En havn i hver by 

Med 500 kilometer kyststrækning fristes man til at sige, at hver by har sin egen havn fuld af puls, stemning og historie, der bare venter på at blive opdaget.

Færgen til Orø

Fra Holbæk sejler færgen til Orø, der er Isefjordens Perle. Busser, lastbiler og grupper på mi … Læs mere

Færgen til Sejerø og Nekselø

Se sejlplan og book færgebilletten online … Læs mere

Færgen til Agersø og Omø

Stigsnæs – Agersø og Omø – Se sejlplan og book online … Læs mere
Ø-ferie

Sjællands Vestkyst byder på et skønt kvintet af hyggelige øer, hvor I virkelig kan komme ned i gear og opleve det rolige ø-liv. Øerne gemmer på smuk natur og dejlige oplevelser.

Øferie

Lystbådehavne

Alle havnene har deres egen historie og stemning, som I kan nyde, mens I indånder den skønne friske havluft, spiser en is eller fanger krabber på kajen. 

Byliv

I Destination Sjælland er der ikke langt fra soppetur til shoppetur. Turen fra de skønne strande, vandkant og feriehuse til ægte byliv og pulserende feriebyer er ikke lang.

Byliv

Mens I indånder den skønne friske havluft, spiser en is, fanger krabber på kajen eller køber frisk fisk med hjem til grillen, kan I nyde en af Destination Sjællands mange stemningsfulde havne.

Helt sådan forholder det sig trods alt ikke, men områdets godt 20 havne fås i alle størrelser – fra de sejlervenlige havne i Holbæk og Rørvig til den lille hyggelige havn i Bisserup, de charmerende havne på øerne og den store krydstogts- og industrihavn i Kalundborg.

Flere af havnene har desuden færgeoverfart til Destination Sjællands 5 øer – se mere her. 

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet