Mellem fjord og skov

På bredden af Isefjorden ligger den smukke gamle købstad Holbæk – kun 40 minutter fra København. Her kan I træde direkte fra sejlbådens dæk op på byens shoppinggade, der byder på et rigt udvalg af spændende butikker, hyggelige cafeer og aktiviteter.

Hvad sker der i Holbæk i dag?

Her kan du se hvad der sker i Holbæk kommune de kommende dage

Begivenheder i Holbæk

Holbæks havnemiljø har et skønt udvalg af spisesteder og andre kulinariske fristelser med et smukt view udover fjorden, mens Filmtorvet byder på både grønne områder og havnebad.

Byen i bunden af Isefjorden har ligeledes et rigt kulturliv med både teatre, biograf og spillesteder samt færgefart til Orø.

Fjordtårnet knejser 17 etager op mod himlen og er seneste synlige tegn på livet omkring havnen, hvor de smukke træskibe lægger til, mens bymidten byder på små charmerende sjælfulde byhuse, der blandt andet huser museer, gallerier og meget andet.

 

Når I trænger til lidt frisk luft, byder Holbæk på et sandt orgie af natur. I kan nyde en gå- eller cykeltur på Fjordstien, Istidsruten eller i Munkholm Skov, mens de sjællandske alper rummer både bakkede landskaber, Maglesø og Observatoriet i Brorfelde.

Få historierne het tæt på med en guided byvandring.  Se byvandringer i Holbæk her 

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet