Busser

Mangler du en bus eller en dygtig lokal guide. Tjek mulighederne her.

Book lokale guider

Inge Nielsen, Formidlingscenter Fugledegård/Tissø Vikingecenter

Sprog: Dansk
Kontakt: Telefon +45 40 38 87 37 * mail inge@zadig.net
Prisniveau: Pr. time 500 kr.

Kulturhistorie, guldfund og uforstyrret natur.

På og omkring Formidlingscenter Fugledegård/Tissø Vikingecenter bliver I suget tilbage i historien med rekonstruktion af Tissøringen – et af nordens største enkeltstående guldfund fra vikingetiden.  Udover en spændende udstilling og fortælling rummer centret en lille café og hyggelig butik.

I Danmarks første naturpark kan I bevæge jer rundt i et helt unikt landskab med spor af internationale  handelskontakter, der vidner om vikingernes kult og ofringer.

Troels Birk Kristoffersen, Røsnæs

Sprog: Dansk
Kontakt: Telefon +45 20 99 93 90 * mail annetroels@gmail.com
Prisniveau: Pr. time 500 kr.

Med speciale i Røsnæs guider Troels dig gennem Danmarks største vindistrikt eller et stykke af Danmarks Naturkanon. På Røsnæs kan du få flere fantastiske oplevelser, og Troels kender det meste. Fra hyggelige Nyby Havn med Aktivitetshuset i vandkanten over Naturrummet med en skøn udsigt til Danmarks største vingård helt ud til Røsnæs Fyr – du bestemmer. Men pas på – tiden løber stærkt når først oplevelserne står i kø. Det kan være svært at nå det hele.

Mogens Anholm, Røsnæs

Sprog: Dansk
Kontakt: Telefon +45 40 81 95 71 * mail mogens.anholm@mail.tele.dk
Prisniveau 500 r. pr. time

På Røsnæs ved Kalundborg finder du noget af Danmarks dejligste natur. Med Mogens som guide bliver din vandretur på Røsnæs fuld af spændende historier – blandt andet ved Mogens hvor du finder kilden der er 7 grader hele året. Terrænet her er flot men kuperet. Er vejret klart, kan du se helt til Samsø, Mols og sågar til pylonerne på Storebæltsbroen. Turene starter som regel ved Naturskolen og går omkring 3 af de 13 Landmarks på skønne Røsnæs. Turen er ca. 4 km.

Hans-Henrik Nielsen, Kalundborg

Sprog: Dansk og engelsk
Kontakt: Telefon +45 40 15 82 12 * mail hhn@mail.dk
Prisniveau: Pr. time 500

Få den gode historie, skrønerne og ikke mindst de ’skæve vinkler’ fortalt med et smil og godt humør. Hør om hvordan Kalundborg er blevet til og om byens udviklingen til en moderne by. Hans-Henrik målretter historierne til sit publikum og inddrager også gerne publikum, så alle for en særlig god oplevelse.

Ønsker du en lidt anderledes tur, er Niels-Henrik altid parat med inspiration og forslag. Specialet er dog vandreture i Kalundborg og omegn, hvor danmarkshistorien fra vikingetid til højteknologisk samfund indgår på inspirerende vis.

Peter Hermann, Kalundborg

Sprog: Dansk
Kontakt: Telefon +45 40 42 25 26 * mail phermann@outlook.dk
Prisniveau: Pr. time 500 kr.

Peter har stor lokal kendskab til Kalundborg by og fortæller passioneret om f.eks. Højbyen, Møllebakken, Sct. Olai Kirkegård og tager gerne en afstikker ad smukke Kystvejen mod naturskønne Røsnæs. Peter kan altid tages med på gode råd og spændende idéer, hvis du mangler inspiration til din tur.

Hanne Elisabeth Schultz, Omø

Sprog: Dansk
Kontakt: Telefon +45 20 41 06 09 * mail mail@net-lodsen.dk
Prisniveau: To timer: 950 kr. (maks 25 personer)

Hvordan er det at bo på en lille ø i dag? Dette spørgsmål står centralt på en guidet vandretur på Omø. Derudover fortæller guiden relevant ø-historie og trækker trådene op til i dag. Du hører også om alle ildsjælene som holder øen i gang og sørger for at det lille samfund hele tiden udvikler sig.
Ø-livet er i særlig grad et liv i balance mellem fortid og nutid, et liv med et særligt nærvær og sammenhold, men også med specielle udfordringer.

Hanne bor på Omø og har været ø-guide i mange år. Hun kender derfor alle de “skæve” historier, og hun skræddersyr gerne en tur, så den passer til jeres ønsker. Hun arrangerer også gerne en guidet fototur; som ivrig amatørfotograf kender hun alle de gode ø-motiver.

Curt Asklund, Sprogø og Korsør

Sprog: Dansk og engelsk
Kontakt: Telefon +45 22 42 47 22* mail kun12city@gmail.com
Prisniveau: Pr. time kr. 500

Tusindvis af gæster har travet Korsør by tynd med Curt som guide.  Særligt det gamle Korsør, Kongegården og Fæstningen kan Curt fortælle levende omkring.

Halsskov Rev, Isbådsmuseet, Storebæltsbroen og historien om Sprogø er særlig populært at høre om når du aflægger visit i Korsør. Det skal nævnes, at Curt i mange år har været fast guide på turene til Sprogø. Der findes mange spænderne hjørner af Korsør og omegn, mangler du inspiration eller har specielle ønsker, er du altid velkommen til at spørge vores guide til råds.

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet