På kanten af Sjælland – midt i Danmark

Med fjorden som nærmeste nabo ligger Kalundborg. Fra livlige aktiviteter og spændende events i Havneparken strækker byen sig op ad skråningerne og byder på en købstad fuld af sjæl og hygge.

Vor Fure Kirke KalundborgKalundborg - En del af Destination Sjælland

Hvad sker der i Kalundborg i dag?

Her kan du se hvad der sker i Kalundborg kommune de kommende dage

Begivenheder i Kalundborg

I finder et væld af små specialbutikker på den intime Kordilgade, mens latinerkvarteret omkring Skibbrogade frister med charmerende caféer, genbrugsfund og historiske facader.

Kalundborg byder også på Danmarks største samling af middelalderhuse i Højbyen, hvor I kan besøge byens smukke vartegn Vor Frue Kirke med de fem tårne.

Grøn oase og barsk natur
Når I har brug for en lille pause, kan I tage Solskinstrappen direkte ind i Byparken, hvor I nemt kan finde et afsides hjørne med udsigt over byens tage, mens I nyder hinandens selskab eller spiser picnic.

 

I det hele taget byder området omkring Kalundborg på betagende natur fra det fredede Gisseløre og flade Asnæs til herregårdsmiljøerne ved Tissø og det barske Røsnæs-landskab, som Kalundborg er porten til.

En dejlig dag rundes af i bymidten eller i Havneparken, hvor I kan nyde en middag, en kop kaffe eller en drink, mens solen sender dagens sidste stråler ind over byen, og børnene boltrer sig på legepladsen.

Få historierne het tæt på med en guided byvandring.  Se byvandringer i Kalundborg her 

 

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet