Skjelskør V har på grund af Covid-19 ligget længere ved kaj end forventet dette forår, men onsdag den 17. juni kl. 13.30 stævner turbåden endelig ud og åbner sæsonen på Skælskør Fjord.

 

– Vi har i dag (tirsdag, red.) modtaget det endelig go fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og kan nu med myndighedernes godkendelse sejle, fortæller Jens Müller, der er direktør i Destination Sjælland.

Gang i salget

Destination Sjælland har løbende været i kontakt med myndighederne for at sikre, at man kunne sejle og leve op til de retningslinjer, der er blevet udstukket.
Derfor har billetsalget været i gang de seneste dage.
– Der har været rigtig pæn interesse for at komme ud og sejle, og når først rygtet begynder at sprede sig, forventer vi, at der kommer rigtig godt gang i billetsalget, fastslår Jens Müller og fortsætter:
– Vi har løbende kunnet mærke en stigende interesse for de hyggelige ture på fjorden.

Nyt selskab står bag driften

Egentlig var Skjelskør V for knap to år sejlet i havn for sidste gang på grund af stigende udfordringer med at rekruttere frivilligt mandskab, men stædige lokale kræfter ville det anderledes.

I forbindelse med arbejdet med at få Skjelskør V tilbage på vandet har man valgt at stifte et nyt selskab, der skal stå for driften. Udover Destination Sjælland består ejerkredsen af Skælskør Erhvervsforening og Bernd Griese.
Det betyder også, at det bliver lønnet personale med de rette kvalifikationer, der tager sig af sejladserne.
Samtidig gør det nye samarbejde også, at der formentlig bliver skruet op for antallet af ture.
– Skjelskør V og fjorden er en gave for Skælskør og hele Destination Sjælland, og den gave skal vi selvfølgelig bruge. Derfor vil vi også have et par ture pr. dag, så vi får en fornuftig forretning ud af sejladserne i fremtiden, slutter Jens Müller.
Turene bookes online på skjelskoer5.dk og chartreturene bookes igennem Bykontoret i Skælskør.

Kontaktoplysninger

For yderligere informationer og kommentarer kontakt direktør i Destination Sjælland Jens Müller på tlf. 28 19 90 11 eller jens@desj.dk

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet