I mange år har Odsherreds Kunstdage været fast tradition, og det bliver det også i 2020, hvor alt – på trods af Covid-19 – næsten er, som det plejer.

– Vi har været i kontakt med alle kunstnerne for at høre, om de fortsat har lyst til at deltage. Det har størstedelen sagt ja til. I samme moment har vi selvfølgelig talt med kunstnerne om myndighedernes retningslinjer, så de sørger for, at gæsterne fordeles godt, når de besøger gallerier og værksteder, fortæller Jens Müller, der er direktør i Destination Sjælland, som står bag aktiviteten og fortsætter:
– Det betyder også, at man kan opleve lidt ventetid undervejs, men vi håber, at gæsterne har forståelse for situationen. og det er min oplevelse, at vi er blevet meget opmærksomme på at passe på hinanden og os selv.

En tryg oplevelse

Odsherreds Kunstdage – 30. maj-1. juni – skal naturligvis være en inspirerende – men også tryg og virusfri oplevelse. Inspirationen står kunstnerne for, mens Destination Sjælland hjælper med at sikre en tryg og sikker oplevelse, derfor har Destination Sjælland lavet en aftale med Heidi Schnabel fra Rørvig, hvor der er indkøbt rigeligt håndsprit, der fordeles hos de ca. 50 deltagende kunstnere, så de besøgende kan spritte af før og efter besøget.

Selv om kunstdagene, der afvikles for 23. gang, er meget populære, så giver de mange deltagende kunstnere heldigvis god mulighed for at sprede de besøgende godt ud.
– Vi vil rigtigt gerne vise Odsherreds stærke kunsthåndværk og kunst frem, men selvfølgelig skal det være på en tryg og sikker måde, hvor man holder god afstand til hinanden og spritter af, fastslår direktøren.

Mærk inspirationen

Under pinsens kunstdage kan man besøge gallerier, udstillinger og arbejdende værksteder, hvor man kan blive inspireret af de forskellige arbejdsmetoder og inspirationskilder.
Undervejs kan man også følge de mange dygtige kunstnere, få en unik oplevelse og mærke inspirationen, der fylder værkstederne og gallerierne, mens man fascineres af finurlige figurer, smukke malerier, skulpturer og grafiske streger.
På turen rundt til kunstnerne kan man også nyde det smukke og unikke landskab i Odsherred, der inspirerer mange af Odsherreds kunstnere.

Kontaktoplysninger

For yderligere informationer og kommentarer kontakt direktør i Destination Sjælland Jens Müller på tlf. 28 19 90 11 eller jens@desj.dk

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet