Allerede i efteråret sidste år tildelte Destination Sjælland over 130.000 kroner til forskellige aktiviteter og events i forbindelse med Tour de France.
Nu åbner destinationsselskabet for yderligere to puljer på i alt 100.000 kroner.

– Vi har etableret et par nye puljer, der skal være med til at gøre Tour de France-feltets besøg til en endnu større fest, fortæller Morten Jensen, der er direktør i Destination Sjælland, og fortsætter:
– Den første pulje på 50.000 kroner er målrettet TourArt langs ruten. Den anden pulje henvender sig til vores NETVÆRKSpartnere, der vil lave aktiviteter koblet på Tour de France.

Søg op til 10.000 kr.

Fra puljen til aktiviteter kan der søges fra 5.000 op til 10.000 kroner til indslag, der giver gæsterne i Destination Sjælland en unik oplevelse.
– Kun fantasien sætter grænser. Vi behandler ansøgningerne løbende, ligesom udbetalingen ligeledes sker løbende, forklarer direktøren.
Sidste chance for ansøgning til puljen er den 1. maj 2022.

Kreative sjæle søges

I samarbejde med Region Sjælland har Destination Sjælland desuden åbnet en pulje på 50.000 kroner til landart.
– Vi håber, at kreative sjæle har lyst til at udfolde sig langs Tour de France-ruten. Det kan være alt fra gule kajakker ved storebæltskysten, gule baller med franske hilsner eller noget helt tredje – kun fantasien sætter grænser, fastslår direktøren.
TourArten skal kunne ses max 500 meter fra ruten i Destination Sjælland, være så bæredygtig som mulig og ansøgeren skal være en forening eller virksomhed.
– Vi forbeholder os retten til at vælge mellem ansøgningernes kreativitet og geografi, ligesom vi prioriterer, hvis TourArten kan opleves allerede fra den 11. juni, hvor der køres Tour de Storebælt, slutter Morten Jensen.
Der er ansøgningsfrist den 17. april 2022.

Relevante links
Kontaktoplysninger

For yderligere informationer og kommentarer kontakt:

Morten Jensen
Direktør i Destination Sjælland
Tlf. 61 27 60 97 eller morten@desj.dk

Martin W. Crone Hansen
Kommunikationsansvarlig i Destination Sjælland
Tlf. 24 25 71 72 eller martin@desj.dk

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet