> Historisk emne:   Fulskager
> Naturen: Flora
> Børnesagn: Når græsstrå synger

Hør sejerøboerne fortælle om deres forhold til Fulskager.
Hør naturguiden Hans fortælle om floraen på Sejerø.

I syvende kapitel tager Mikkel og Maja op til Møllebakken for at spise madpakker. Men de bliver ikke de eneste som tager en bid af deres leverpostejmad.

 

Om projektet

Projektet er ejet af Kalundborg Kommune, træskulpturerne er skåret af Søren Brynjolf, tegningerne er illustreret af Claus Rye, størstedelen af musikken er lavet af Janus Hecht, og konceptet og lydfortællingerne er skabt og produceret af Stine Elmbæk Jacobsen.
Der skal lyde stor tak til alle de medvirkende. Ikke mindst til alle de skønne sejerøboere og nekseløboere som har været med til at skabe denne lydvandring;
Sejerø:
Henry Larsen, Lisbeth Enevoldsen, Knud Hammeken, Allan Jensen, Svend Hansen, Svend Nørrevang, Bente Andersen, Hanne Østervang, Joan Balling, Merete Bauer, Kenneth Sejerø, Kurt Jakobsen, Poul Gerhard, Klaus Nielsen, Arne Nørrevang, Lene Alber, Birgitte Flensburg og Christian Flensburg, Thor Ogstrup og Kristine Nørrevang, Leif Olsen og sommerhusejerne; Niels Thomsen og Hans Frederiksen.
Nekselø:
Jesper Froda, Gitte Slots, Jane Ørberg, Kåre Jensen, Bjarne Slots og Jytte Heglund.
Andre:
Lise Zeuthen, Arthur Hecht, Gunhild Zeuthen, Oliver Bøtcher Herlevsen, Siri Elvira Boesgaard, Jesper, Kim Wilde, Cathrine Sinding, Anders Greis, Andreas Walther, Frantz Seitzmayer, Johnny Larsen, Fritze , Tobias Nilsson.
Projektet er støttet af LAG småøerne, Nordea-fonden, Ø-støtten og Friluftsrådet.

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet