I et stærkt felt af hjælperyttere fra hele Destination Sjælland er tre finalister, der er med i kampen om 5.000 kroner, nu fundet.

Valget er faldet på Tina Sonne, ergoterapeut på Stillinge Skole, Bjarne Næslev, formand for Nr. Jernløse Badmintonklub, og Freja Lamhauge, ildsjæl i Kalundborg.
– Vi har været voldsomt imponeret over de mange indstillede hjælperyttere, og det har virkelig været et svært valg, fordi alle de lokale ildsjæle fortjener at blive hyldet for deres store arbejde, fastslår Mie Danielsen, der er konstitueret direktør i Destination Sjælland.

Afstemning er i gang

Panelet bestående af repræsentanter fra handelslivet i Sorø, Slagelse, Kalundborg og Holbæk fandt i fællesskab frem til finalisterne.
– Nu er afstemningen sat i gang på hertil.dk, og så er det her, det afgøres, hvem der er Årets Hjælperytter 2021 i Destination Sjælland, som stikker afsted med 5.000 kroner, fortæller Mie Danielsen.
Der kan stemmes en gang pr. person, og afstemningen løber fra mandag den 14. februar til og med mandag den 28. februar.

Her hjælper vi til

Hjælperyttere er vitale for de store stjerner i verdens største cykelløb – Tour de France, der kører gennem Destination Sjælland den 2. juli i år.
Lokale hjælperyttere er også alfa omega, når gæsterne i destinationen skal have en ekstraordinær oplevelse. Med baggrund i årets besøg af Tour de France-feltet, vil Destination Sjælland gerne hylde hverdagens hjælperyttere.
Kåringen af Årets Hjælperytter er en del af indsatsen ”Her hjælper vi til”, som destinationsselskabet lancerer i forbindelse med optakten til Tour de France.
Hjemmesiden hertil.dk bliver sammen med en række events omdrejningspunktet for Destination Sjællands initiativer, der går forud og ligger i slipstrømmen på besøget af verdens største cykelløb.

Relevante links
Kontaktoplysninger

For yderligere informationer og kommentarer kontakt konstitueret direktør i Destination Sjælland Mie Danielsen på tlf. 24 25 59 16 eller mie@desj.dk

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet