fbpx

Holbæk Sportsby

I Holbæk Sportsby er der altid noget at opleve for HELE FAMILIEN – hvad enten solen skinner, eller det regner:

Velkommen til et indbydende samlingssted for både børn og voksne i inspirerende rammer. Et sandt kraftcenter, hvor de mange forskellige idrætsudøvere og GÆSTER kan dyrke fællesskabet både før, under og efter træning.

Sportsbyens indendørs aktiviteter breder sig over ca. 23.000 kvadratmeter fordelt på to etager, mens aktivitetsmulighederne udendørs strækker sig over ca. 47 hektar, svarende til 66 fodboldbaner.

Fantastiske faciliteter
I Holbæk Sportsby er der altid noget at opleve for HELE FAMILIEN – hvad enten solen skinner, eller det regner:

Alt samlet ét sted
I Holbæk tæt på Isefjorden ligger den nye Holbæk Sportsby, som er et indbydende samlingssted for både børn og voksne. Her er størstedelen af byens idrætsfaciliteter samlet ét sted med plads til alle. Rammerne er inspirerende og byder på bl.a. svømmecenter, ketchercenter, fodbold- og atletikstadion, træningscenter, fællesområder, stier, søer, café, produktionskøkken, konference-, møde- og festlokaler samt multihal.

Inde & ude
Med indendørs aktiviteter, der breder sig over ca. 23.000 kvadratmeter fordelt på to etager, og udendørs anlæg, der strækker sig over ca. 47 hektar (svarende til 66 internationale fodboldbaner), er Holbæk Sportsby et af de største idrætsanlæg i Skandinavien. Her er åbent alle dage året rundt for både foreningsmedlemmer og gæster. I Holbæk Sportsby er der altid noget at opleve for HELE FAMILIEN, hvad enten solen skinner, eller det regner.

Imponerende svømmecenter
Det store svømmecenter er Sportsbyens stolthed med både OL-bassin (50 m), familie- og børnebassin med wellness afdeling, varmtvandsbassin i separat lokale og sauna. Svømmecentret har lange åbningstider og offentlig adgang alle ugens dage. Tjek tilgængelighed for de enkelte bassiner på hjemmesiden. Her er rig mulighed for HELE FAMILIEN til både at være aktive og slappe af.

Hyggelig café
Sportsbyens hyggelige café har lange åbningstider, så du og familien kan både nyde morgenkaffen, dagens ret, hjemmebagt kage, frisk frugt og en 3-retters aftenmenu. I kan også vælge Take Away. Stemningen i cafeen er afslappet, og udbuddet er varieret og til priser, hvor alle kan være med. Sportsbyens køkkenteam har fokus på sunde og ernæringsrigtige produkter af gode, oftest lokale råvarer – og der er noget for enhver smag.

Rundvisning og arrangementer
Holbæk Sportsby er et innovativt kraftcenter i Holbæk Kommune, hvor de mange forskellige idrætsudøvere og gæster kan inspirere hinanden og dyrke fællesskabet. Hvis I er en gruppe, kan I komme “back stage” og opleve den spændende Sportsby på en guidet rundvisning med indlagt konkurrence. Det er også muligt at holde møder med teambuildingsaktiviter samt firma- og privatfester. Vi har kapacitet fra 2-2.000 gæster.

VI GLÆDER OS TIL AT GIVE JER EN GOD OPLEVELSE!

Læs alt om mulighederne i Holbæk Sportsby

Holbæk Sportsby

I Holbæk Sportsby er der altid noget at opleve for HELE FAMILIEN – hvad enten solen skinner, eller det regner:

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev