Robin Nolan og Jacob Fischer er måske ikke musikalske navne, der normalt vækker den store genklang hos menig mand.
Ikke desto mindre har de herrer spillet med henholdsvis The Beatles-medlemmet George Harrison og violin-virtuosen Svend Asmussen.

Faktisk er de blandt de bedste musikere på deres felt. I den kommende weekend gæster de og en række andre musikere Vesterlyng Camping, hvor det går løs med Gypsy Days 2021.
– Vi startede det i 2004/2005 og kørte frem til 2017, hvor vi så har holdt en pause. Nu starter vi op igen, fortæller Torben Berner, der er indehaver af Vesterlyng Camping, og fortsætter:
– Vi har haft nogle store navne i løbet af årene. Det har vi igen i år, det er nogle kapaciteter. Der tiltrækker et helt andet publikum end normalt.

Passer godt til campinglivet

Selv om antallet af københavnere og musikalske feinschmeckere stiger betragteligt i forbindelse med Gypsy Days, så har det stadig rod i Vesterlyng Campings kongstanke.
– Stilen er meget melodisk og skifter mellem meget hurtig og meget langsom, det skaber en helt speciel stemning. Vi har lavet det, fordi vi synes, det er fedt og fordi, det er sådan lidt sigøjnerstil, som passer godt med campinglivet, forklarer indehaveren.
Programmet løber over fredag den 3. og lørdag den 4. september med navne som Robin Nolan Trio, Walter Clerici All Stars, Jacob Fischer og Basily Band på plakaten.

 

Nye konstellationer opstår

Selv om programmet er på plads, så kan publikum roligt forvente musikalske overraskelser, når musikerne holder legestue.
– Der opstår nye konstellationer undervejs. Det er det sjove ved det, fordi det er meget levende og ikke fast i koderne, griner Torben Berner og uddyber:
– Selv om der er sat tider på koncerterne, så overlapper de, fordi musikerne inviterer hinanden på scenen og nogle gange også finder musikere blandt publikum.
Billetter til Gypsy Days 2021 kan købes på www.vesterlyng-cafe.dk, hvor det både er muligt at købe aftenbillet med spisning alene eller med overnatning i telt eller campingvogn, hvis man har det med.

Kontaktoplysninger

For yderligere informationer og kommentarer kontakt indehaver af Vesterlyng Camping på tlf. 59 20 00 66 eller info@vesterlyng-camping.dk

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet