Fyld rygsækken med svampeture, besættelsesfortællinger og stjernekiggeri

Destination Sjælland har netop sendt udgivelsen ’Gode historier og unikke oplevelser’ på gaden med en perlerække af tilbud og events.

Udgivelsen indeholder 139 forskellige produkter og løber samlet op i omkring 900 forskellige arrangementer fordelt over helt året.
– Der er virkelig noget for enhver smag, fastslår Jens Müller, direktør i Destination Sjælland, og fortsætter:
– Fra svampeture i Sonnerup Skov over besættelsesbyvandring i Sorø og Kalundborg til torsdagsstjerner på Observatoriet i Brorfelde. Fælles for alle arrangementer er, at de er fortalt af nærværende lokale ildsjæle.

Til ferier og fridage

De mange arrangementer er fordelt over hele året og byder på oplevelser til både ferier og fridage, når familien skal på tur sammen.
I omegnen af 65 forskellige aktører har de seneste måneder budt ind med arrangementer og produkter, der nu er samlet i 2020-udgaven af ’Gode historier og unikke oplevelser’.
– Det har været en fornøjelse at opleve, hvordan aktører fra hele Destination Sjælland har budt ind med spændende input, så vi nu i fællesskab kan præsentere al det bedste fra destinationen, fortæller direktøren og uddyber:
– Vi garanterer fantastiske stunder for både store og små, som man også vil huske og tænke tilbage på, når ferien eller fridagen er slut, og hverdagen truer.

Samler ny destination

Siden årsskiftet har VisitOdsherred, VisitHolbæk og VisitVestsjælland været samlet i en ny destination – Destination Sjælland. Udgivelsen af ’Gode historier og unikke oplevelser’ er med til at samle geografien.
– Samlingen og udgivelsen af ’Gode historier og unikke oplevelser’ skal være med til at opbygge lokal stolthed og dermed skabe nye lokale ambassadører, der kan synliggøre vores kvaliteter overfor os selv og gæsterne, som dermed bliver til midlertidige lokale borgere, mens de besøger os.
Udgivelsen er blandt andet finansieret via midler fra Erhvervsfremmebestyrelsen og kan blandt andet findes i de 42 turistinspirationer fordelt i hele Destination Sjælland.
Man kan læse mere om de mange arrangementer på Destination Sjællands hjemmeside og booke oplevelserne på destinationsjaelland.billetexpressen.dk.

Se ’Gode historier og unikke oplevelser’ på desj.dk/godehistorier

Kontaktoplysninger

For yderligere informationer og kommentarer kontakt direktør i Destination Sjælland Jens Müller på tlf. 28 19 90 11 eller jens@desj.dk

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet