalstræde, Holbæk, Danmark
11.-12. juni 2021

Læs mere

FIO Marked

Egebjergvej 46, Nykøbing Sjælland, Danmark
27.-28. juli

Læs mere

Dragsholm Revyen

Algade 36, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Nykøbing/Rørvig Jazz Festival

Vesterbro Torv, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark
23.-25. juli

Læs mere

Odsherredsløbet

Nyvej 22, Højby, Danmark
1. maj 2021

Læs mere

Odsherreds Kunstdage

Holtets Plads (Kirkestræde), Nykøbing Sjælland, Danmark
30. maj-1. juni

Læs mere

Geopark Festival

Holtets Plads, Nykøbing Sjælland, Danmark
3.-5. juli 2020

Læs mere

Rørvig

Rørvig, Danmark
Når sommeren står for døren og feriehusene bliver fyldt blomstre Rørvig og Nykøbing Sjælland.

Læs mere

Nykøbing Sjælland

Nykøbing Sjælland, Danmark
Her finder i et pulserende bymiljø med butikker, spisesteder og hvad hjerter ellers begærer

Læs mere

Holbæk by

Holbæk, Danmark
I Holbæk kan I træde direkte fra sejlbådens dæk op på byens shoppinggade

Læs mere

Ulvsborg Historisk Værksted

Ulvsborg Historisk Værksted, Toftholmvej, Asnæs, Danmark

Læs mere

Vasebro (Frihavn)

Naturskolen På Vasebro, Lodshusvej, Skælskør, Danmark
Havnen er en lille kommunalt ejet anløbsbro i Skælskør Yderfjord.

Læs mere

Hotel du Vest – Hotel og Café

Hotel du Vest, Algade, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Rørvig Fisk og Røgeri

Rørvig Fisk & Røgeri (Butik, Bistro, Fisk & Skaldyrs-buffet), Toldbodvej, Rørvig, Danmark
Rørvig Fisk & Røgeri ligger centralt på Rørvig Havn

Læs mere

Restaurant Madkunsten

Madkunsten, Algade, Nykøbing Sjælland, Danmark
Fransk inspireret bistro, med kvalitet i højsædet. Godt håndværk, bæredygtighed og lokale råvarer

Læs mere

Orø Kro

Orø Kro, Bygaden, Orø, Danmark
Orø Kro og Hotel

Læs mere

Odsherred Teater

Odsherred Teater, Algade, Nykøbing Sjælland, Danmark
Teater på gå-gaden. 3 minutter fra bus og tog!

Læs mere

Nr. Asmindrup Slagtehus

Nr. Asmindrup Slagtehus, Gl Nykøbingvej, Nørre Asmindrup, Danmark
Asmindrup Slagtehus er et moderne slagtehus med dertil hørende forretning

Læs mere

GeoHunting

Rørvigvej 60, Nykøbing Sjælland, Danmark
Læg mobilen væk et par timer eller tre. Oplev Geopark Odsherred på en sjov og lærerig måde.

Læs mere

Fiskerøgeriet Sjællands Odde

Fiskerøgeriet Sjællands Odde, Røgerivej, Sjællands Odde, Danmark
Smukt beliggende højt over byen og med en fantastisk udsigt over vandet

Læs mere

Feriepartner Odsherred

Feriepartner Odsherred, Holtets Plads, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Det Vilde Køkken

Klintvej 158, Nykøbing Sjælland, Danmark
Spisehus hvor maden er lavet af lokale råvarer og vilde urter efter principperne i det nye nordiske

Læs mere

Anneberg Kulturpark

Annebergparken 26A, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Holbæk Sportsby

Holbæk Sportsby, sports alle, 4300 Holbæk, Denmark
Sportsbyens mange aktiviteter skal inspirere til nye og alternative måder at være sammen på.

Læs mere

Hotel Strandparken

Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk, Denmark
Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke historiske park, der skråner ned til Holbæk Fjord.

Læs mere

Holbæk Museum

Holbæk Museum, Klosterstræde 18, 4300 Holbæk, Denmark
Holbæk Museum består af 11 gamle bygninger fra 1600-, 1700- og 1800-tallet samt en Lodsbåd.

Læs mere

Gaardhotellet

Kærbyvej 12, Kalundborg, Denmark
Gaardhotellet er et lille nyt hotel i Kalundborg som primært henvender sig til erhvervslivet.

Læs mere

Dansk Forsorgshistorisk Museum

Rosenkildevej 59, 4200 Slagelse, Denmark
Fra genstand til menneske Åndssvagerforsorgens historie.

Læs mere

Bromølle Kro

Slagelsevej 78, 4450 Jyderup, Denmark
Bromølle Kro er Danmarks ældste kro med en hyggelig restaurant og 30 dejlige værelser.

Læs mere

Arena Cirkusland

Årslevvej 6, 4200 Slagelse, Denmark
En oplevelsespark der har samlet alt det, du elsker fra cirkus og som summer af eventyr og hygge.

Læs mere

Liselund Møde- og Kursuscenter

Slotsalleen 44, 4200 Slagelse, Denmark
Igennem mere end hundrede år har dette fantastiske sted dannet ramme om mødet mellem mennesker.

Læs mere

Lykkebjerg Bondegårdsferie

Jyderupvej 87, 4291 Ruds-Vedby, Denmark
Hjælp med at fodre dyrene, samle æg, ride på hestene eller lege i halmen.

Læs mere

Orø Strandcamping

Orø Strandcamping, Nørrestængevej 27, 4305 Orø, Denmark
Benyt muligheden for at være sammen i dejlige rolige omgivelser, hvor der er plads til alle.

Læs mere

Sov ude i Rude

Næstved Landevej 697, 4243 Skælskør, Denmark
I Rude kan du opleve den nyeste trend indenfor camping og moderne friluftsliv

Læs mere

Storebælt Camping

Storebæltsvej 85, 4220 Korsør, Denmark
En helt unik campingplads et stenkast fra Storebælts kyst.

Læs mere

De 8 motionsoaser i Slagelse kommune

Slagelse, Danmark
På motionsoaserne kan du være fysisk aktiv, når du lige kommer forbi. ( Se dem alle i linket )

Læs mere

Byparken i Korsør

Byparken, Kongebroen, Korsør, Danmark
Parken er den største i kommunen og ligger i Korsørs nordlige bydel.

Læs mere

Børneskoven – insekthotel og bålhygge

Nordskoven (Hundeskoven), Stenagervej, Slagelse, Danmark
Skoven er udformet efter børnenes behov, så her er plads til udforskning af naturens små væsner

Læs mere

Lovsøanlægget i Korsør

Lovsøanlægget, Kjærsvej, Korsør, Danmark
Lovsøanlægget ligger i den sydlige del af Korsør by mellem Skovvej og Kjærsvej.

Læs mere

Lystanlægget i Slagelse

Lystanlægget Slagelse, Parkvej, Slagelse, Danmark
Lystanlægget ligger som det vigtigste grønne rekreative område i Slagelse bymidte.

Læs mere

Birkemoseanlægget i Korsør

Birkemoseanlægget, Halsskov Tværvej, Korsør, Danmark
Birkemoseanlægget ligger i Halsskov, Korsør tæt på havnefronten.

Læs mere

Turistinspiration Feriepartner Odsherred

Feriepartner Odsherred, Holtets Plads, Nykøbing Sjælland, Danmark
Et udlejningsbureau hvor du kan få god inspiration til aktiviteter og attraktioner.

Find vej

Korsør Fæstning

Korsør Fæstning, Søbatteriet, Korsør, Danmark

Læs mere

Odsherred Kunstmuseum

Odsherreds Kunstmuseum, Rødhøj, Asnæs, Danmark

Læs mere

Hempel Glasmuseum

Annebjerg Stræde 2, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Malergården

Plejerupvej 10, Grevinge, Danmark

Læs mere

Sorø Akademi

Sorø Akademi, Akademigrunden, Sorø, Danmark

Læs mere

Turistinspiration Lykkebjerg Bondegårdsferie

Danmark, Jyderupvej 87, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Slægtsejendom med mange forskellige dyr, som der er mulighed for at være med til at fodre.

Find vej

Turistinspiration Slagelse Camping og Outdoor Center

Karolinevej 2c, 4200 Slagelse, Danmark
Stor indendørs udstilling og forretning på 4500 m2, hvor udvalget spænder vidt.

Find vej

Tursitinspiration Campinggaarden Boeslunde

Rennebjergvej 110, 4242 Boeslunde, Danmark
Rig på natur, fred og ro i landskabelige omgivelser.

Find vej

Turistinspiration Oplevelsescenter Nyvang

Nyvangs Alle 4, 4300 Holbæk, Danmark
Oplevelsescenter Nyvang er et historisk oplevelsescenter ved Holbæk

Find vej

Turistinspiration CampOne Holbæk Fjord

Sofiesminde Alle 1, 4300 Holbæk, Danmark
Wellness, pool, spa og udsigt over Holbæk Fjord, inden for gåafstand til by og marina.

Find vej

Turistinspiration Brorfelde Observatorium

Observator Gyldenkernes Vej 3, 4340 Tølløse, Danmark
Her har de det 8 ton tunge teleskop, Discovery – Danmarks største stjerneteleskop.

Find vej

Turistinspiration Turisthuset Orø

Orø Havn 3, 4300 Holbæk, Danmark
Her findes cykeludlejning og udstilling med Orøs mange unikke lokale produkter.

Find vej

Turistinspiration Parnas Natur- og Aktivitetspark

Parnasvej 21, 4180 Sorø, Danmark
Natur- og aktivitetspark, beliggende ned til skønne Sorø Sø.

Find vej

Oplevelsescenter Nyvang

Nyvangs Alle 4, 4300 Holbæk, Danmark
Oplevelsescenter Nyvang er et historisk oplevelsescenter på Nordvestsjælland

Læs mere

Tempelkrogens Familiecamping

Krogvejen 2, 4390 Vipperød, Danmark

Læs mere

Brorfelde Observatorium

Observator Gyldenkernes Vej 7, 4340 Tølløse, Danmark

Læs mere

CampOne Holbæk Fjord

Sofiesminde Alle 1, 4300 Holbæk, Danmark

Læs mere

Turistinspiration Jyderup Præstegård

Holbækvej 122, 4450 Jyderup, Danmark
Der er altid aktivitet på den gamle Præstegaard

Find vej

Turistinspiration Museum Vestsjælland, Holbæk

Klosterstræde 18, 4300 Holbæk, Danmark
Holbæk Museum består af 11 gamle bygninger fra 1600-, 1700- og 1800-tallet samt en Lodsbåd

Find vej

Turistinspiration Malergården

Plejerupvej 10, 4571 Grevinge, Danmark

Find vej

Turistinspiration NOVASOL Vig

Torvestrædet 8, 4560 Vig, Danmark
Servicekontor med søde medarbejdere som står klar med gode ferietips.

Find vej

Turistinspiration Kongsøre Camping

Egebjergvej 342, 4560 Vig, Danmark
En oase i Odsherred, kun 200 m. fra Lammefjorden.

Find vej

Turistinspiration Hempel Glasmuseum

Annebjerg Stræde 2, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark
: Er kendt for spændende udstillinger, oplevelser og deres skulpturpark.

Find vej

Turistinspiration Damkærgård

Toldbodvej 45, 4581 Rørvig, Danmark
Her handles med smukke sager til selvforkælelse, forskønnelse og indretning.

Find vej

Turistinspiration Det Vilde Køkken

Klintvej 158, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark
Er stedet hvor Odsherred fortolkes gennem maden – gerne ved brug af lokale råvarer.

Find vej

Turistinspiration Sommerland Sjælland

Gl Nykøbingvej 169, 4572 Nørre Asmindrup, Danmark
Skøn forlystelsespark for alle aldre.

Find vej

Halloween i Birkegårdens Haver

Tågerupvej 4, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Fredag, lørdag og søndag fra d. 29/11-22/12 fra kl. 14-19.

Læs mere

De Dødes Nat

4200 Slagelse, Danmark
Event på allehelgensaften

Læs mere

Kunst og Kirker

Rosengade 4A, 4200 Slagelse, Danmark
Den 7. og 8. november 2020 – Slagelse Provsti

Læs mere

Smag lokalt

4200 Slagelse, Danmark
Foregår på hele Sjællands Vestkyst d. 5.-11. oktober 2020

Læs mere

Tissø Vikingemarked

Bakkendrupvej 28, 4480 Store Fuglede, Danmark
3.-4. oktober 2020

Læs mere

Harboe Cup

Havnevej 20, 4230 Skælskør, Danmark

Læs mere

Sct. Michaels Nat

4200 Slagelse, Danmark
Fredag 25. september 2020

Læs mere

Føl- og plageskue

Søkrogen 4, 4281 Gørlev, Danmark
11.- 13. september i uge 37 2020

Læs mere

Høstmarked på Borreby

Borrebyvej 47, 4230 Skælskør, Danmark
Hvert år i begyndelsen af efteråret.

Læs mere

Broløbet Storebælt

Storebæltsbroen, 4220 Korsør, Danmark
Lørdag 20. juni 2020

Læs mere

Kalundborg Middelalderfestival

4400 Kalundborg, Danmark

Læs mere

Kulturel Folkefest

Skælskør, Danmark

Storebæltscup

Havnevej 10, 4230 Skælskør, Danmark
22.-23. august 2020

Læs mere

Maritim Kultur- og Folkemøde

Amerikakajen 1, 4220 Korsør, Danmark
Uge 34

Læs mere

Art Market, St. Galla

Strandvejen 119, 4200 Slagelse, Danmark
15.-16. august 2020

Læs mere

Korsbæk kommer til Skælskør

Skælskør, Danmark

Læs mere

Kalundborg Rocker

Gisseløre, 4400 Kalundborg, Danmark
7.-8. august 2020 i Kalundborg

Læs mere

Strandfestival

Tude Å, Danmark

Læs mere

Sorø Jazz Festival

Storgade 15, 4180 Sorø, Danmark
19.- 26. juli 2020

Læs mere

Sejerø Festival

Sejerøvej 3, 4592 Sejerø, Danmark
Torsdag d. 23. – søndag d. 26. juli 2020

Læs mere

Agersø Havnefest

Agerso Havn, Danmark

Læs mere

Omø Kulturdage

Omø, 4245 Skælskør, Danmark
Omø kulturdage i juli

Læs mere

Vikingefestival på Trelleborg

Trelleborg Alle 4, 4200 Slagelse, Danmark
Lørdag d. 11. juli til søndag d. 19. juli 2020

Læs mere

Skælskør keramikfestival

Skælskør, Danmark
Onsdag den 8. juli 2020

Læs mere

Skælskør Familiefestival

Skælskør, Danmark
Uge 28-30

Læs mere

Esbern Snares Byfest

4400 Kalundborg, Danmark
Byfest i Kalundborg. Masser af aktiviteter alle 3 dage.

Hesteskue og kræmmermarked

Søkrogen 4, 4281 Gørlev, Danmark
3.- 5. juli i uge 27 2020

Læs mere

Sorø Internationale Musikfestival

4180 Sorø, Danmark
Billetter købes på www.ticketmaster.dk

Læs mere

Slagelse Festuge

4200 Slagelse, Danmark
20. juni – 27. juni 2020

Læs mere

Klassisk køredag i Sorø

Storgade 17, 4180 Sorø, Danmark

Kunst i pinsen

Sjælland, Danmark
30.-31. maj og den 1. juni 2020 kl. 11-17 over alt på Midt- og Vestsjælland.

Læs mere

Sorø internationale Regatta

Frederiksvej 33, 4180 Sorø, Danmark
Afholdes i juli.

Læs mere

Drengerøvsaften

Skælskør, Danmark
Fredag d.31 maj kl. 16.00

Læs mere

Havnemeden

Amerikakajen 1, 4220 Korsør, Danmark

Læs mere

Hornfiskefestival

Vestre Havneplads, 4400 Kalundborg, Danmark
D. 11.-12. maj

Læs mere

Morten Koch dage

Strandvejen 40, 4281 Gørlev, Danmark
Dagene afholdes d. 4. og 5. Maj mellem kl. 10-17.

Læs mere

Slaraffen

4180 Sorø, Danmark
Sæt kryds i kalenderen fredag den 15. maj 2020

Læs mere

Kyndelmisse

4180 Sorø, Danmark
Lørdag den 25. januar 2020 kl. 17-22

Læs mere

Sorø Handel- og Service

Slagelsevej 63, Sorø, Danmark

Læs mere

Sct. Michaels Nat

Slagelse, Danmark
Sct. Michaels Nat er den årlige store kulturnat i Slagelse, hvor vi mødes og deler hinandens livssti

LÆs mere

Korsør Golf Klub

Korsør Golf Klub, Ørnumvej 8, 4220 Korsør, Danmark
Korsør Golf Klub: En af Danmarks smukkeste golfbaner.

Læs mere

Ester&Vester – Oplevelsesjagten

Løvegade 7, 4200 Slagelse, Danmark
Hver sted sælger deres helt egen oplevelsesjagt med tilhørende flot opgavehæfte

Læs mere

Garderhusarenes Byridt i Slagelse

Slotsalleen, Slagelse, Danmark
Gardehusarernes ordinære rute gennem Slagelse bymidte

Slagelse Lystanlæg

Parkvej 33, 4200 Slagelse, Danmark
Dejlig stor park med legeplads for børn tæt ved centrum

Korsør Svømmehal

Korsør Svømmehal, Nor Alleen 1, 4220 Korsør, Danmark
Svømmehal med meget smuk udsigt over Noret fra bassinerne

Læs mere

Loch Ness

Loch Ness, Kalundborg, Danmark
Naturområdet Loch Ness er et område, hvor der tidligere blev foretaget grusgravning.

Åmose Naturcamp

Sørningevej 9, 4450 Jyderup, Danmark
Tage med på skovtur på egen hest eller en af Åmosenaturcamps.

Læs mere

Halsskov Færgehavn (Vandsportscentret)


Vandsportscenter i Verdensklasse

Vores Kalundborg

Kalundborg, Danmark
Hold øje med hvad der sker i Kalundborg by!

Læs mere

Vilcon Hotel Strandparken

Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk, Danmark
Smuk udsigt, fred og ro og alligevel tæt på by og motorvej

Læs mere

Vilcon Hotel & Konferencegaard, Hotel

Lorupvej 44, 4200 Slagelse, Danmark
Vilcon Hotel & Konferencegaard er placeret i smukke landlige omgivelser med udsigt til skov og mark

Læs mere

Strandhotel Røsnæs

Klintedalsvej 60, 4400 Kalundborg, Danmark
Unik beliggenhed omringet af smuk natur og en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord.

Læs mere

Naturlejrplads ved Trelleborg

Trelleborg Alle 4, 4200 Slagelse, Danmark
Lejrpladsen er beliggende på et ryddet område i en mindre kirsebærplantage ved Trelleborg.

Museum Vestsjælland

Holbæk, Danmark
I den historiske gamle bydel i Kalundborg, Højbyen, ligger museet Lindegården

Læs mere

Comwell Klarskovgaard

Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør, Danmark
Smukt placeret på en 33 tønder privat grund med skov på begge sider og et stenkast fra Storebælt.

Læs mere

Røsnæs

Røsnæs, Kalundborg, Danmark
En del af Danmarks Naturkanon

Korsør

Korsør, Danmark
Korsør har vandet som omdrejningspunkt med Storebæltsbroen knejsende flot over byen.

Skælskør

Skælskør, Danmark
Den gamle købstad er blevet omdrejningspunkt for en stor samling keramikere og kunstnere

Kalundborg

Kalundborg, Danmark

Slagelse

Slagelse, Danmark

Sorø

Sorø, Danmark

Flakkebjerg Skolemuseum

Flakkebjerg Skolemuseum, Gimlingevej, Slagelse, Danmark

Læs mere

Slagelse Museum

Slagelse Museum, Bredegade, Slagelse, Danmark

Læs mere

Skælskør Bymuseum

Skælskør Bymuseum, Algade, Skælskør, Danmark

Læs mere

Sorø Museum

Sorø Museum, Storgade, Sorø, Danmark
Museet er indrettet i Christian IV’s gamle kro

Læs mere

Kalundborg Museum

Kalundborg Museum, Adelgade, Kalundborg, Danmark

Læs mere

Fortællinger fra Sejerø og Nekselø


Lydvandring på Sejerø og Nekselø

Fortællinger fra Sejerø og Nekselø.

Sejltur på Sorø Sø med Lille Claus

Storgade 7, Sorø, Danmark
BIlletter og turplan findes på Sorø Bykontor

Læs mere

Fjordsejlads med Skjelskør 5

Vestergade 1, Skælskør, Danmark
Tag på sejltur med den charmerende båd Skjelskør V og nyd en smuk fjordsejlads i Skælskør inderfjord

Læs mere

Vesterlyng Camping

Ravnholtvej 3, 4591 Føllenslev, Danmark
Vesterlyng Camping er smukt beliggende ved strand og store naturoplevelser – lige ud til Sejerøbugte

Vesterlyng Camping

Villa Fjordhøj

Rådmandsvej 23B, Skælskør, Danmark
Villa Fjordhøj – Kur- og kursushotel beliggende i det naturskønne område ved fjorden i Skælskør

Villa Fjordhøj

Vikingeborgen Trelleborg

Trelleborg Alle 4, 4200 Slagelse, Danmark
Vikingetiden satte Danmark på landkortet.

Læs mere

Zleep Hotel Kalundborg

Klintedalsvej 60, 4400 Kalundborg, Danmark
Ligger på halvøen Røsnæs. Nem adgang både til fascinerende natur og hyggeligt byliv.

Urhøj Camping

Urhøjvej 14, 4480 Store Fuglede, Danmark
Helt ned til stranden hviler campingpladsen ud til Storebælt i fire niveauer.

Urhøj Camping

Ugerløse Feriecenter og Camping

Græsmarken 17, 4400 Kalundborg, Danmark
Her er oplevelser i rigt mål, for hele familien. Pool, legeplads, hoppepude, minigolf, bålplads mm.

Ugerløse Feriecenter

Sorø Sø Camping

Sorø Sø Camping, Udbyhøjvej 10, 4180 Sorø, Danmark
Ligger i naturskønne omgivelser, direkte ned til Pedersborg badesø, kun 1,5 km til Sorø bymidte.

Læs mere

Storebælt Camping og Feriecenter

Storebæltsvej 85, 4220 Korsør, Danmark
Campingpladsen med de mange muligheder, smuk udsigt til Storebæltsbroen og solnedgangen over havet.

Læs mere

Musholm, Ferie – Sport – Konference

Musholmvej 100, 4220 Korsør, Danmark
Et af de mest tilgængelige ferie-, sport- og konferencecentre – både at komme til og være på.

Læs mere

Lystskov Camping

Korsør Lystskov 2, 4220 Korsør, Danmark
Ligger i skovkanten få kilometer fra en vidunderlig strand. Gode stisystemer til vandring og cykling

Læs mere

Kragerup Gods

Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Kragerup Gods byder hele året på overnatning og oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne.

Læs mere

Danhostel Kalundborg

Danhostel Kalundborg, Stadion Alle 5, 4400 Kalundborg, Danmark
I naturskønne omgivelser, kun 10 minutters gang fra bykernen og havnen

Læs mere

Kalundborg Camping

Kalundborg Camping, Saltbækvej 88, 4400 Kalundborg, Danmark
For hele familien med aktiviteter på pladsen. To store hoppepuder, fodboldbane og minigolf mm.

Læs mere

Gaardhotellet

Kærbyvej 12, 4400 Kalundborg, Danmark
Et lille nyt hotel/BB i Kalundborg som henvender sig til erhvervsgæster og voksne gæster.

Læs mere

Campinggården Boeslunde

Rennebjergvej 110, 4242 Boeslunde, Danmark
Moderne feriecenter, hvor der i allerhøjeste grad er tænkt på børnene. Tæt på både skov og strand.

Læs mere

Comwell Sorø

Comwell Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø, Danmark
Smag, stemning og moderne konferencehotel under Danmarks største stråtag.

Læs mere

Comwell Korsør

Ørnumvej 6, 4220 Korsør, Danmark
Gå på opdagelse i Comwell Korsørs mange spændende og utraditionelt indrettede lokaler og områder.

Læs mere

Bjerge Sydstrand Camping

Osvejen 30, 4480 Store Fuglede, Danmark
Rolig og hyggelig familieplads, med dejlig campingstemning og lækker badestrand i baghaven.

Læs mere

Vestsjællands Bilmuseum

Sæbyvej 48, 4270 Høng, Danmark
Vestsjællands Bilmuseum tilbyder en oplevelse som dengang, man kunne spejle sig i krom og lak.

Læs mere

Vestsjællands Veterantogbane

Høng St., 4270 Høng, Danmark
Oplev en togtur, som den foregik i de gode gamle dage med røg og damp og en tophastighed på 60-70 km

Vestsjællands Veterantogbane

VestsjællandsCentret

VestsjællandsCentret, VestsjællandsCentret, 4200 Slagelse, Danmark
Med 50 stærke butikskoncepter, og flere kommende, er der noget for enhver smag.

Læs mere

Vestsjællandske Distriktsblade A/S

Nytorv 10, 4200 Slagelse, Danmark

Læs mere

Sørby Marked

Kirkerupvej 16A, 4200 Slagelse, Danmark
Sørby Marked er musik, kræmmere, underholdning og meget andet.

Skælskør Erhvervsforening

Skælskør Erhvervsforening, Ørslevvej 170, 4230 Skælskør, Danmark

Slagelse Musikhus

Søndre Stationsvej 3-5, 4200 Slagelse, Danmark
Et spillested, kultursted – og mødested – i Slagelse Kommune

Læs mere

Slagelse Kloster

Slagelse Kloster, Bredegade 7D, 4200 Slagelse, Danmark
En del af vores kulturarv – og midt i Slagelse centrum.

Læs mere

Sorø Kunstmuseum

Sorø Kunstmuseum, Storgade 9, 4180 Sorø, Danmark
En tidsrejse i kunst og kultur.

Læs mere

ST. Galla

Strandvejen 119, 4200 Slagelse, Danmark
Gå på opdagelse i en verden af kunst og kultur – Gallerier, glaskunst og oplevelsesgård

Læs mere

Sorø Bykontor

Storgade 7, 4180 Sorø, Danmark
Vi glade for at kunne hjælpe – både vores egne borgere og vores turister – med en lang række opgaver

Læs mere

Skælskør Bykontor

Algade 11, 4230 Skælskør, Danmark
Turistinspiration, tovholder og koordinering af lokale events og arrangementer.

Læs mere

Strids Mølle

Åvej 2, 4470 Svebølle, Danmark
På Strids Mølle får man vækket sanserne fra man træder ind ad døren.

Læs mere

Sommerland Sjælland

Gl Nykøbingvej 169, 4572 Nørre Asmindrup, Danmark
Sommerland Sjælland er det oplagte udflugtsmål for en aktiv dag sammen med familien.

Læs mere

Støvlet Katrines Hus

Slagelsevej 63, 4180 Sorø, Danmark
Støvlet Katrines Hus er haute cuisine på internationalt niveau.

Læs mere

Restaurant Naes

Klintedalsvej 60, 4400 Kalundborg, Danmark
Restaurant Naes serverer store smagsoplevelser med udsigt over Kalundborg Fjord.

Læs mere

Restaurant Madam Bagger

Havnegade 17b, 4220 Korsør, Danmark
Stedet hvor kvalitet, omhyggelighed og god betjening forenes.

Læs mere

Roots4

Stenstuegade 4, 4200 Slagelse, Danmark
Er du til mad lavet helt fra bunden tilberedt af passionerede kokke?

Læs mere

Parnas Natur & Aktivitetspark

Parnasvej 21, Sorø, Danmark
Parnas Natur & Aktivitetspark finder du i Sorøs naturskønne omgivelser.

Læs mere

Ostebørsen

Industrivænget 14, 4241 Vemmelev, Danmark
Ostebørsen har årtiers erfaring med at spotte de lækreste og mest smagfulde oste.

Læs mere

Novasol

Drøsselbjergvej 119, 4200 Slagelse, Danmark
Sommerhusområderne ligger midt i smuk natur, med både skove, stejle skrænter og gode badestrande

MØLLER i mejeriet

Støvlebækvej 1A, 4200 Slagelse, Danmark
Et anderledes kunstgalleri i en rustik ostekælder i det gamle mejeri i Kirke Stillinge.

Læs mere

Lykkebjerg Bondegårdsferie

Jyderupvej 87, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Her holder I ferie blandt dyrene og kan være en del af det daglige liv på gården.

Læs mere

Kongegaarden

Algade 25, 4220 Korsør, Danmark
Historisk forum for musik og kunst.

Læs mere

Korsør Bykontor

Kirkepladsen 10, 4220 Korsør, Danmark
Turistinspiration, tovholder og koordinering af lokale events og arrangementer.

Læs mere

Kirppu Kalundborg

Stejlhøj 30a, 4400 Kalundborg, Danmark
Kæmpe loppemarked med alt i brugte ting. Sælg eller køb genbrugsguld i vores 800m2 store butik.

Læs mere

Kunstnergaarden

Kunstnergaardsvej 1, 4293 Dianalund, Danmark
Kunstnergaarden består af Saltofte Larsen Samlingen og Kulturhuset.

Læs mere

Korsør Biograf Teater

Jens Baggesens Gade 17, 4220 Korsør, Danmark
Sluk telefonen, træd ind i salen, og nyd oplevelsen, hvad enten det er en familietur ell. kærestetur

Læs mere

Galleri Tidsrum

Ougtvedvej 2, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
I Galleri Tidsrum er det glæden ved kunst, der betyder noget.

Læs mere

Dansk Forsorgshistorisk Museum

Rosenkildevej 59, 4200 Slagelse, Danmark
De udviklingshæmmedes historie er en del af Danmarkshistorien.

Fugledegård Vikingecenter

Bakkendrupvej 28, 4480 Store Fuglede, Danmark
Formidlingscenter Fugledegård ligger ved Tissø. Udstilling om Naturpark Åmosen og vikingerne.

Læs mere

Feriepartner Vestsjælland

Løvegade 7, 4200 Slagelse, Danmark
Oplev den fantastiske natur på nærmeste hold fra et af vores dejlige feriehuse på Vestsjælland

Læs mere

Danmarks Busmuseum

Fabriksvej 1, 4230 Skælskør, Danmark
Danmarks Busmuseum er et besøg værd for alle drenge(eller pige..)røve i alle aldre.

Læs mere

Cirkusland

Årslevvej 6, 4200 Slagelse, Danmark
Få en hel dags oplevelser med alle Cirkuslands forlystelser, show og cirkusforestilling.

Læs mere

Panzermuseum East

Fladholtevej 18, 4200 Slagelse, Danmark
Den kolde krig blev aldrig varm … men hos Panzermuseum East er det godt nok tæt på!!

Læs mere

Gerlev Legepark

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse, Danmark
Gerlev Legepark er et enestående legelandskab og spændende eksperiment for hele familien.

Læs mere

Dyrehøj Vingård

Røsnæsvej 254, 4400 Kalundborg, Danmark
På det solrige Røsnæs ved Kalundborg ligger Dyrehøj Vingaard, der er landets største vingård

Læs mere

Røsnæs Rundt

Røsnæsvej 477, 4400 Kalundborg, Danmark
Røsnæs Rundt guider jer via 13 landmarks rundt i Røsnæs´ smukke natur.

Læs mere

BusinessSlagelse

Nytorv 10, 4200 Slagelse, Danmark
Spændende shoppingliv i kombination med events, kulturelle begivenheder og cityoplevelser.

Læs mere

Broby Kanoudlejning

Næstvedvej 79, 4180 Sorø, Danmark
Danmarks smukkeste og Sjællands længste kanotur.

Læs mere

Bistro Bispegården

Adelgade 6b, 4400 Kalundborg, Danmark
Bistro Bispegården er kort fortalt ærlig mad uden så mange dikkedarer.

Læs mere

Birkegårdens Haver – dyr og familiepark

Tågerupvej 4, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Birkegaarden – Danmarks største private haveanlæg

Læs mere

Turistinspiration Kalundborg Camping

Kalundborg Camping, Saltbækvej 88, 4400 Kalundborg, Danmark
Her er der stor legeplads med Kalundborgs største sandkasse, bordtennis, to hoppepuder og meget mere

Find vej

Turistinspiration Korsør Bykontor

Skolegade 1, 4220 Korsør, Danmark
Uden for Bykontorets åbning kan rettes henvendelse til Korsør Madmarked, som ligger i samme bygning.

Find vej

Turistinspiration MØLLER i mejeriet

Støvlebækvej 1A, 4200 Slagelse, Danmark
MØLLER i mejeriet er et kunstgalleri indrettet i 300 m2 gammelt ostelager.

Find vej

Turistinspiration Sejerø Kulturhus og Museum

Sejerbyvej 7, 4592 Sejerø, Danmark
Sejerø Kulturhus er et museum i den gamle købmandsforretning, hvor man kan besøge købmandens stuer.

Find vej

Turistinspiration Danhostel Kalundborg

Stadion Alle 5, 4400 Kalundborg, Danmark
På Danhostel Kalundborg bliver destinationens gæster mødt af lokal stolthed og godt værtskab.

Find vej

Turistinspiration NOVASOL Stillinge Strand

Drøsselbjergvej 117, 4200 Slagelse, Danmark
Det er ikke svært at få feriedagene til at gå, når I lejer sommerhus i Vestsjælland.

Find vej

Turistinspiration Gerlev Legepark

Skælskør Landevej 26, 4200 Slagelse, Danmark
I Gerlev Legepark kan du opleve flere tusinde års legekultur for børn og voksne, og du deltager selv

Find vej

Turistinspiration Fugledegaard Vikingecenter

Bakkendrupvej 28, 4480 Store Fuglede, Danmark
Hen over forår og sommer holder frivillige ofte åbent i weekenden og på helligdage.

Find vej

Turistinspiration Sorø Bykontor

Storgade 7, 4180 Sorø, Danmark
Velkommen til Sorø Bykontor som ligger ved byens gamle hovedstrøg på Sorø Bibliotek i Storgade.

Find vej

Turistinspiration Skælskør Bykontor

Algade 11, 4230 Skælskør, Danmark
Velkommen til Skælskør Bykontor. Turistinspiration og tovholder for lokale events og arrangementer.

Find vej

Turistinspiration Gørlev Turistforening

Algade 14, 4281 Gørlev, Danmark
Gørlev Turistinspiration arrangerer torvedage med sorte sild om sommeren

Find vej

Turistinspiration Dyrehøj Vingård

Dyrehøj Vingaard, Røsnæsvej, Kalundborg, Danmark
Dyrehøj Vingaard på solrige Røsnæs er Danmarks største vingård. Gårdbutik med udvalg af egen vin.

Find vej

Turistinspiration Kragerup Gods

Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Kragerup Gods har Danmarks længste klatrebane i smukke omgivelser og historiske rammer.

Find vej

Turistinspiration Urhøj Camping

Urhøjvej 14, 4480 Store Fuglede, Danmark
En campingplads med Sjællands bedste udsigt og eget kafferisteri ”Cups Coffee”

Find vej

Turistinspiration Sorø Sø Camping

Sorø Sø Camping, Udbyhøjvej 10, 4180 Sorø, Danmark
Sorø Sø Camping ligger i naturskønne omgivelser ved Pedersborg badesø, kun 1,5 km til Sorø bymidte

Find vej

Turistinspiration Vesterlyng Camping

Ravnholtvej 3, 4591 Føllenslev, Danmark
Pladsen ligger smukt ved strand og naturoplevelser, med sjove, spændende og børnevenlige oplevelser

Find vej

Turistinspiration Lystskov Camping

Korsør Lystskov 2, Korsør, Danmark
Campingpladsen med hygge og beliggenhed ved Fredskoven og i kort gåafstand fra Storebælt

Find vej

Turistinspiration Storebælt Camping og Feriecenter

Storebæltsvej 85, Korsør, Danmark
Campingpladsen med de mange muligheder, smuk udsigt til Storebæltsbroen og solnedgangen over havet.

Find vej