Selv om varmegraderne fortsat er til den høje side, så er efterårets rusk og blæst så småt begyndt at melde sig – overraskende nok til stor glæde for Vesterlyng Camping.

– Traditionen tro er vi klar med Vesterlyng Drage Festival i den første weekend i skolernes efterårsferie, hvor himlen prydes af farverige smukke drager, fortæller Torben Berner, der er indehaver af Vesterlyng Camping og fortsætter:
– Vi har de bedste vindforhold til drageflyvning, og så har vi et område med god plads og uden træer, der er oplagt til at flyve med drager.

Klar til at hjælpe

Vesterlyng Drage Festival begynder fredag eftermiddag den 9. oktober og fortsætter frem til søndag eftermiddag den 11. oktober.
– Deltagerne må komme med egne drager, men der vil også være stande og boder, hvor der sælges drager og andre ting til flyvningen. Der er noget for både amatører og de mere trænede, fastslår campingpladsejeren, der forventer gæster med vidt forskellige drageflyvningsevner.
– Der dukker altid semi-proffer op, som flyver med større drager i alle afskygninger, men vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe derude og vise, hvordan man gør, hvis ikke man er så velbevandret i drageflyvning, forklarer Torben Berner.

En vindpose frisk luft

Mens Covid-19 sætter sit tydelige præg på det danske samfund, så er der masser af plads ved Vesterlyng Drage Festival, der foregår udendørs.
– Kom ud og nyd en ordentlig vindpose frisk luft sammen med familien, mens I flyver med drage. Vi opfordrer til at medbringe egen sprit og eventuelt mundbind, lyder det fra Torben Berner, der samtidig understreger, at der er god plads på området, hvor festivalen foregår, ligesom der vil være mulighed for at købe lidt varmt at drikke.

Relevante links
Kontaktoplysninger

For yderligere informationer og kommentarer kontakt direktør i Destination Sjælland Jens Müller på tlf. 28 19 90 11 eller jens@desj.dk

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet