Købstæder med krigelkroge, kunst og kultur

Turen fra vandkanten og sommerhusene til handelsbyerne er ikke lang. De hyggelige købstæder har et væld af små kringlekroge, shoppingmuligheder, spisesteder, cafeer og museer.

Korsoer - En del af Destination SjaellandSkaelskoer - En del af Destination Sjaelland

Hvad sker der i Korsør, Skælskør og Slagelse i dag ?

Her kan du se hvad der sker i Slagelse kommune de kommende dage

Begivenheder i Korsør, Skælskør og Slagelse

I Slagelse finder I et varieret udbud af butikker, ligesom kulturen blomstrer med både biograf, spillesteder og et væld af aktiviteter for hele familien.

I midtbyen kan I ligeledes nyde synet af gardehusarerne, der rider gennem byen, gå på opdagelse i byens historie, hvor både børn og voksne får mulighed for at komme helt tæt på fortiden.

I Skælskør popper de små farverige chaussesten op som små kunstnerisk åndehul på den hyggelige brostensbelagte Algade, der slanger sig gennem den lille havneby Skælskør. Den gamle købstad er blevet omdrejningspunkt for en stor samling keramikere og kunstnere, der gladeligt slår dørene op til værkstedet, hvor der arbejdes med både ler, maling og andre materiale.

På havnen kan I tage en mundfuld frisk luft og spise dagens frokost, ligesom I kan se byen fra vandsiden med turbåden Skjelskør V.

 

Korsør har også vandet som omdrejningspunkt med Storebæltsbroen knejsende flot over byen. Her finder i små hyggelige fiskerhuse i alverdens farver, Danmarks smukkeste indsø – Korsør Nor – og den gamle Halsskov Færgehavn, hvor der er masser af action og aktiviteter, når I prøver kræfter med udspringstårnet eller klatrevæggen.

Korsør Fæstning, der har rødder tilbage til middelalderen, sigter kanonerne stadig mod Storebælt. Udover historiens vingesus kan I se på lokal kunst i Kabeldepotet eller slå vejen forbi havnen og forsyne jer med friskfanget fisk.

Få historierne het tæt på med en guided byvandring.  Se byvandringer her 

 

 

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet