SOMMER, SOL & SJÆLLAND

Få sand mellem tæerne, besøg sjove attraktioner og få store oplevelser sammen med de lokale. Destination Sjælland har noget for hele familien, når den danske sommer skal nydes i fulde drag.

Blandt et væld af sommerferieaktiviteter på Sjælland venter store oplevelser for både store og små.

Her omkranses betagende fjordlandskaber af malerisk unik natur. Smukke dybe skove afløses af istidsskabte bakker, der strækker sig op mod himlen, mens bølgerne stille vugger ind mod de nærmest uendelige kyster.

Bliv inspireret her

Uge 31

Der er kild i maven-garanti, når I kaster jer ud i Go Bounce på Kragerup Gods eller besøger Sommerland Sjælland, hvor et væld af forlystelser og aktiviteter sørger for en hel dag fuld af grin og hygge.  

I uge 31 er Hansi Hinterseer i Cirkusland, Skidt & Pyt på Teatergården og et væld af lokale ildsjæle bare nogle af dem, der står klar til at tage imod jer og give jer uforglemmelige sommerferieoplevelser. 

HVAD SKER DER ELLERS I UGE 31?

Her kan du se hvad der sker i Holbæk, Kalundborg, Slagelse og Sorø kommuner i dag

Se begivenheder her

FÅ OVERBLIKKET

I Destination Sjælland kan I nyde kontrasterne. Fra den dasende liv på stranden over det rolige tempo på øerne til ægte byliv og pulserende feriebyer. 

Få inspirerende postkort fra Destination Sjælland

Sanselig sommer, elskeligt efterår, varm vinter og fornøjeligt forår – Destination Sjælland er et besøg værd året rundt. 
Vil du følge med og inspireres til spændende og hyggelige oplevelser?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.
 

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet