fbpx

MØLLER i mejeriet

MØLLER i mejeriet - kunst og kunsthåndværk

Kakler på væggene, rørføring i loftet og flis på gulvet. De rå og rustikke omgivelser hos MØLLER i Mejeriet er bestemt ikke, hvad man normalt forbinder med et kunstgalleri – ikke desto mindre er det nøjagtigt, hvad MØLLER i Mejeriet er.

Fem lokaler udgør tilsammen over 400 m2. Her finder I et kæmpe udvalg af kunst og kunsthåndværk fra hele Danmark

– Vi gør meget ud af at udvælge de rette kunstnere, så kvaliteten er høj og udvalget spænder bredt, fortæller Finn Møller, der driver galleriet sammen med sin bedre halvdel Jane, og fortsætter:

– I finder altid værker af mindst 40 vidt forskellige kunstnere, så alle kan få fornøjelse af at gå en tur hos os, det koster ikke noget at besøge os, og vi byder altid på en gratis kop kaffe.

 

Op på mærkerne

Finn Møller udstiller også egne keramiske værker i galleriet, der blandt andet omfatter humorfyldte keramik-frimærker.

– Motiverne spænder over kongehuset, præsidenter, cykler og dannebrog. Her er altid over 45 forskellige at vælge mellem, lover han.

Galleriet har til huse i det tidligere mejeri i Kirke Stillinge, hvor det er det gamle ostelager, der lægger lokaler til de mange spændende værker.

– Mange besøgende har kommenteret den spændende indretning, hvor meget af den oprindelige stemning er bevaret, og lokalerne fremtræder meget rustikke og hyggelige. Vi glæder os meget til jeres besøg, slutter Finn Møller.

MØLLER i mejeriet

MØLLER i mejeriet - kunst og kunsthåndværk

Møller i Mejeriet

4200 Slagelse

29 43 91 47

kunst@kunstmejeriet.dk

kunstmejeriet.dk

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev