Tuse Næs

Halvøen Tuse Næs er omgivet af de tre fjorde Lammefjorden, Isefjorden og Holbæk Fjord.

Tuse Næs er derfor fuld af muligheder: komme helt tæt på naturen, strandene og skovene; smag lokale produkter fra gårdbutikkerne; tag på vandretur i det bakkede landskab eller besøg kunstudstillinger.

Tuse Næs – en særlig del af Destination Sjællands smukkeste naturområder

Med fjord til næsten alle sider, et varierende kuperet landskab og smukke skove, er Tuse Næs en af de smukkeste naturområder på Sjælland. Men har meget mere end natur at byde på. Halvøen er hjem til en økologisk æbleplantage, en helt unik designbutik og kunstudstilling, historiske røde kirker Udby Kirke og Hørby Kirke, og pumpestationen Audebo.

Sjællands smukkeste vandre- og cykelture

Landskabet på Tuse Næs gør det til et perfekt sted at vandre og cykle. Der er der lavet en masse forskellige vandre- og cykelruter på Tuse Næs med varierende længder. Der er kort og beskrivelser af alle ruterne.

Smagsoplevelser på Tuse Næs: Æbleplantagen

Tuse Næs gemmer må nogle få lækre smagsoplevelser. Halvøen er hjem til æbleplantagen Tuse Næs Gårdmosteri, der fremstiller frisk og økologisk æblemost. Hver efterår, fra september til oktober, kan du selv plukke flere forskellige æblesorter på plantagen.

Spirefestival og Æblefestival på Tuse Næs

På Tuse Næs afholdes der hvert år to unikke festivaler: Spirefestival(august) og Æblefestival (oktober).

Tuse Næs

Halvøen Tuse Næs er omgivet af de tre fjorde Lammefjorden, Isefjorden og Holbæk Fjord.

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet