Igen er det med både traditionelle og anderledes spiseoplevelser på plakaten.

– Efterårets udgave af Smag Lokalt har noget for enhver smag. På Kragerup Gods kan gæsterne selv være med til at lave mad over bål, i orangeriet hos Matildas på Orø Strandcamping er der udsigt til fjorden og solnedgangen, mens grøntsagerne er i fokus, fortæller Trine Bruun Rasmussen, som er projektleder hos Destination Sjælland, der står bag madfestivalen, og fortsætter:
– Hos blandt andre Skoemagerkroen i Kirke Såby og på Vilcon Hotel & Konferencegaard ved Slagelse er der mere traditionelle menuer.

Lokale herligheder i fokus

Den saftige frugt, de sprøde grøntsager, kødet fra velfærdsdyr og de læskende drikkevarer fra lokale vingårde og bryggerier danner grundlaget for Smag Lokalt.
Madfestivalen har grobund i Sjællands spisekammer, og i menuerne med to eller seks serveringer indgår som altid henholdsvis fem eller otte lokale råvarer.
– Vi vil gerne vise, hvad spisesteder og producenter i vores område kan. Derfor håber vi, at et væld af glade gæster finder vej til de deltagende spisesteder, fortæller Morten Jensen, der er direktør i Destination Sjælland.

Rift om billetterne

Rigtige mange gæster har allerede en fast Smag Lokalt-tradition, så der er godt gang i billetsalg og kamp om pladserne på spisestederne i Destination Sjælland.
Madfestivalen strækker sig fra fredag den 15. september frem til søndag den 24. september, hvor blandt andet spisesteder som Støvlet Katrines Hus i Sorø, Malsk Spisehus i Slagelse og Præstegaarden Jyderup deltager.
Spisestederne frister med menuer på to eller seks retter, der er unikke for hvert spisested, ligesom tilkøb, vegetarmenuer og vinmenuer også er forskellige fra spisested til spisested.
Menuerne er på plads, de kan ses på smaglokalt.dk, hvor billetsalget til madfestivalen også er i fuld gang.

Spisesteder, der deltager i Smag Lokalt:

Matildas, Orø
Skoemagerkroen, Kirke Såby
Støvlet Katrines Hus, Sorø
Vilcon Hotel & Konferencegaard, Sørbymagle
Malsk Spisehus, Slagelse
Præstegaarden Jyderup, Jyderup
Kragerup Gods og Aktivitetspark

Se mere på smaglokalt.dk

Kontaktoplysninger

For yderligere informationer og kommentarer kontakt:

Trine Bruun
Projektleder i Destination Sjælland
Tlf. 30 20 15 11

Morten Jensen
Direktør i Destination Sjælland
Tlf. 61 27 60 97

Martin W. Crone Hansen
Kommunikationsansvarlig i Destination Sjælland
Tlf. 24 25 71 72

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet