fbpx
Rais Foto
Kragerup Gods

Go´nat

Her får I tid til at nyde hinanden og de skønne oplevelser Destination Sjælland byder på året rundt.

Hvor skal I sove i nat? 

Når feriens dejlige oplevelser skal fordøjes, skal det være i de rette omgivelser med overnatning, der passer til jeres temperament og forventninger.   Det kan være i feriehus, på hotel eller omgivet af andre glade gæster på en campingplads 

Uanset om I er til shelters eller glamping under åben himmel, en herskabelig overnatning på en herregård eller et kroophold på Sjælland, så har Destination Sjælland rigeligt at byde på. 

Vil I bo tæt på kysten med udsigt over Storebælt eller inde i landet med kig til frodige marker og grønne skove, så er der et feriehus, der passer til jeres ønsker. 

Hos NOVASOL og Feriepartner Danmark finder I både de små hyggelige sommerhus-perler fulde af sjæl og charme samt de store feriehuse med svimmingpool, sauna og anden luksus samtidig med, at der er plads til flere familier under samme tag. 

Skal I på weekendophold på Sjælland står gæstfrihed øverst på listen, uanset om I booker en herskabelig overnatning i de smukke gemakker på Kragerup Gods, på et charmerende bed & breakfast eller en hyggelig overnatning på en af øerne. 

Her får I tid til at nyde hinanden og de skønne oplevelser Destination Sjælland byder på året rundt.  

Står ferien på lejrbål, sovepose og overnatning under åben himmel, så finder I et væld af shelterpladser, hvor I kan komme helt tæt på naturen 

I blandt andet Naturpark Åmosen er der rig mulighed for at vælge mellem mange forskellige shelters på Sjælland. Ligesom I helt ude på spidsen af Røsnæs kan overnatte i et shelter, hvor I bogstaveligtalt har tæerne i vandkanten og sublim panoramaudsigt. 

 

Hvornår står hønsene egentlig op? Det – og meget andet – kan I finde ud af, hvis I tager på bondegårdsferie og hjælper med at fodre dyrene, samler æg eller går en tur i marken. 

Står den derimod på glamping er der ingen hårde liggeunderlag, kolde soveposer og utætte teltdue. I stedet inviteres I indenfor til glamourøs camping. Hele familien overnatter i luksustelte med fast bund og gode senge, mens I kan tilberede mad over bål, vågne til fuglekvidder og nyde udsigten til åbne marker.   

Er campingvognen med på trækkrogen, giver Destination Sjælland rig mulighed for at slå forteltet op på mange forskelligartede campingpladser, hvor I har udsigt til alt fra Storebæltsbroen og Sorø Sø til det smukke naturområde Tempelkrogen. 

Fælles for campingpladserne er, at de fleste har sjove legepladser, spændende aktiviteter, og at stranden ofte kun er en bardun væk. 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev