Altid i første række

Med mere end 500 kilometer kyststrækning og i omegnen af 40.000 feriehuse kan I altid finde et hus, der matcher jeres ønsker. Feriehusene findes både tæt på strande, skove eller pulserende feriebyer med masser af oplevelser og aktiviteter lige uden for døren.

Hytter

Destination Sjælland byder på et stort udvalg af hyggelige hytter.

Hyggelige hytter

Feriehusene byder på ægte hygge – uanset om I nyder solen på en af terrassens liggestole eller brændeovnen knitren, mens vinden rusker udenfor.

Skal pigerne på hyggetur, drengene på fisketur, søger I miniferie for to eller familien slappe af og nyde en masse ferieoplevelse, så finder I både de små hyggelige sommerhus-perler fulde af sjæl og charme samt de store feriehuse med svimmingpool, sauna og anden luksus samtidig med, at der er plads til flere familier under samme tag – hele året.

Feriepartner Vestsjælland er en del af Feriepartner Danmark – der udlejer 6.000 feriehuse fordelt i hele Danmark. Feriepartner lægger vægt på at være placeret tæt på feriehusene og sætter en ære i, at alle gæster får en god ferie med mindeværdige oplevelser om det er i høj- eller lavsæson. Derfor bakker udlejningsbureauet også op omkring lokale initiativer for derigennem at styrke oplevelsesværdien i Feriedanmark. Feriepartner Vestsjælland har små og hyggelige huse, romantiske huse, nye huse og huse med fantastisk havudsigt. Her kan holdes både by- og badeferie.

Når I lejer feriehus gennem Novasol, er I klar til en ferie fuld af frihed. I kan selv planlægge feriens udflugter, oplevelser og måltider med et hyggeligt hus som base.

I Destination Sjælland finder I feriehuse, der kan bruges hele året, når familien eller vennerne skal samles til fejringer, afslapning eller ferier. Husene fås i alle størrelse og klasser – fra det lille charmerende hus med brændeovn og rigt dyreliv i haven til de store luksushuse med spabad, sauna og pool, hvor efteråret og vinterens kolde måneder stadig kan nydes.

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet