Der er horn-dogs og andre hornfiske-lækkerier på menuen, når Masterchef-vinder Rasmus Fisker står klar ved komfuret i forbindelse med årets Hornfiskefestival lørdag den 13. maj.

Fisken med de grønne ben og øgenavne som musikål og næbdyr har ikke det bedste ry, men Rasmus Fisker, der selv er ivrig lystfisker og UV-jæger, har lovet, at få det bedste frem i hornfisken.
– Der vil være en ret for børn; horn-dog, hvor hornfisken serveres i lunt briochebrød med sylt, mayo og mikrogrønt, fortæller Trine Bruun, der er projektleder hos Destination Sjælland, som står bag aktiviteten, og fortsætter:
– Og så er der en lidt mere avanceret ret, hvor hornfisken steges på ben og serveres med grillet grønt og beurre-blanc lavet på lokal vin.
Hornfiskefestivalens gæster kan sætte tænderne i smagsprøver og få en snak med Masterchef-vinderen om hornfisk, madlavning og lystfiskeri.

Vind en tur i køkkenet

For fire heldige familier bliver dagen helt speciel, når de helt eksklusivt kommer med i køkkenet og i fællesskab, skal lave horn-dogs sammen med Rasmus Fisker.
– Vi vil gerne vise, at lystfiskeri og udfoldelserne i køkkenet sagtens kan foregå sammen med hele familien. Specielt hornfisken er oplagt, når de yngste skal med på fisketur, fordi den er relativt nem at fange, forklarer projektlederen.
På Destination Sjællands facebookside kan man deltage i konkurrencen om en tur i køkkenet med Masterchef-vinderen.

Lørdag i hornfiskens tegn

På Lystfiskeriet Dag den 13. maj omdannes Havneparken i Kalundborg til centrum for årets Hornfiskefestival, der arrangeres af Fishing Zealand.
Udover indvejning og præmieoverrækkelse er det også i Havneparken, at Rasmus Fisker, vinderen af Masterchef 2021, står klar med hornfisk og lokale råvarer.
Hornfisken er et oplagt mål, hvis familiens yngste skal med på fisketur. Derfor er det også hele familien, der er i fokus, når Fishing Zealand inviterer til Hornfiskefestival i Kalundborg Kommune, hvor Havneparken er omdrejningspunkt.
Her står medlemmer fra sportsfiskerforeningerne i Høng, Gørlev og Kalundborg klar til at hjælpe jer godt i gang med fiskeriet.
Er I heldig/gode og fanger en af de tungeste hornfisk er der flotte præmier for over 15.000 kroner på højkant i kategorierne for både voksne, juniorer og børn.

Kontaktoplysninger

For yderligere informationer og kommentarer kontakt:

Trine Bruun
Projektleder i Destination Sjælland
Tlf. 30 20 15 11

Morten Jensen
Direktør i Destination Sjælland
Tlf. 61 27 60 97

Martin W. Crone Hansen
Kommunikationsansvarlig i Destination Sjælland
Tlf. 24 25 71 72

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet