Siden vinteren 2022-2023 har den tidligere fiskeauktionsbygning i Havnsø stået tom, men nu er der igen liv i bygningen, der genåbner som Havnsø Fisk med restaurant og fiskesalg.

 

Det er de tre lokale erhvervsfolk Mogens Pedersen, Thomas Nielsen og Torben Berner, som står bag genopstandelsen med de første åbningsdage i påsken.
– Mogens skulle egentlig give et tilbud på rengøring hos os, også endte vi med at snakke fisk i stedet, griner Torben Berner, der ejer Vesterlyng Camping.

Skub i udviklingen

Selv om Havnsø Fisk gik konkurs i sommeren 2021, så har Torben Berner mange roser til de tidligere ejere.
– De fik helt sikkert sat noget i gang og skubbet på udviklingen i byen, der er mere at komme efter for gæster nu, mener han.
Trekløveret er godt i gang med forberedelserne frem mod åbningen, hvor man begynder med et mindre menukort, der efterfølgende skal vurderes og udvides.
Det samme skal medarbejderstaben, hvor en del af de tidligere medarbejdere har søgt tilbage.
– Vi har fået sammensat et rigtig godt hold, så vi kan klare foråret. Og så udvider vi, når vi kommer tættere på højsæsonen, forklarer Mogens Pedersen.

Byen fortjener et fiskehus

Ambitionerne for Havnsø Fisk tager udgangspunkt i tidens ånd.
– Vi vil gerne have en grøn profil og i stor udstrækning arbejde med bæredygtige produkter, hvor det er muligt, fastslår Thomas Nielsen.
Menukortet bliver 90 procent fisk og skaldyr med klassikere som fish & chips, stjerneskud, fiskedeller og røgvarer.
Trekløveret håber, at Havnsø Fiskehus bliver et naturligt omdrejningspunkt på havnen og for resten af lokalområdet.
– Vi satser på, at vi kan få mange fra de lokale postnumre som kunder, ligesom turisterne selvfølgelig også er velkomne. Vi kan i hvert fald mærke, at der er stor lokal opmærksomhed, fortæller Torben Berner og slutter med et lille smil:
– Vi skynder os alt det, vi kan, men vi skal lige være klar til at åbne, så man behøver ikke lægge os ned på telefon og sociale medier endnu.

Relevante links
Kontaktoplysninger

For yderligere informationer og kommentarer kontakt:

Mogens Pedersen
Tlf. 20 62 88 80

Thomas Nielsen
Tlf. 23 41 41 09

Torben Berner
Tlf. 26 24 62 71

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet