fbpx

Overnat i Destination Sjælland

Når feriens dejlige oplevelser skal fordøjes, skal det være i de rette omgivelser med overnatning, der passer til jeres temperament og forventninger.


Det kan være i feriehus, på hotel, midt i et sommerland eller omgivet af andre glade gæster på en campingplads.  Uanset om I er til shelters eller glamping under åben himmel, en herskabelig overnatning på en herregård eller et kroophold på Sjælland, så har Destination Sjælland rigeligt at byde på.

Sommernætter på kro, hotel eller i shelter

– vi glæder os til at byde jer velkommen under vores sjællandske stjernehimmel. Tjek vores gode sommerpakker.

Læs mere

Uanset om I vil bo tæt på kysten med udsigt over Storebælt eller inde i landet med kig til frodige marker og grønne skove, så er der et feriehus, der passer til jeres ønsker.

Hos NOVASOL og Feriepartner Danmark finder I både de små hyggelige sommerhus-perler fulde af sjæl og charme samt de store feriehuse med svimmingpool, sauna og anden luksus samtidig med, at der er plads til flere familier under samme tag.

Skal I på weekendophold på Sjælland står gæstfrihed øverst på listen, uanset om I booker en herskabelig overnatning i de smukke gemakker på Kragerup Gods eller Dragsholm Slot, på et charmerende bed & breakfast eller en hyggelig overnatning på en af øerne.

Her får I tid til at nyde hinanden og de skønne oplevelser Destination Sjælland byder på året rundt.

Står ferien på lejrbål, sovepose og overnatning under åben himmel, så finder I et væld af shelterpladser, hvor I kan komme helt tæt på naturen.

Både i Naturpark Åmosen og Geopark Odsherred er der rig mulighed for at vælge mellem mange forskellige shelters på Sjælland. Ligesom I helt ude på spidsen af Røsnæs kan overnatte i et shelter, hvor I bogstaveligtalt har tæerne i vandkanten og sublim panoramaudsigt.

Hvornår står hønsene egentlig op? Det – og meget andet – kan I finde ud af, hvis I tager på bondegårdsferie og hjælper med at fodre dyrene, samler æg eller går en tur i marken.

Står den derimod på glamping er der ingen hårde liggeunderlag, kolde soveposer og utætte teltdue. I stedet inviteres I indenfor til glamourøs camping. Hele familien overnatter i luksustelte med fast bund og gode senge, mens i kan tilberede mad over bål, vågne til fuglekvidder og nyde udsigten til åbne marker.

Er campingvognen med på trækkrogen, giver Destination Sjælland rig mulighed for at slå forteltet op på mange forskelligartede campingpladser, hvor I har udsigt til alt fra Storebæltsbroen og Sorø Sø til det smukke naturområde Tempelkrogen.

Fælles for campingpladserne er, at de fleste har sjove legepladser, spændende aktiviteter, og at stranden ofte kun en bardun væk.

Hoteller og kroer


 

Comwell Sorø

Comwell Sorø ligger på Midtsjællands i smuk natur med skøn udsigt til skove og søer.

Læs mere …

Hotel Lillevang

Hotel Lillevang er en tidligere herskabsvilla og har 32 lyse og hyggelige værelser i moderne skandinavisk stil. Den nyistandsatte restaurant tilbyder mad til hotellets gæster.

Læs mere …

Comwell Korsør

Gå på opdagelse i Comwell Korsørs mange spændende og utraditionelt indrettede lokaler og områder.

Læs mere …

Kragerup Gods

På det CO2-neutrale Kragerup Gods kan du få dig et rigtigt godsophold i særklasse. Tilbage i 1998 åbnede Godsejer Birgitte Dinesen dørene for overnattende gæster med 2 hotelværelser. I dag har Kragerup Gods 57 værelser, restaurant, poolområde og en aktivitetspark med mange sjove udfordringer.

Læs mere …

Golfhotel Vilcon

På Golfhotel Vilcon bor du i bogstaveligste forstand på golfbanen. Nyd et golfophold hos os – det vil du ikke fortryde.

Læs mere …

Dragsholm Slot

Hvad enten I er to, flere eller mange kærester, familie, venner kan Dragsholm Slot tilbyde et slotsophold med fokus på velvære

Læs mere …

Hotel Strandparken

Smuk udsigt over fjorden med fred og ro – og alligevel tæt på by og motorvej.

Læs mere …

Vilcon Hotel & Konferencegaard

Vilcon Hotel & Konferencegaard er placeret i smukke landlige omgivelser med udsigt til skov og mark.

Læs mere …

Bromølle Kro

I centrum af den sjællandske vestkyst ligger Danmarks ældste kro Bromølle Kro.
Kroen ligger i Naturpark Åmosen og er omgivet af skov og med mange muligheder for oplevelser , busudflugter og golfture.

Læs mere …

Hotel Postgården & Café45

Hotel Postgaarden, beliggende midt i Skælskør, byder jer velkommen til et vidunderligt gammelt hus med moderne faciliteter og et højt serviceniveau.

Læs mere …

Hotel Sidesporet

Velkommen til Hotel Sidesporet – overnatning i Holbæk centrum ved fjorden. Overnat på ét af vores 26 nyrenoverede værelser lige i centrum af Holbæk på hovedgaden Ahlgade og kun 100 meter fra fjorden.

Læs mere …

Ryegaard og Trudsholm Godser

Besøg middelaldergodserne Ryegaard og Trudsholm, der er omgivet af enestående natur, flere oldtidsminder og et hav af udsigtspunkter. Ryegaard har bl.a. dyrehave, ishus, gårdbutik, pluk-selv blomster og overnatning i trætopshytte.

Læs mere …

Hotel du Vest

Hyggeligt lille hotel med egen café, gårdhave og butik beliggende i den gamle købstad Nykøbing Sjælland i rolige omgivelser. Hotellet udlejer 8 værelser fordelt på to adresser, der ligger et stenkast fra hinanden.

Læs mere …

Orø Kro

Orø Kro blev opført omkring 1720 på øen Orø. Den lille ø på kun 14 km2 byder på smuk og uspoleret natur, samt ægte ø-hygge, ikke mindst på Orø Kro.

Læs mere …

Hotel Villa Fjordhøj

Villa Fjordhøj er et kur- og kursushotel beliggende i det naturskønne område ved fjorden i Skælskør.

Læs mere …

Musholm Ferie – Sport – Konference

Alle er velkomne på Musholm Ferie – Sport – Konference. Centeret er et af de mest tilgængelige ferie-, sport- og konferencecentre – både at komme til og være på.

Læs mere …

Strandhotel Røsnæs

Hotellet ligger med en unik beliggenhed omringet af smuk natur og en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord.

Læs mere …

Camping

 


 

 

Campinggaarden Boeslunde

Børnene er i fokus og rammerne er sat til den perfekte familieferie, hvor de knap så hardcore campingtyper også kan finde komfort-camping.

Læs mere …

Lystskov Camping

I skovkanten af Korsør Lystskov ligger Lystskov Camping. Her er få kilometer til vidunderlige badestrande, gode stisystemer i skoven samt indsøen med mulighed for vandre- og cykelture.

Læs mere …

Kalundborg Camping

Hos Kalundborg Camping er der noget for hele familien med løbende aktiviteter på pladsen. Her finder I også et stort legeområde med to store hoppepuder, fodboldbane og minigolf og bålsted.

Læs mere …

Hotel Lillevang

Hotel Lillevang er nyrenoveret og opgraderet. Her finder I campingplads, hytter og værelser, der er klar til at tage i mod gæster med forskellige ønsker.

Læs mere …

Bjerge Sydstrand Camping

Bjerge Sydstrand Camping er en rolig og hyggelig familieplads med dejlig campingstemning og lækker badestrand i baghaven.

Læs mere …

Storebælt Camping & Feriecenter

Ligegyldig hvor på pladsen du befinder dig, har du den bedste udsigt, du kan forestille dig. Lyset på Storebæltsbroen om aftenen og solnedgangen over havet er et helt fantastisk syn

Læs mere …

Slagelse Camping – Hotel Lillevang

Camping i Slagelse centrum. Her finder i både campingplads, hytter og værelser.
Slagelse Camping – Hotel Lillevang tilbyder overnatningsmuligheder til gæster med forskellige ønsker og behov.

Læs mere …

Sov Ude i Rude – Glamping på Sjælland

Campingferie er ikke nødvendigvis lig med hårde liggeunderlag, kolde soveposer og utætte teltdue. I Rude kan du opleve den nyeste trend indenfor camping og moderne friluftsliv – glamping.

Læs mere …

Vesterlyng Camping

Vesterlyng Camping er smukt beliggende ved strand og store naturoplevelser – lige ud til Sejerøbugten ved Havnsø i den sydlige del af Odsherred.

Læs mere …

Sommerland Sjælland

Familiehytter i Sommerland Sjælland. Miniferie for hele familien

Læs mere …

Sorø Sø Camping

Sorø Sø Camping ligger i naturskønne omgivelser direkte ned til Pedersborg badesø. Skulle shoppetrangen melde sig, er der kun halvanden kilometer til Sorø Bymidte med et bredtfavnende handelsliv.

Læs mere …

Danhostel Kalundborg Vandrerhjem

Danhostel Kalundborg er placeret midt i Kalundborg med kun 10 minutters gang til bykernen og havnen.

Læs mere …

Urhøj Camping

Fald i søvn til lyden af bølgeskvulp på Urhøj Camping, hvor du får våde fødder, hvis du bevæger dig meget længere mod vest.

Læs mere …

Ugerløse Feriecenter og Camping

Pool, hoppepude, minigolf, petanquebane, boldbane, bordtennis, bålplads, komfortpladser og direkte adgang til mole og privat strand. På Ugerløse Feriecenter og Camping kommer I ikke til at kede jer.

Læs mere …

Rørvig Strand Camping

3-stjernet børnevenlig plads med egen adgangsvej til fineste sandstrand. God legeplads, hoppepuder, petanquebane, hotspot, fitnesscenter og cykeludlejning.

Læs mere …

Kongsøre Camping

Smukt beliggende ved Isefjorden og Kongsøre Skov finder I denne 3-stjernede plads med fine faciliteter.

Læs mere …

Sanddobberne Camping

Beliggende blot 1 times kørsel fra København, giver Sanddobberne Camping jer alle muligheder for at nyde campinglivets glæder fra forår til efterår

Læs mere …

Odsherred Camping

Privatejet og meget solrig 3-stjernet campingplads med stort fokus på, at du som gæst oplever en positiv stemning og trives på pladsen.

Læs mere …

Slagelse Camping og Outdoor Center

Kig ind og se Slagelse Camping og Outdoor Centers store udvalg af lækre, nye og brugte campingvogne. Vi har campingvogne til små og store familier.

Læs mere …

CampOne Holbæk Fjord

Læs mere …

Orø Strandcamping

Læs mere …

Tempelkrogens Familiecamping

Læs mere …

Ferie og sommerhuse


 

Feriepartner Odsherred

Odsherreds største udlejningsbureau.
Vi udlejer ca. 300 sommerhuse og ferieboliger i alle prisklasser ved Kattegat, Sejerø Bugt, Isefjord, Veddinge, Ordrup og Havnsø.

Læs mere …

Feriepartner Vestsjælland

Oplev den fantastiske sjællandske natur på nærmeste hold med udgangspunkt fra et af vores dejlige feriehuse på Vestsjælland.

Læs mere …

Feline

Hos Feline finde du altid det største samlede overblik over sommerhuse. Se det store udvalg af skønne huse i Vestsjælland her.

Læs mere …

Novasol

Vi kender markedet og udvalget på Vestsjælland, og vi kan rådgive jer om det helt rigtige hus til dig og din familie.

Læs mere …

Bed & Breakfast


 

Mor Karens Bed and Breakfast

Hjemmelig hygge og lokalt værtskab, når det er bedst.

Læs mere …

Lykkebjerg Bondegårdsferie

Tag på ferie helt ude på landet midt i den vestsjællandske natur.

Læs mere …

Gaardhotellet

GAARDHOTELLET er et lille nyt hotel/BB i Kalundborg som henvender sig til Erhvervsgæster og voksne gæster.

Læs mere …

Shelter og naturlejrpladser

 


 

 

Sov ude i Rude – Glamping på Sjælland

Campingferie er ikke nødvendigvis lig med hårde liggeunderlag, kolde soveposer og utætte teltdue. I Rude kan du opleve den nyeste trend indenfor camping og moderne friluftsliv – glamping.

Læs mere …

Shelters på Røsnæs

Du finder ikke mange shelters med så smuk en beliggenhed som på Røsnæs. Her er flere shelters at vælge i mellem – og et helt ude på spidsen.

Læs mere …

Vasebro

Fredeligt beliggende med gode læforhold ved den snævre indsejling til Skælskør.

Læs mere …

Panzermuseum East-shelteranlæg

Shelteranlægget består af rørbunkeren, granbarakken og feltmessen. Kombinér evt. et lærerigt besøg på Panzermuseum East og få den totale koldkrigsoplevelse.

Læs mere …

Gerlev Legepark-shelterplads

I en hyggelig afkrog af Legeparken findes Gerlevs shelterplads. De tre shelters omkranser bålpladsen, hvor man også finder en rist til madlavning og naturligvis pinde til snobrød.

Læs mere …

Shelters i Naturpark Åmosen

I og omkring Naturpark Åmosen er der ca. 15 shelters og bålhytter fordelt på offentlige og private pladser. Disse shelters er nøje anbragt i parkens interessante natur.

Læs mere …

Agersø Naturcenter-shelterpark

Agersø Naturcenter har 5 shelters, mellem shelterne er der bålplads. Shelterne ligger i natursmukke omgivelser med udsigt ud over Storebælt.

Læs mere …

Se hvad andre oplever på Destination Sjælland

Del din oplevelse med andre #destinationsjælland


Brug vores interaktive kort

Se alt hvad der er at opleve samlet på kortet


Sidesporet

Hotel Sidesporet, Ahlgade, Holbæk, Denmark

Læs mere

Ryegaard og Trudsholm Godser

Ryegaard og Trudsholm Godser, Munkholmvej, Kirke Såby, Denmark

Læs mere

Odsherred Camping Nordstrand

Odsherred Camping – Nordstrand, Nordstrandsvej, Nykøbing Sjælland, Denmark

Læs mere

Kongsøre Camping

Kongsøre Camping, Egebjergvej, Vig, Denmark

Læs mere

Sanddobberne Camping

Sanddobberne Camping, Kalundborgvej, Hørve, Denmark

Læs mere

Rørvig Strand Camping DCU

DCU Camping Rørvig Strand, Skærbyvej, Nykøbing Sjælland, Denmark

Læs mere

Hotel du Vest – Hotel og Café

Hotel du Vest, Algade, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Orø Kro

Orø Kro, Bygaden, Orø, Danmark
Orø Kro og Hotel

Læs mere

Feriepartner Odsherred

Feriepartner Odsherred, Holtets Plads, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Hotel Strandparken

Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk, Denmark
Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke historiske park, der skråner ned til Holbæk Fjord.

Læs mere

Gaardhotellet

Kærbyvej 12, Kalundborg, Denmark
Gaardhotellet er et lille nyt hotel i Kalundborg som primært henvender sig til erhvervslivet.

Læs mere

Bromølle Kro

Slagelsevej 78, 4450 Jyderup, Denmark
Bromølle Kro er Danmarks ældste kro med en hyggelig restaurant og 30 dejlige værelser.

Læs mere

Hotel Lillevang

Jyllandsvej 32, 4200 Slagelse, Denmark
Tilbyder 22 nye flotte værelser, 6 hyggelige og moderne ferie hytter, samt bynær camping

Læs mere

Liselund Møde- og Kursuscenter

Slotsalleen 44, 4200 Slagelse, Denmark
Igennem mere end hundrede år har dette fantastiske sted dannet ramme om mødet mellem mennesker.

Læs mere

Orø Strandcamping

Orø Strandcamping, Nørrestængevej 27, 4305 Orø, Denmark
Benyt muligheden for at være sammen i dejlige rolige omgivelser, hvor der er plads til alle.

Læs mere

Sov ude i Rude

Næstved Landevej 697, 4243 Skælskør, Denmark
I Rude kan du opleve den nyeste trend indenfor camping og moderne friluftsliv

Læs mere

Storebælt Camping

Storebæltsvej 85, 4220 Korsør, Denmark
En helt unik campingplads et stenkast fra Storebælts kyst.

Læs mere

Vilcon Golfhotel

Oksebrovej 2, 4200 Slagelse, Denmark
Vilcon Golfhotel er et selvbetjenings hotel beliggende naturskønt på Trelleborg Golfbane, lige udenf

Læs mere

Dragsholm Slot

Dragsholm Slot, Dragsholm Alle, Hørve, Denmark
På det mere end 800 år gamle Dragsholm Slot mødes fortid, nutid og fremtid i et harmonisk samspil

Læs mere

Tempelkrogens Familiecamping

Krogvejen 2, 4390 Vipperød, Danmark

Læs mere

CampOne Holbæk Fjord

Sofiesminde Alle 1, 4300 Holbæk, Danmark

Læs mere

Slagelse Camping – Hotel Lillevang

Jyllandsvej 32, 4200 Slagelse, Danmark
Camping i Slagelse centrum. Her finder i både campingplads, hytter og værelser.

Læs mere

Åmosenaturcamp

Sørningevej 9, 4450 Jyderup, Danmark
Tage med på skovtur på egen hest eller en af Åmosenaturcamps.

Læs mere

Golfhotel Vilcon

Golfhotel Vilcon, Oksebrovej, Slagelse, Danmark
På Vilcon golfhotel bor du i bogstaveligste forstand på golfbanen.

Læs mere

Vilcon Hotel Strandparken

Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk, Danmark
Smuk udsigt, fred og ro og alligevel tæt på by og motorvej

Læs mere

Vilcon Hotel & Konferencegaard, Hotel

Lorupvej 44, 4200 Slagelse, Danmark
Vilcon Hotel & Konferencegaard er placeret i smukke landlige omgivelser med udsigt til skov og mark

Læs mere

Strandhotel Røsnæs

Klintedalsvej 60, 4400 Kalundborg, Danmark
Unik beliggenhed omringet af smuk natur og en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord.

Læs mere

Naturlejrplads ved Trelleborg

Trelleborg Alle 4, 4200 Slagelse, Danmark
Lejrpladsen er beliggende på et ryddet område i en mindre kirsebærplantage ved Trelleborg.

Hotel Postgården

Strandgade 4, 4230 Skælskør, Danmark
Vi byder jer velkommen til et vidunderligt gammelt hus, med moderne faciliteter og restaurant.

Læs mere

Hotel Lillevang – Restaurant og Camping

Jyllandsvej 32, 4200 Slagelse, Danmark
Restaurant og camping Lillevang er nyrenoveret, opgraderet og klar til at tage imod gæster

Læs mere

Comwell Klarskovgaard

Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør, Danmark
Smukt placeret på en 33 tønder privat grund med skov på begge sider og et stenkast fra Storebælt.

Læs mere

Vesterlyng Camping

Ravnholtvej 3, 4591 Føllenslev, Danmark
Vesterlyng Camping er smukt beliggende ved strand og store naturoplevelser – lige ud til Sejerøbugte

Vesterlyng Camping

Villa Fjordhøj

Rådmandsvej 23B, Skælskør, Danmark
Villa Fjordhøj – Kur- og kursushotel beliggende i det naturskønne område ved fjorden i Skælskør

Villa Fjordhøj

Agersø Kro Gastronomi og Logi

Egholmvej 2, 4230 Skælskør, Danmark
Vi råder over 20 dobbeltværelser. Værelserne er mindre, nyrenoveret og enkelt indrettede.

Læs mere

Zleep Hotel Kalundborg

Klintedalsvej 60, 4400 Kalundborg, Danmark
Ligger på halvøen Røsnæs. Nem adgang både til fascinerende natur og hyggeligt byliv.

Urhøj Camping

Urhøjvej 14, 4480 Store Fuglede, Danmark
Helt ned til stranden hviler campingpladsen ud til Storebælt i fire niveauer.

Urhøj Camping

Ugerløse Feriecenter og Camping

Græsmarken 17, 4400 Kalundborg, Danmark
Her er oplevelser i rigt mål, for hele familien. Pool, legeplads, hoppepude, minigolf, bålplads mm.

Ugerløse Feriecenter

Sov ude i Rude

Næstved Landevej 697, 4243 Rude, Danmark
I Rude kan du opleve den nyeste trend indenfor camping og moderne friluftsliv – glamping.

Sov ude i Rude

Sorø Sø Camping

Sorø Sø Camping, Udbyhøjvej 10, 4180 Sorø, Danmark
Ligger i naturskønne omgivelser, direkte ned til Pedersborg badesø, kun 1,5 km til Sorø bymidte.

Læs mere

Storebælt Camping og Feriecenter

Storebæltsvej 85, 4220 Korsør, Danmark
Campingpladsen med de mange muligheder, smuk udsigt til Storebæltsbroen og solnedgangen over havet.

Læs mere

Musholm, Ferie – Sport – Konference

Musholmvej 100, 4220 Korsør, Danmark
Et af de mest tilgængelige ferie-, sport- og konferencecentre – både at komme til og være på.

Læs mere

Lystskov Camping

Korsør Lystskov 2, 4220 Korsør, Danmark
Ligger i skovkanten få kilometer fra en vidunderlig strand. Gode stisystemer til vandring og cykling

Læs mere

Kragerup Gods

Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Kragerup Gods byder hele året på overnatning og oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne.

Læs mere

Danhostel Kalundborg

Danhostel Kalundborg, Stadion Alle 5, 4400 Kalundborg, Danmark
I naturskønne omgivelser, kun 10 minutters gang fra bykernen og havnen

Læs mere

Kalundborg Camping

Kalundborg Camping, Saltbækvej 88, 4400 Kalundborg, Danmark
For hele familien med aktiviteter på pladsen. To store hoppepuder, fodboldbane og minigolf mm.

Læs mere

Gaardhotellet

Kærbyvej 12, 4400 Kalundborg, Danmark
Et lille nyt hotel/BB i Kalundborg som henvender sig til erhvervsgæster og voksne gæster.

Læs mere

Campinggården Boeslunde

Rennebjergvej 110, 4242 Boeslunde, Danmark
Moderne feriecenter, hvor der i allerhøjeste grad er tænkt på børnene. Tæt på både skov og strand.

Læs mere

Comwell Sorø

Comwell Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø, Danmark
Smag, stemning og moderne konferencehotel under Danmarks største stråtag.

Læs mere

Comwell Korsør

Ørnumvej 6, 4220 Korsør, Danmark
Gå på opdagelse i Comwell Korsørs mange spændende og utraditionelt indrettede lokaler og områder.

Læs mere

Bjerge Sydstrand Camping

Osvejen 30, 4480 Store Fuglede, Danmark
Rolig og hyggelig familieplads, med dejlig campingstemning og lækker badestrand i baghaven.

Læs mere

Slagelse Camping & Outdoor Center

Slagelse Camping & Outdoor Center, Karolinevej 2c, 4200 Slagelse, Danmark
En verden fyldt med Camping, Outdoor og Jagt/Fiskeri.

Novasol

Drøsselbjergvej 119, 4200 Slagelse, Danmark
Sommerhusområderne ligger midt i smuk natur, med både skove, stejle skrænter og gode badestrande

Mor Karens Bed and Breakfast

Glentevej 10, 4200 Slagelse, Danmark

Læs mere

Lykkebjerg Bondegårdsferie

Jyderupvej 87, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Her holder I ferie blandt dyrene og kan være en del af det daglige liv på gården.

Læs mere

Feriepartner Vestsjælland

Løvegade 7, 4200 Slagelse, Danmark
Oplev den fantastiske natur på nærmeste hold fra et af vores dejlige feriehuse på Vestsjælland

Læs mere