Langbordsspisning, foredrag og egnsunikke produkter – madfestivalen Smag Lokalt er igen klar med spændende spiseoplevelser i Destination Sjælland.

Allerede 3. marts slår spisesteder i Kalundborg, Holbæk, Slagelse og Sorø kommuner dørene op og byder indenfor med fokus på lokale råvarer.
– Vi vil gerne vise, hvad spisesteder og producenter i vores område kan. Derfor håber vi, at et væld af glade gæster finder vej til de deltagende spisesteder, fortæller Morten Jensen, der er direktør i Destination Sjælland, som står bag madfestivalen.

To eller seks retter?

Dogmet for Smag Lokalt er stadig, at spisestederne sørger for en menu med to eller seks serveringer, hvor der indgår mindst fem eller otte egnsunikke produkter.
Som noget nyt har madfestivalen åbnet for, at restaurantbesøget kan kombineres med en oplevelse. Det betyder blandt andet, at Vilcon Hotel & Konferencegaard inviterer indenfor til spisning og foredrag.
– Det skal være en oplevelse at gå ud og spise til vores madfestival. Produkterne er i særklasse, det kulinariske er på plads og servicen er i top. Nu suppleres det hele med muligheden for en ekstra oplevelse, forklarer direktøren.

Book bord nu

Saftig frugt, sprøde grøntsager, læskende drikkevarer og kød fra velfærdsdyr – Smag Lokalt i Sjællands Spisekammer bugner af smagsoplevelser fra øverste hylde.
Madfestivalen strækker sig fra fredag den 3. marts frem til søndag den 12. marts, hvor blandt andet spisesteder som Restaurant SuRi i Holbæk, Støvlet Katrines Hus i Sorø og Malsk Spisehus i Slagelse deltager.
Spisestederne frister med menuer på to eller seks retter, der er unikke for hvert spisested, ligesom tilkøb, vegetarmenuer og vinmenuer også er forskellige fra spisested til spisested.
Menuerne er på plads, de kan ses på smaglokalt.dk, hvor billetsalget til madfestivalen også er i fuld gang.

Spisesteder, der deltager i Smag Lokalt

Atelier Skoven, Sorø
Støvlet Katrines Hus, Sorø
Strids Mølle, Svebølle
Vilcon Hotel & Konferencegaard, Sørbymagle
Malsk Spisehus, Slagelse
Kok25, Skælskør
Restaurant SuRi, Holbæk
Præstegaarden Jyderup, Jyderup
Café Dyrehøj, Røsnæs
Restaurant Næs, Røsnæs

Kontaktoplysninger

For yderligere informationer og kommentarer kontakt:

Morten Jensen
Direktør i Destination Sjælland
Tlf. 61 27 60 97

Martin W. Crone Hansen
Kommunikationsansvarlig i Destination Sjælland
Tlf. 24 25 71 72

Trine Bruun
Projektleder i Destination Sjælland
Tlf. 30 20 15 11

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet