fbpx

Sjov for børn på Sjællands Vestkyst

Destination Sjælland er spækket med både sjove oplevelser og spændende aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Her indbyder flere hundrede kilometer børnevenlige trygge strande og kyster til udendørsaktiviteter for børn og voksne, ligesom I kan kaste jer i bølgen blå fra vipperne ved Filmtorvet i Holbæk. 


I kan gå på oplevelsesjagt blandt vikinger og andre historiske skikkelser sammen med Ester & VesterHer er der er masser af plads og tid til at lege sammen og hygge langt væk fra tablet, tv og telefoner.  

Hvad mon der sker i dag?

Dagsaktuelle oplevelser for børn i Slagelse, Sorø, Kalundborg, Odsherred og Holbæk kommune

Læs mere
Børnevenlige begivenheder

Året igennem er der flere tilbagevendende børnevenlige begivenheder i Destination Sjælland

Læs mere
Prøv børnefeltbanen på Panzermuseum East

Oplev hos Panzermuseum East, Skandinaviens største samling af køretøjer, uniformer, effekter m.m. fra den østlige side af jerntæppet under den kolde krig

Læs mere
Søde klappedyr og børnevenlige oplevelser i Birkegårdens Haver

De søde dyr venter på at blive klappet. Find dit favoritklappedyr her

Læs mere
På tur i røg og damp med Vestsjællands Veterantogbane

Veterantoget kører i sommerperioden, i efterårsferien samt en weekend i december i Kalundborg- og Slagelse-området. Billetter købes i toget

Læs mere
Gerlev Legepark – kæmpe legeplads for hele familien

Her kan I komme væk fra computerspil og i stedet lege, som man gjorde det i gamle dage. Alle generationer kan være med til at slå sig løs i de mere end 130 historiske spil

Læs mere
Den gamle købmandsbutik på Slagelse Museum

Start eller slut besøget i den gamle købmandsbutik fra 1940-50’erne og lad dig friste af duften af nymalet kaffe og røgede spegepølser

Læs mere
Fugledegaard Vikingecenter

Formidlingscenter Fugledegård ligger lige ned til Tissø. I hovedbygningen er der en udstilling om Naturpark Åmosen, vikingerne ved Tissø og området

Læs mere
Kragerup Go-High

På Kragerup Gods finder Danmarks første og længste klatrepark – god tur i Go High.

Læs mere
Go Bounce på Kragerup Gods

Kragerups aktivitetspark har et trampolinunivers i trækronerne

Læs mere
Krabbefiskeri på Rørvig Havn

Fisk efter krabber sammen med hundredevis af andre børn og voksne. Det berømte krabbefiskeri på Rørvig Havn finder sted i sommerferien hvert eneste år. Besøg den nye Vandmanden på Rørvig havn og bliv inspireret til endnu flere oplevelser

Røsnæs – En særlig del af Destination Sjælland

For enden af Sjællands vestligste punkt – Røsnæs – suser vinden, mens bølgerne fra Storebælt og Samsø Bælt mødes nedenfor fyret, hvorfra I har et 360 graders udkigspunkt. Den 20 kilometer lange tange strækker sig ud i Storebælt.

Røsnæs – En særlig del af Destination Sjælland
Parnas Huleby

Der er offentlig adgang til hulerne, som man kan lege i året rundt

Læs mere
Vikingeborgen Trelleborg

Bliv klogere på vikingernes liv og se Danmarks eneste bevarede vikingeskjold

Læs mere
Sommerland Sjælland

Her er alle dage gode dage

Læs mere

Sommerland Sjælland kan hele familien slå sig løs i parkens mange forlystelser og aktiviteter, ligesom de skønne grønne områder giver mulighed for at slappe af og lade op mellem turene.

Der er sjov for børn og resten af familien, når I kaster jer ud i en aktiv dag på Kragerup Gods, hvor I kommer helt til tops i Go High-banerne og får masser af kild i maven i Go Bounce-netbanerne.

Det gælder om at finde og fange den helt rigtige krabbe, når den står på krabberæs på Reersø eller Rørvig Havn, hvor banen står klar året rundt. 

I kan også gå på opdagelse i områdets mange skov, langs strandene eller lån et fiskenet på Fugledegård og se, hvad I kan fange fra bredden af Tissø. 

Røsnæs kan I udforske den unikke natur, besøge Røsnæs Naturskole eller tage en tur op i fyret, hvor I har 360 graders udsigt til Samsø, Storebæltsbroen og meget andet.  

Vil I på opdagelse i historien med spændende oplevelser for børn, kan I besøge Vikingeborgen TrelleborgObservatoriet i Brorfelde, Oplevelsescenter Nyvang eller Panzermuseum East, mens der er masser af sjove dyr i Odsherred Rescue Zoo. 

Birkegårdens Haver er der både selskabelige minigrise og mulighed for at ride en tur på æslet, inden timerne fordrives på en af havens mange legepladser.   

Skulle vejret vise sig fra sin kedelig side, kan I besøge områdets mange museer, hvor I kan gå på oplevelsesjagt med Ester og Vester på blandt andet Sorø Kunstmuseum og Kalundborg Museum, ligesom der venter mange timers sjov i svømmehallerne i blandt andet Holbæk Sportsby, Korsør, Vig og Kalundborg. 


Nygårdens Kirsebærhave

I det naturskønne aktivitetsområde Kirsebærhaven kan i hilse på søde bløde dyr og lege på legepladsen. Nygården har sjove aktiviteter for hele familien, i løbet af året.

Læs mere …

GlasSpiren Familieværksted

I GlasSpiren kan du skabe årets gaver eller lave dit helt eget yndlingsglas til sommerhuset. Vælg et glas, der efterfølgende dekoreres og sandslibes.

Læs mere …

Fugledegård i Naturpark Åmosen

Du kan f.eks. lære, hvordan bier laver honning eller komme på en guidet tur i Naturpark Åmosen.

Læs mere …

Ulvsborg Historisk Værksted

Bliv en del af et levende museum, hvor du kommer helt tæt på 1100-tallets middelalder. Som besøgende kan du opleve historien ved at røre, prøve og smage.

Læs mere …

Gerlev Legepark

Gerlev Legepark er kort sagt en kæmpe legeplads, hvor hele familien kan lege sammen.

Læs mere …

Ester & Vester

En sjov og anderledes oplevelse på Sorø Kunstmuseum, Vikingeborgen Trelleborg, Kalundborg Museum eller i Sorø By

Læs mere …

Odsherreds Museum – Odsherreds Kulturhistoriske Museum

Odsherreds Museum skildrer forskellige kulturhistoriske perioder i Odsherred og omverdenen fra oldtid til nyere tids turisme.

Læs mere …

Museum Vestsjælland

Slagelse, Sorø, Skælskør, Kalundborg og Flakkebjerg Skolemuseum er en del af Museum Vestsjælland.

Læs mere …

Fjordsejlads med Skjelskør V

Nyd udsigten til Skælskørs gamle smukke bindingsværkshuse og det rige naturliv, mens den charmerende turbåd Skjelskør V glider roligt gennem Skælskør Inderfjord.

Læs mere …

Parnas Natur & Aktivitetspark

Når I besøger Parnas Natur & Aktivitetspark, er det oplagt samtidig at besøge Parnas Huleby og de mindre beboere på Parnas; gederne, hønsene og de to minigrise.

Læs mere …

Go High

På Kragerup Gods finder Danmarks første og længste klatrepark – god tur i Go High.

Læs mere …

Go Bounce

På Kragerup Gods finder I Danmarks første trætopnetbane, hvor I kan hoppe, lege og have det sjovt blandt trækronerne.

Læs mere …

Lykkebjerg Bondegårdsferie

Hjælp med at fodre dyrene, samle æg, ride på hestene eller lege i halmen.

Læs mere …

Birkegårdens Haver og familiepark

Her er masser af plads, skønne omgivelser, søde dyr, sunde aktiviteter og 5 smukke haver. I kan alle hygge jer i Birkegårdens familiepark.

Læs mere …

Guldagergaard

Besøg Guldagergaards pop-up udendørs lerværksted. Keramikerne på værkstedet har både hånddrejet og støbt porcelænskopper klar til at blive dekoreret af jer. Vi har forklæder og har fundet den flotteste blå farve til at dekorere med.

Læs mere …

Fortællinger fra Sejerø og Nekselø

Velkommen til lydvandringen ‘Fortællinger fra Sejerø og Nekselø’.

Læs mere …

Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland oser af hygge i grønne omgivelser med masser af plads rundt omkring de mange sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien.

Læs mere …

Holbæk Sportsby

Et indbydende samlingssted for både børn og voksne i inspirerende rammer på et af Skandinaviens største idrætsanlæg.

Læs mere …

Odsherred Teater

Odsherred Teater er et lille anmelderrost teater i Nykøbing Sj.
Teatret ligger midt på gågaden 3 min. fra bus og tog og præsenterer professionelt teater, operabrunch, Stand Up, Dragsholmrevy, Julekabaret, gadeteater oma.

Læs mere …

Vestsjællands Veterantogbane

Veterantoget kører i sommerperioden, i efterårsferien samt en weekend i december i Kalundborg- og Slagelse-området. Billetter købes i toget.

Læs mere …

Lille Claus på Sorø Sø

Se skoven, vandet, det rige dyreliv og de historiske landemærker fra søsiden med Sorø Bådfart. En sejltur på Sorø Sø med turbåden Lille Claus er en helt unik oplevelse.

Læs mere …

Oplevelsecenter Nyvang

Oplevelsescenter Nyvang er et historisk oplevelsescenter på Nordvestsjælland, som har hjemme på Nyvang, en gammel proprietærgård på 44 ha, beliggende syd for Holbæk.

Læs mere …

GeoHunting

Jagten på historien kan nu begynde. Læg mobilen væk og oplev Geopark Odsherred på en sjov og lærerig måde. Få naturoplevelser og kvalitetstid med familien.

Læs mere …

Teatergården

På Teatergården kan hele familien møde Skidt og Pyt, ligesom de mindste kan lege med gårdbutikkens lille legekøkken, spille brætspil og ikke mindst spise hjemmebagt kage.

Læs mere …

Panzermuseum East

Kom og giv ungerne en sjov dag med historiske oplevelser fra et verdensbillede for ikke så længe siden.

Læs mere …

Brorfelde Observatorium

Observatoriet ved Brorfelde ligger ca. 10 minutters kørsel Syd for Holbæk. Her kan I hver eneste weekend, og til særarrangementer i løbet af året igennem, gå på opdagelse i naturvidenskabens forunderlige verden.

Læs mere …

Danmarks Busmuseum

Danmarks Busmuseum er et besøg værd for alle drenge (eller pige)røve i alle aldre, hvad enten du er en dedikeret busnørd eller bare synes, at maskiner er fascinerende.

Læs mere …

Vikingeborgen Trelleborg

På Vikingeborgen Trelleborg nær Slagelse på Vestsjælland ligger landets bedst bevarede vikingeborg.

Læs mere …

Cirkussjov i børnehøjde

Der er garanti for kild i maven, jubelbrøl og overraskelser, når I besøger Cirkusland. Her er familiehygge, nærvær og trylleri i børnehøjde.

Læs mere …

Broby Kanoudlejning

Danmarks smukkeste og Sjællands længste kanotur fra Vetterslev til Slusehuset i Næstved.

Læs mere …

Isrosen – Skøjtebane

Isrosen er en gratis friluftsskøjtebane, som år har åbent fra fredag den 30. november til og torsdag den 28. februar. Der er åbent alle ugens dage klokken 10.00-18.00. Du kan leje skøjter, stave og puk eller medbringe dine egne.

Læs mere …

Holbæk Go-Kart Land

Holbæk Go-Kart Land – 21 års erfaring gør en forskel. Danmarks største action center som er speciel designet til totalarrangementer med højt serviceniveau. Vi ligger nær København og kun 15 min. fra Roskilde med motorvej hele vejen til vores flotte anlæg.

Læs mere …

Odsherred Fodboldgolf

18-hullers fodboldgolf-bane med forskellige sværhedsgrader, hvor alle kan være med. Nyd den smukke natur, mens I spiller jer gennem de snoede baner og små hyggelige lysninger, samtidig med at I har det sjovt. Måske får I rådyrene at se!

Læs mere …
Begivenhedskalender

Hvad sker der i dag? Få overblikket her

Læs mere

Se hvad andre oplever på Destination Sjælland

Del din oplevelse med andre #destinationsjælland


Brug vores interaktive kort

Se alt hvad der er at opleve samlet på kortet


Foreningen 1684-1862

Priorgade 1A, Sorø, Danmark

Læs mere

Nordstrand Festival

Rømøvej 1, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Odsherred Eventpark

Odsherred Eventpark, Nykøbingvej, Grevinge, Danmark

Læs mere

Odsherred Fodboldgolf

Odsherred Fodbold Golf, Kollekollevej, Nørre Asmindrup, Denmark

Læs mere

Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum

Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum, Annebergparken, Nykøbing Sjælland, Denmark

Læs mere

Lumsås Mølle

Lumsås Mølle, Lumsås Møllevej, Nykøbing Sjælland, Denmark

Læs mere

Odsherred Museum

Odsherreds Museum, Annebjerg Stræde 1, 4500 Nykøbing Sj Sogn, Denmark

Læs mere

Guldagergaard

Guldagergaard, Internationalt Keramisk Forsknings- og Videnscenter, Heilmannsvej, Skælskør, Danmark

Læs mere

Teatergården

Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Danmark

Læs mere

Isrosen

Markedspladsen, Holbæk, Danmark

Læs mere

Julemarked på Nyvang

Nyvangs Alle 4, Holbæk, Danmark

Læs mere

Makrelfestival

Odden Havn, Vestre Havnevej, Sjællands Odde, Danmark
14.-16. august 2020

Læs mere

Odsherred Grand Cru

Åben Besøgsmark, Rådhusvej, Fårevejle, Danmark
Uge 42

Mørkøv Kræmmermarked

Rævebjerg 1, Mørkøv, Danmark
25.-27. september 2020

Læs mere

Geopark Bjerg Grand Prix

Høve Stræde, Asnæs, Danmark
27. september 2020

Læs mere

Honky Tonk

Nykøbing Sjælland, Danmark
5. september 2020

Læs mere

Odsherreds Kammermusikfestival

Annebjerg Stræde 2, Nykøbing Sjælland, Danmark
23.-31. juli 2020

Læs mere

Landliggerkampen i Rørvig

Lodsstien 7, Rørvig, Danmark
16. juli 2020

Læs mere

Orødagen

Orø, Holbæk, Danmark
6. juni 2021

Læs mere

Torvedage i Jyderup

Skarridsøgade, Jyderup, Danmark

Læs mere

Spirefestival

Udbyvej 25, Holbæk, Danmark
29. juli-1. august 2021

Læs mere

Nakkefestival

Søndervangsvej 43, Rørvig, Danmark
22.-26. juli 2020

Læs mere

Ø-DUR

Nørrestængevej 27, Holbæk, Danmark
6.-8. august 2020

Læs mere

Vig Festival

Holbækvej 16B, Vig, Danmark
8.-10. juli 2021

Læs mere

Ovnhus Kunsthåndværkermarked

Havnevej 24, Nykøbing Sjælland, Danmark
24.-26. juli 2020

Læs mere

Skvulp

Holbæk Havneby, Kanalstræde, Holbæk, Danmark
11.-12. juni 2021

Læs mere

FIO Marked

Egebjergvej 46, Nykøbing Sjælland, Danmark
27.-28. juli

Læs mere

Dragsholm Revyen

Algade 36, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Nykøbing/Rørvig Jazz Festival

Vesterbro Torv, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark
23.-25. juli

Læs mere

Odsherredsløbet

Nyvej 22, Højby, Danmark
1. maj 2021

Læs mere

Odsherreds Kunstdage

Holtets Plads (Kirkestræde), Nykøbing Sjælland, Danmark
30. maj-1. juni

Læs mere

Geopark Festival

Holtets Plads, Nykøbing Sjælland, Danmark
3.-5. juli 2020

Læs mere

Ulvsborg Historisk Værksted

Ulvsborg Historisk Værksted, Toftholmvej, Asnæs, Danmark

Læs mere

GeoHunting

Rørvigvej 60, Nykøbing Sjælland, Danmark
Læg mobilen væk et par timer eller tre. Oplev Geopark Odsherred på en sjov og lærerig måde.

Læs mere

Anneberg Kulturpark

Annebergparken 26A, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Holbæk Museum

Holbæk Museum, Klosterstræde 18, 4300 Holbæk, Denmark
Holbæk Museum består af 11 gamle bygninger fra 1600-, 1700- og 1800-tallet samt en Lodsbåd.

Læs mere

Dansk Forsorgshistorisk Museum

Rosenkildevej 59, 4200 Slagelse, Denmark
Fra genstand til menneske Åndssvagerforsorgens historie.

Læs mere

Arena Cirkusland

Årslevvej 6, 4200 Slagelse, Denmark
En oplevelsespark der har samlet alt det, du elsker fra cirkus og som summer af eventyr og hygge.

Læs mere

Lykkebjerg Bondegårdsferie

Jyderupvej 87, 4291 Ruds-Vedby, Denmark
Hjælp med at fodre dyrene, samle æg, ride på hestene eller lege i halmen.

Læs mere

De 8 motionsoaser i Slagelse kommune

Slagelse, Danmark
På motionsoaserne kan du være fysisk aktiv, når du lige kommer forbi. ( Se dem alle i linket )

Læs mere

Byparken i Korsør

Byparken, Kongebroen, Korsør, Danmark
Parken er den største i kommunen og ligger i Korsørs nordlige bydel.

Læs mere

Børneskoven – insekthotel og bålhygge

Nordskoven (Hundeskoven), Stenagervej, Slagelse, Danmark
Skoven er udformet efter børnenes behov, så her er plads til udforskning af naturens små væsner

Læs mere

Lovsøanlægget i Korsør

Lovsøanlægget, Kjærsvej, Korsør, Danmark
Lovsøanlægget ligger i den sydlige del af Korsør by mellem Skovvej og Kjærsvej.

Læs mere

Lystanlægget i Slagelse

Lystanlægget Slagelse, Parkvej, Slagelse, Danmark
Lystanlægget ligger som det vigtigste grønne rekreative område i Slagelse bymidte.

Læs mere

Birkemoseanlægget i Korsør

Birkemoseanlægget, Halsskov Tværvej, Korsør, Danmark
Birkemoseanlægget ligger i Halsskov, Korsør tæt på havnefronten.

Læs mere

Odsherred Kunstmuseum

Odsherreds Kunstmuseum, Rødhøj, Asnæs, Danmark

Læs mere

Hempel Glasmuseum

Annebjerg Stræde 2, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Malergården

Plejerupvej 10, Grevinge, Danmark

Læs mere

Sorø Akademi

Sorø Akademi, Akademigrunden, Sorø, Danmark

Læs mere

Oplevelsescenter Nyvang

Nyvangs Alle 4, 4300 Holbæk, Danmark
Oplevelsescenter Nyvang er et historisk oplevelsescenter på Nordvestsjælland

Læs mere

Brorfelde Observatorium

Observator Gyldenkernes Vej 7, 4340 Tølløse, Danmark

Læs mere

Halloween i Birkegårdens Haver

Tågerupvej 4, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Fredag, lørdag og søndag fra d. 29/11-22/12 fra kl. 14-19.

Læs mere

De Dødes Nat

4200 Slagelse, Danmark
Event på allehelgensaften

Læs mere

Kunst og Kirker

Rosengade 4A, 4200 Slagelse, Danmark
Den 7. og 8. november 2020 – Slagelse Provsti

Læs mere

Smag lokalt

4200 Slagelse, Danmark
Foregår på hele Sjællands Vestkyst d. 5.-11. oktober 2020

Læs mere

Tissø Vikingemarked

Bakkendrupvej 28, 4480 Store Fuglede, Danmark
3.-4. oktober 2020

Læs mere

Harboe Cup

Havnevej 20, 4230 Skælskør, Danmark

Læs mere

Sct. Michaels Nat

4200 Slagelse, Danmark
Fredag 25. september 2020

Læs mere

Føl- og plageskue

Søkrogen 4, 4281 Gørlev, Danmark
11.- 13. september i uge 37 2020

Læs mere

Høstmarked på Borreby

Borrebyvej 47, 4230 Skælskør, Danmark
Hvert år i begyndelsen af efteråret.

Læs mere

Broløbet Storebælt

Storebæltsbroen, 4220 Korsør, Danmark
Lørdag 20. juni 2020

Læs mere

Kalundborg Middelalderfestival

4400 Kalundborg, Danmark

Læs mere

Kulturel Folkefest

Skælskør, Danmark

Storebæltscup

Havnevej 10, 4230 Skælskør, Danmark
22.-23. august 2020

Læs mere

Maritim Kultur- og Folkemøde

Amerikakajen 1, 4220 Korsør, Danmark
Uge 34

Læs mere

Art Market, St. Galla

Strandvejen 119, 4200 Slagelse, Danmark
15.-16. august 2020

Læs mere

Korsbæk kommer til Skælskør

Skælskør, Danmark

Læs mere

Kalundborg Rocker

Gisseløre, 4400 Kalundborg, Danmark
7.-8. august 2020 i Kalundborg

Læs mere

Strandfestival

Tude Å, Danmark

Læs mere

Sorø Jazz Festival

Storgade 15, 4180 Sorø, Danmark
19.- 26. juli 2020

Læs mere

Sejerø Festival

Sejerøvej 3, 4592 Sejerø, Danmark
Torsdag d. 23. – søndag d. 26. juli 2020

Læs mere

Agersø Havnefest

Agerso Havn, Danmark

Læs mere

Omø Kulturdage

Omø, 4245 Skælskør, Danmark
Omø kulturdage i juli

Læs mere

Vikingefestival på Trelleborg

Trelleborg Alle 4, 4200 Slagelse, Danmark
Lørdag d. 11. juli til søndag d. 19. juli 2020

Læs mere

Skælskør keramikfestival

Skælskør, Danmark
Onsdag den 8. juli 2020

Læs mere

Skælskør Familiefestival

Skælskør, Danmark
Uge 28-30

Læs mere

Esbern Snares Byfest

4400 Kalundborg, Danmark
Byfest i Kalundborg. Masser af aktiviteter alle 3 dage.

Hesteskue og kræmmermarked

Søkrogen 4, 4281 Gørlev, Danmark
3.- 5. juli i uge 27 2020

Læs mere

Sorø Internationale Musikfestival

4180 Sorø, Danmark
Billetter købes på www.ticketmaster.dk

Læs mere

Slagelse Festuge

4200 Slagelse, Danmark
20. juni – 27. juni 2020

Læs mere

Klassisk køredag i Sorø

Storgade 17, 4180 Sorø, Danmark

Kunst i pinsen

Sjælland, Danmark
30.-31. maj og den 1. juni 2020 kl. 11-17 over alt på Midt- og Vestsjælland.

Læs mere

Sorø internationale Regatta

Frederiksvej 33, 4180 Sorø, Danmark
Afholdes i juli.

Læs mere

Drengerøvsaften

Skælskør, Danmark
Fredag d.31 maj kl. 16.00

Læs mere

Havnemeden

Amerikakajen 1, 4220 Korsør, Danmark

Læs mere

Hornfiskefestival

Vestre Havneplads, 4400 Kalundborg, Danmark
D. 11.-12. maj

Læs mere

Morten Koch dage

Strandvejen 40, 4281 Gørlev, Danmark
Dagene afholdes d. 4. og 5. Maj mellem kl. 10-17.

Læs mere

Slaraffen

4180 Sorø, Danmark
Sæt kryds i kalenderen fredag den 15. maj 2020

Læs mere

Kyndelmisse

4180 Sorø, Danmark
Lørdag den 25. januar 2020 kl. 17-22

Læs mere

Ester&Vester – Oplevelsesjagten

Løvegade 7, 4200 Slagelse, Danmark
Hver sted sælger deres helt egen oplevelsesjagt med tilhørende flot opgavehæfte

Læs mere

Slagelse Lystanlæg

Parkvej 33, 4200 Slagelse, Danmark
Dejlig stor park med legeplads for børn tæt ved centrum

Korsør Svømmehal

Korsør Svømmehal, Nor Alleen 1, 4220 Korsør, Danmark
Svømmehal med meget smuk udsigt over Noret fra bassinerne

Læs mere

Loch Ness

Loch Ness, Kalundborg, Danmark
Naturområdet Loch Ness er et område, hvor der tidligere blev foretaget grusgravning.

Halsskov Færgehavn (Vandsportscentret)


Vandsportscenter i Verdensklasse

Naturlejrplads ved Trelleborg

Trelleborg Alle 4, 4200 Slagelse, Danmark
Lejrpladsen er beliggende på et ryddet område i en mindre kirsebærplantage ved Trelleborg.

Museum Vestsjælland

Holbæk, Danmark
I den historiske gamle bydel i Kalundborg, Højbyen, ligger museet Lindegården

Læs mere

Røsnæs

Røsnæs, Kalundborg, Danmark
En del af Danmarks Naturkanon

Flakkebjerg Skolemuseum

Flakkebjerg Skolemuseum, Gimlingevej, Slagelse, Danmark

Læs mere

Slagelse Museum

Slagelse Museum, Bredegade, Slagelse, Danmark

Læs mere

Skælskør Bymuseum

Skælskør Bymuseum, Algade, Skælskør, Danmark

Læs mere

Sorø Museum

Sorø Museum, Storgade, Sorø, Danmark
Museet er indrettet i Christian IV’s gamle kro

Læs mere

Kalundborg Museum

Kalundborg Museum, Adelgade, Kalundborg, Danmark

Læs mere

Fortællinger fra Sejerø og Nekselø


Lydvandring på Sejerø og Nekselø

Fortællinger fra Sejerø og Nekselø.

Sejltur på Sorø Sø med Lille Claus

Storgade 7, Sorø, Danmark
BIlletter og turplan findes på Sorø Bykontor

Læs mere

Fjordsejlads med Skjelskør 5

Vestergade 1, Skælskør, Danmark
Tag på sejltur med den charmerende båd Skjelskør V og nyd en smuk fjordsejlads i Skælskør inderfjord

Læs mere

Vikingeborgen Trelleborg

Trelleborg Alle 4, 4200 Slagelse, Danmark
Vikingetiden satte Danmark på landkortet.

Læs mere

Lystskov Camping

Korsør Lystskov 2, 4220 Korsør, Danmark
Ligger i skovkanten få kilometer fra en vidunderlig strand. Gode stisystemer til vandring og cykling

Læs mere

Kragerup Gods

Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Kragerup Gods byder hele året på overnatning og oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne.

Læs mere

Campinggården Boeslunde

Rennebjergvej 110, 4242 Boeslunde, Danmark
Moderne feriecenter, hvor der i allerhøjeste grad er tænkt på børnene. Tæt på både skov og strand.

Læs mere

Vestsjællands Bilmuseum

Sæbyvej 48, 4270 Høng, Danmark
Vestsjællands Bilmuseum tilbyder en oplevelse som dengang, man kunne spejle sig i krom og lak.

Læs mere

Vestsjællands Veterantogbane

Høng St., 4270 Høng, Danmark
Oplev en togtur, som den foregik i de gode gamle dage med røg og damp og en tophastighed på 60-70 km

Vestsjællands Veterantogbane

VestsjællandsCentret

VestsjællandsCentret, VestsjællandsCentret, 4200 Slagelse, Danmark
Med 50 stærke butikskoncepter, og flere kommende, er der noget for enhver smag.

Læs mere

Sørby Marked

Kirkerupvej 16A, 4200 Slagelse, Danmark
Sørby Marked er musik, kræmmere, underholdning og meget andet.

Slagelse Musikhus

Søndre Stationsvej 3-5, 4200 Slagelse, Danmark
Et spillested, kultursted – og mødested – i Slagelse Kommune

Læs mere

Slagelse Kloster

Slagelse Kloster, Bredegade 7D, 4200 Slagelse, Danmark
En del af vores kulturarv – og midt i Slagelse centrum.

Læs mere

Sorø Kunstmuseum

Sorø Kunstmuseum, Storgade 9, 4180 Sorø, Danmark
En tidsrejse i kunst og kultur.

Læs mere

Sommerland Sjælland

Gl Nykøbingvej 169, 4572 Nørre Asmindrup, Danmark
Sommerland Sjælland er det oplagte udflugtsmål for en aktiv dag sammen med familien.

Læs mere

Parnas Natur & Aktivitetspark

Parnasvej 21, Sorø, Danmark
Parnas Natur & Aktivitetspark finder du i Sorøs naturskønne omgivelser.

Læs mere

Lykkebjerg Bondegårdsferie

Jyderupvej 87, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Her holder I ferie blandt dyrene og kan være en del af det daglige liv på gården.

Læs mere

Kongegaarden

Algade 25, 4220 Korsør, Danmark
Historisk forum for musik og kunst.

Læs mere

Korsør Biograf Teater

Jens Baggesens Gade 17, 4220 Korsør, Danmark
Sluk telefonen, træd ind i salen, og nyd oplevelsen, hvad enten det er en familietur ell. kærestetur

Læs mere

Galleri Tidsrum

Ougtvedvej 2, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
I Galleri Tidsrum er det glæden ved kunst, der betyder noget.

Læs mere

Dansk Forsorgshistorisk Museum

Rosenkildevej 59, 4200 Slagelse, Danmark
De udviklingshæmmedes historie er en del af Danmarkshistorien.

Fugledegård Vikingecenter

Bakkendrupvej 28, 4480 Store Fuglede, Danmark
Formidlingscenter Fugledegård ligger ved Tissø. Udstilling om Naturpark Åmosen og vikingerne.

Læs mere

Danmarks Busmuseum

Fabriksvej 1, 4230 Skælskør, Danmark
Danmarks Busmuseum er et besøg værd for alle drenge(eller pige..)røve i alle aldre.

Læs mere

Cirkusland

Årslevvej 6, 4200 Slagelse, Danmark
Få en hel dags oplevelser med alle Cirkuslands forlystelser, show og cirkusforestilling.

Læs mere

Panzermuseum East

Fladholtevej 18, 4200 Slagelse, Danmark
Den kolde krig blev aldrig varm … men hos Panzermuseum East er det godt nok tæt på!!

Læs mere

Gerlev Legepark

Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse, Danmark
Gerlev Legepark er et enestående legelandskab og spændende eksperiment for hele familien.

Læs mere

Røsnæs Rundt

Røsnæsvej 477, 4400 Kalundborg, Danmark
Røsnæs Rundt guider jer via 13 landmarks rundt i Røsnæs´ smukke natur.

Læs mere

Broby Kanoudlejning

Næstvedvej 79, 4180 Sorø, Danmark
Danmarks smukkeste og Sjællands længste kanotur.

Læs mere

Birkegårdens Haver – dyr og familiepark

Tågerupvej 4, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Birkegaarden – Danmarks største private haveanlæg

Læs mere