fbpx

Aggersvold Gods

Aggersvold Gods tilbyder overnatning samt faciliteter til dit næste arrangement.

Kun en time fra København ligger Aggersvold Gods – et fantastisk landsted med egen park og skov. Her er du omgivet af idyl, hyggeligt dyreliv og ikke mindst ro. Godset ligger i Jyderup, kun 25 min. kørsel fra Holbæk.

Historien om godset går tilbage til middelalderen, hvor det fungerede som sædegård. I 1581 blev det lagt sammen som gods og er siden blevet et stykke kulturarv.

Godsets Bed & Breakfast tilbyder dobbeltværelser og et par enkelte værelser med hems – alle værelser er store og rummelige i nordisk stil og kvalitetsbevidste materialer. I løbet af dit ophold kan du frit besøge både park og skov – og ønsker du at snuppe en cykeltur, har de cykler til leje. Har du hund, er den også velkommen til en overnatning på godset.

I Rytterstuen serveres morgenmaden, som er simpel, men god. Det er også i Rytterstuen (eller på den fælles terrasse), at du kan tilbringe nogle hyggelige timer i løbet af dagen – f.eks. kan du købe dig lidt drikkevarer eller udfordre dine medrejsende i godsets udvalg af havespil. Der er også et bålsted, hvor I kan hygge jer i aftentimerne.

Der er ikke restaurant på godset, men der er en grill til rådighed for gæster, som du frit kan benytte, hvis du ønsker at grille egen aftensmad. Ellers kommer det søde personale gerne med anbefalinger til lokale restauranter og spisesteder, som er et besøg værd.

Aggersvold Gods er kendt for sin store Staklade, som er 82 meter lang, 14 meter bred og lige så høj, og som over en periode på godt 10 år er blevet istandsat ned til mindste detalje. Spørg personalet om en rundvisning i Stakladen, når du besøger godset – det vil du ikke fortryde!

Aggersvold Gods tilbyder desuden skræddersyede arrangementer for såvel virksomheder som private. Man kan leje både Stakladen, Rytterstuen og andre hyggelige lokaler, små møderum og ved større arrangementer ridehallen eller de udendørs arealer. Så har du et arrangement i vente, kan du overveje Aggersvold til dit bryllup, din runde fødselsdag, dine børns konfirmation, barnedåb eller noget helt femte.

Det er naturligvis også muligt at booke lokaler til møder, konferencer og firmaarrangementer.

Aggersvold Gods

Aggersvold Gods tilbyder overnatning samt faciliteter til dit næste arrangement.

Aggersvold Gods

4450 Jyderup

30604103

info@aggersvold.dk

aggersvold.dk

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev