Konceptet for Smag Lokalt-madfestival har de seneste år været ganske enkelt og populært – 2 retter indeholdende minimum fem egnsunikke produkter.
I år udvider madfestivalen konceptet en smule, fordi de deltagende spisesteder har mulighed for at lave menuer med helt op til 10 serveringer.

– Vi har stadig kerneproduktet med de to retter til 265 kroner, men vi vil gerne give vores spisesteder mulighed for at vise endnu mere af deres palet, så længe de stadig har fokus på lokale råvarer, forklarer Mie Danielsen der er konstitueret direktør i Destination Sjælland, som står bag Smag Lokalt-madfestival og fortsætter:
– Den chance har flere spisesteder grebet, så gæsterne kan opleve både seks retter på Restaurant Næs og otte retter på Skoemagerkroen.

Ingen restriktioner = madfest

De seneste år har Smag Lokalt-madfestival, ligesom alle andre, kæmpet med at tilpasse sig de gældende restriktioner.
Det har undervejs både betydet en takeaway-udgave og lidt lavere billetsalg end forventet.
– Vi har holdt fast i madfestivalen, fordi vi synes, den er vigtig og har givet spisesteder og producenter en hjælpende hånd i en svær tid, fortæller den konstituerede direktør, der samtidig glæder sig over, at restriktionerne bliver fjernet lige op til årets første Smag Lokalt-madfestival.
– Timingen kunne ikke være bedre. Vi håber, at en masse gæster finder vej til spisestederne og nyder alt det, som Sjællands spisekammer kan byde på, jubler Mie Danielsen.
Udover Restaurant Næs og Skoemagerkroen deltager Jyderup Præstegaard, Holbæk Sportsby, Malsk Spisehus og Café Dyrehøj også i Smag Lokalt Madfestival.

Smag Lokalt-madfestival løber fra den 4. februar til og med den 13. februar.

Relevante links

Menuer og booking kan klares på smaglokalt.dk

Kontaktoplysninger

For yderligere informationer og kommentarer kontakt konstitueret direktør i Destination Sjælland Mie Danielsen på tlf. 24 25 59 16 eller mie@desj.dk

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet