Kun en klimavenlig time i tog eller bil fra København kan I gå på opdagelse i en magisk skov af smukt lys, nyde fortryllende stjerner i efterårsmørket eller besøge Danmarks eneste græskarfestival.

– Efterårsferien i Destination Sjælland byder på skønne oplevelser for hele familien, der er et oplagt prisvenligt besøgsmål for en eller flere hyggelige familieture, lover Morten Jensen, der er direktør i Destination Sjælland.

Fra mælkevejen til vikingeborgen

På Observatoriet i Brorfelde giver efterårsmørket optimale betingelser for at gå på galaksejagt, mens dagslyset giver mulighed for at gå på planetstien, se Danmarks største teleskop og flække sten for at lære mere om Jordens fortælling.
Lyset er også i fokus i Slagelse, hvor Lumagicas Magic Forest byder indenfor i et fortryllende univers, ligesom vikingerne indtager Vikingeborgen Trelleborg i ferien med krigertræning, håndarbejde og ’Nat på borgen’.

Æbler, græskar og vinhøst

I Skælskør er græskar i alle afskygninger omdrejningspunktet for Danmarks eneste græskarfestival med græskarland, pumpkin fitness, græskar-sejltur og meget andet.
På Oplevelsescenter Nyvang i Holbæk er det æblet, der er i fokus, når I kan medbringe egne æbler og lave lækker most på Husmandsstedet.
Destination Sjælland og specielt Røsnæs er desuden nærmest et vindistrikt i sig selv med en række vingårde, der hen over efteråret har travlt med at høste årets druer.
– På flere vingårde kan man faktisk være med til at høste druerne, slutter Morten Jensen.
Skulle efterårsvejret vise sig fra sin trælse side, byder Destination Sjælland også på et væld af indendørsoplevelser på blandt andet Sorø Kunstmuseum, Museum Vestsjælland og i Holbæk Sportsby, hvor der er skattejagt, gratis adgang for børn i svømmecentret og familiedag med masser af aktiviteter for store og små.

I det hele taget venter store oplevelser i efterårsferien i Destination Sjælland.

Relevante links

Find dem alle sammen og mere til på desj.dk/efteraar

Kontaktoplysninger

For yderligere informationer og kommentarer kontakt:

Morten Jensen
Direktør i Destination Sjælland
Tlf. 61 27 60 97 eller morten@desj.dk

Martin W. Crone Hansen
Kommunikationsansvarlig i Destination Sjælland
Tlf. 24 25 71 72 eller martin@desj.dk

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet