Jul på landet

Snefnug og rimfrost omdanner markerne til smukke hvide tæpper, mens stjernehimlen blinker over den charmerende landlige julehygge på Sjællands vestkyst. 

Her er ingen stress og jag. I stedet mødes I af hyggelige julemarkeder, skønne egnsunikke produkter til julemiddagen og skovturen, hvor I selv kan finde og fælde nøjagtigt det juletræ, familien har udset sig.  

Et funklende lyshav med tusindvis af julelys venter, mens caféer og spisesteder frister med æbleskiver, julebag, gløgg og varm kakao med flødeskum, når batterierne skal lades op og dejlige oplevelser skal fordøjes.  

Glædelig jul – og god fornøjelse. 

Julen er hjerternes fest… 

Nyd den særlige juletid sammen med dem, I holder af. I Destination Sjælland venter en hel gavesæk fyldt med særlige og autentiske oplevelser for store og små. 

Hvad du ønsker, skal du få… 

Det er ikke kun de charmerende købstæder badet i guirlander og julelys, der frister med spændende julegaver. Gårdbutikker, lokale producenter og inspirerende ildsjæle er også klar med personlige oplevelser og produkter, som kan lægges under træet. 

Mon han har klejner med…

Sprøde grøntsager, læskende drikke, søde sager og kød fra velfærdsdyr – Sjællands Spisekammer bugner af smagsoplevelser fra øverste hylde. Her kan I gå på opdagelse og finde egnsunikke produkter til julebordet.

 

 

Bare det altså snart var… 

Julen er gammel, julen er ny – julen er aldrig den samme. I Destination Sjælland finder I skønne julemarkeder, herlige julelækkerier og et væld af hyggelige juleaktiviteter for hele familien. Find det hele og mere til her. 

Se julebegivenheder her

Se alle begivenheder her

 

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet