Besøg digternes by

Sorø er et kapitel for sig, der lige så godt kunne være skrevet af Saxo, Holberg eller Ingemann, som alle har tilknytning til byen.

Soroe Soe - En del af Destination Sjaelland Soroe Museum - En del af Destination Sjaelland

Hvad sker der i Sorø i dag ?

Her kan du se hvad der sker i Sorø kommune de kommende dage

Begivenheder i Sorø

I kan gå i forfatternes fodspor, når I besøger den smukke klosterkirke, hvor blandt andre Absalon og Valdemar Atterdag ligger begravet.

Kirken ligger sammen med Sorø Akademi på bredden af Sorø Sø. Her kan I nyde en gåtur i akademihavens flotte omgivelser, der fuldstændigt ændrer karakter alt efter årstid.

I det hele taget er Sorø fuld af betagende bygningsværker, der trækker snore tilbage i tiden, mens I nyder shoppingmulighederne i den hyggelige Storgade og Holberg Arkaden.

Der er butikker for enhver smag og rig mulighed for både at nyde en dejlig kop kaffe eller en skøn frokost på en af byens spisesteder.  På Storgade ligger også Christian IV’s gamle landevejskro, der i dag huser Sorø Museum.

Det er også på byens handelsgade, I finder Sorø Kunstmuseum, hvor I kan gå på opdagelse i de mange skiftende udstillinger. Vil I se den gamle købstad fra vandsiden, kan I tage en pause på turbåden Lille Claus, der sejler på Sorø Sø.

Få historierne het tæt på med en guided byvandring.  Se byvandringer i Sorø her 

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet