fbpx

Events i Destination Sjælland

Året rundt er der spændende, festlige og minderige events på Sjællands Vestkyst. Hele familien kan få én på opleveren, uanset hvornår I er på besøg.

Sommerens festivaler byder på koncerter med aktuelle navne, julemarkederne frister med kunsthåndværk og en god handel, mens I også kan vinde fine præmier ved de familievenlige lystfiskerkonkurrencer eller komme helt tæt på Danmarkshistorien, når vikingerne slås, eller tante Møghe råber efter Korsbæks borgere.

Lad jer inspirere af den lange praleliste nedenfor eller find de dagsaktuelle oplevelser under Det Sker.

Slagelse Musikhus & Badeanstalten

Slagelse Musikhus & Badeanstalten. Midt i byen og et mødested for fællesskaber om musikken, kunsten og festen

Læs mere …

Musik & Kultur i Odsherred

Se Musik & Kultur i Odsherreds mange arrangementer i det smukke Odsherred

Læs mere …

Sidesporet Kur & Kultur

Koncerter på Sidesporet i Holbæk, vi spiller hver uge på Rotationen eller kælderscenen.

Læs mere …

Forårets highlights

Slaraffen

Hvert år omdanner Slaraffen bymidten i Sorø til en sjov markedsplads, hvor det summer af spændende aktiviteter. Børnekulturugen skydes hvert år i gang med et festligt optog med musik og udklædning.

Læs mere …

Morten Korch Dage

Kom og oplev farvestrålende retro-traktorer fra 1950’erne, se arbejdsheste i marken og få en tur med hestevogn. Du kan se de gamle håndværk såsom trædrejer, børstenbinder, sadelmager og meget mere.

Læs mere …

Hornfiskefestival

Kalundborgs smukke kyster danner rammen om en årlig hornfiskefestival. Hornfisken er særdeles underholdende og nem at fange. Det gør hornfisken til et ideelt bytte for alle aldre.

Læs mere …

Havnemeden / Aflyst 2021

Hundredvis af lystfiskere valfarter hvert år til Korsør, når Danmarks største bundmedekonkurrence fylder kajkanterne i kampen om de største fisk, der giver adgang til et overflødighedshorn af præmier.

Læs mere …

Sørby Marked / Aflyst 2021

Hvert år besøges markedspladsen af ca. 50.000 gæster, der nyder godt af mere end 200 kræmmere og firmaudstillere, ligesom markedet byder på underholdning med aktuelle danske og udenlandske navne.

Læs mere …

Drengerøvsaften

Drengerøve elsker biler, motorcykler, knallerter og busser. Drengerøve sparker dæk, ser på instrumentbrætter og ringe på kølergitteret. Drengerøve tager til Skælskør sidste fredag i maj.Foto: GoGrafix

Læs mere …

Odsherreds Kunstdage

Kom og mød Odsherreds mange kunstnere i øjenhøjde og få en unik oplevelse, når billedkunstnere, kunsthåndværkere og gallerier inviterer til åbent hus.

Læs mere …

Kunst i Pinsen

I pinsedagene åbner en mangfoldighed af udstillinger dørene for alle kunstinteresserede. Tag familien med på tur og få et indblik i den varierende mængde af kreative udtryk i Destination Sjælland.

Læs mere …

Fjordlandet Open

Fjordlandet Open er Danmarks eneste Catch & Release-kystkonkurrence. Fang en stor, smuk havørred, tag et billede af den, sæt den ud i fjorden igen og tag måske en flot præmie med hjem.

Læs mere …

Odsherredsløbet

Nyd det flotte syn, når nypudsede, skinnende veteranbiler og veteranmotorcykler kører gennem Odsherreds smukke landskab. Alle deltagende køretøjer i Odsherredsløbet er mindst 35 år gamle.

Læs mere …

Sommerens highlights

 

Børne-sankthans i Sommerland Sjælland

Nyd årets længste dag i Sommerland Sjælland blandt hekse, troldfolk og magiske kræfter. Vi har åbent fra kl. 10 og helt til kl. 20.30 (Den Blå Lagune lukker kl. 18)

Læs mere …

Nordstrand Food & Music Festival

En festival i Nykøbing Sjælland der byder på …
Musik, foredrag, lækre madboder, gin smagninger og meget mere.

Læs mere …

Sorø Internationale Regatta / Aflyst 2021

Regattaen afvikles på Sorø Sø med løb for juniorer, seniorer og masters roere. Distancen er max 2.000 meter og mandskaber, der ønsker at komme i betragtning til junior VM, skal deltage i regattaen.

Læs mere …

Klassisk Køredag

Poleret krom og nostalgi i ypperste potens er omdrejningspunktet, når Klassisk Køredag indtager Sorø. Nyd synet af de mange historiske biler og motorcykler. Foto: Poul-Jørgen Larsen

Læs mere …

Slagelse Festuge

Oplev koncerter med aktuelle topnavne, besøg Dyrenes Dag og meget andet. Din, min og vores festuge byder på et væld af spændende aktiviteter for hele familien.

Læs mere …

Sorø Internationale Musikfestival

Henover sommeren inviterer Sorø Internationale Musikfestival til en koncertrække med danske og internationale klassiske navne. Koncerterne foregår både inden- og udendørs.

Læs mere …

Hesteskue og kræmmermarked

Kræmmermarked og et underholdende tivoli er en del af oplevelsen, når Gørlev Hesteskue og kræmmermarked hvert år besøges af flere tusinde gæster.

Læs mere …

Skælskør Familiefestival

Familiefestivalen i Skælskør byder på alt fra naturoplevelser, rundvisninger, kunst, keramik og meget, meget mere for familier, børn og voksne.

Læs mere …

Skælskør Keramikfestival

Danmarks eneste keramikfestival er et paradis for keramik- og kunstinteresserede. Festivalen rummer alt fra kunsthåndværket og hverdagsgenstande til dansk og international kunsts innovative fortrop.

Læs mere …

Vikingefestival på Trelleborg

Over 1.000 vikinger slår sig ned omkring Trelleborg, mens tusindvis af gæster besøger Trelleborg – blandt andet for at se slaget, hvor over 200 krigere tørner sammen for at sende hinanden til Valhal.

Læs mere …

Omø Kulturdage

Musik, mad, natur og ø-liv går op i en højere enhed, når det er tid til Omø Kulturdage.

Læs mere …

Agersø Havnefest / Aflyst 2021

Ved havnefesten afvikles en ”verdensberømt” kapsejlads. Alle kan deltage i noget, som kan flyde. Det drejer sig ikke om at komme først men om at sejle den udlagte bane to gange på samme tid.

Læs mere …

Sejerø Festival / Aflyst 2021

En af årets skønneste festivaler med fed live musik, lækker mad, hygge, sol og strand. På Sejerø kan I opleve den herlige sommerfestivalstemning på Danmarks smukkeste ø.

Læs mere …

Sorø Jazz Festival

Hvert år fyldes en sommeruge med jazz i Sorø. Ugen byder på daglige koncerter med nogle af de bedste danske og udenlandske musikere på forskellige spillesteder som cafeer, kirker og herregårde mv. Foto: Mette Sjoldan

Læs mere …

Strandfestival

Den smukke kyststrækning fra Tude Å til Drøsselbjerg danner hvert år rammen om 12 kilometer strandfestival fuld af sjove aktiviteter og spændende events.

Læs mere …

Kalundborg Rocker

Kalundborg Rocker er den hyggeligste familiefestival på Vestsjælland. Hvert år spiller de største danske musikere og bands på scenen på flotte Gisseløre – lige ud til vandet ved Kalundborg Fjord.

Læs mere …

Korsbæk kommer til Skælskør / Aflyst 2021

Mød Tante Møghe, grisehandler Oluf Larsen og alle de andre elskede Matador-karakterer, når over 80 frivillige skuespillere, statister og forretningslivet levendegøre Korsbæk i Skælskør.

Læs mere …

Art Market

Velkommen til en weekend i kunstens tegn. Dagene byder på foredrag, musik, lotteri, børneaktiviteter og selvfølgelig masser af muligheder for at købe og sælge kunst.

Læs mere …

Storebæltscup

Storebælt Småbådsklub er hvert år vært for Storebælt Cuppen. Her inviteres alle småbådsfiskere, proffen – hyggefiskeren og juniorfiskeren til at deltage i Danmarks hyggeligste fiskekonkurrence.

Læs mere …

Kulturel Folkefest

Ved Kulturel Folkefest går traditioner side om side med tanker på tværs og nyskabelser. Med indhold og forskelligartede arrangementer trækker folkefesten gæster fra en stor radius udenom Skælskør.

Læs mere …

Broløbet Storebælt

Mærk suset fra Storebælt, nyd den spektakulære udsigt og det smukke Sprogø når I sætter foden på broens asfalt. Broløbet Storebælt er en løbetur udover det sædvanlige.

Læs mere …

Geopark Festival

Geopark Festival fejrer landskabet og den geologi, kulturhistorie, kunst og fødevareproduktion, der er hele årsagen til, at Odsherred er Danmarks første og hidtil eneste globale UNESCO Global Geopark.

Læs mere …

Dragsholm Revyen

Det her er revyforførelse på første klasse, så holder I af genren, så kan I roligt ta’ turen for at få denne perlerække med på revysnoren. Den prisvindende Dragsholm Revyen sørger med garanti for sommerens grin.

Læs mere …

FIO-Marked

Kvalitet, smag og håndværk er i top, når Kongehallen slår dørene op til FIO-Marked. Her kan I møde Odsherreds dygtige producenter og smage på de fantastisk egnsunikke produkter.

Læs mere …

Skvulp / Aflyst 2021

Skvulp byder på et hav af oplevelser med inspiration i det maritime og inviterer til nogle sjove dage. Mulighederne er mange, når Skvulp sætter sejl til festlige dage med musik, mad, kunst, teater, sport, leg og aktiviteter. Foto: Freddy Brandenburg

Læs mere …

Ovnhus Kunsthåndværkermarked

Ovnhus Kunsthåndværkermarked byder på 3-dages censureret marked for professionelle kunsthåndværkere.

Læs mere …

Vig Festival / Aflyst 2021

Vig Festival giver publikum det bedste fra den danske musikscene suppleret med enkelte udenlandske navne på festivalens forskellige scener. Også Viggos Grønne Verden har deres egen scene og byder på masser af underholdning og sjov for børn og barnlige sjæle.

Læs mere …

Ø-DUR

Ø-dur sætter musikken i fokus på Orø og sætter glæden ved fællesskabet i centrum. Musikgenren er en bred vifte af populær livemusik. Festivalen er en non-profit festival, som støtter sociale og kulturelle formål.

Læs mere …

Nakkefestival

Nakke er et lille sted, hvor man ikke skal langt for den næste gode oplevelse. Nakkefestivalen er et åndehul, hvor I er velkommen til at slappe af, blive udfordret og skabe den gode fest.

Læs mere …

Spirefestival

Med slægtsgården Hvidegaard som omdrejningspunkt inviterer Spirefestival kunst- og kulturinteresserede ‘ud på landet og ind i kunsten’. Med bæredygtig profil samt 60 aktuelle og nyskabende kunstnere er festivalen et alternativ til den gængse festivaloplevelse.

Læs mere …

Landliggerkampen i Rørvig

Vær klar på sidelinjen, når TV-berømtheder og pensionerede landsholdspillere stiller op for Landliggerholdet i forsøget på at nedkæmpe et lokalt oldboyshold fra Rørvig.

Læs mere …

Odsherreds Kammermusikfestival

Det betagende udstillingslokale på Hempel Glasmuseum og det smukke Klint Kalkbrud danner rammen om koncerterne under Odsherreds Kammermusikfestival.

Læs mere …

Nykøbing/Rørvig Jazz Festival

Jazzfestival af høj kvalitet og med et repertoire, som appellerer til både det brede og det kræsne publikum.

Læs mere …

Løvehave Koncerter

Løvehave Koncerter er en klassisk kammermusikfestival med internationalt anerkendte musikere fra ind- og udland. Koncerterne foregår i Løvehavehus, som ligger i Sorø ved Alsted Skov.

Læs mere …

Efterårets highlights

 

Høstmarked på Borreby

Hvert år i begyndelsen af efteråret kan I prøve kræfter med majslabyrinten, når I besøger høstmarkedet på Borreby Herreborg ved Skælskør.

Læs mere …

Fødevaremarked

Smag Lokalt-fødevaremarked byder på atmosfære, hygge og autenticitet. Her kan I gå på opdagelse blandt egnsunikke produkter og lokale lækkerier.

Læs mere …

Føl- og Plageskue

I mere end 40 år er der udstillet og kåret heste og føl ved det årlige Føl- og Plageskue i Gørlev, hvor I også kan gøre en god handel på kræmmermarkedet.

Læs mere …

Sct. Michaels Nat

Kulturnatten har mere end 20.000 gæster og er den største udenfor København. Det er en aften fyldt med traditioner, hvor Slagelse summer af liv og stjernestunder for hele familien.

Læs mere …

Harboe Cup

Der er både danmarksmesterskaber og håneret på spil, når Skælskør Amatør-Sejlklub inviterer til Harboe Cup.

Læs mere …

Tissø Vikingemarked

I mere end 10 år har vikingerne indtaget området omkring Vikingecenter Fugledegård. Tissø Vikingemarked bliver hvert år afholdt den første weekend i oktober.

Læs mere …

Smag Lokalt

Madfestivalen Smag Lokalt tager udgangspunkt i de mange lækre egnsunikke produkter, som findes i Destination Sjælland. I uge 41 sætter vi fokus på de mange lokale producenter og spisesteder.

Læs mere …

Kunst og Kirker

Oplev hvordan kirkerne ændrer kunsten, og kunsten ændrer kirkerne, når Kunst og Kirker inviterer til udstillinger med professionelle kunstnere fra ind- og udland.

Læs mere …

De Dødes Nat

Zombier, afskårne legemer, spøgelser og skeletter – kan I ikke få gys og gru nok, så er De Dødes Nat i Slagelse lige noget for jer. Ved mørkets frembrud tager det hele for alvor fart.

Læs mere …

Halloween i Birkegårdens Haver

Kom til sjov og uhyggelig Halloween i Birkegårdens Haver med masser af børneaktiviteter og mange unikke græskarfigurer i de smukke efterårshaver.

Læs mere …

Honky Tonk

Hele byen emmer af musik, når der er Honky Tonk i Nykøbing Sjælland. Glæd jer til musik i gågaden, jazz i Pakhuset, dinnermusik på restauranterne og dans på pubberne.

Læs mere …

Geopark Bjerg Grand Prix

Prøv kræfter med nogen af de strideste bakker Sjælland kan præstere – ca. 519 højdemeter og storslåede udsigter over Odsherreds dramatiske istidsskabte landskab og Sejerø Bugt skabes der med Geopark Bjerg Grand Prix en enestående oplevelse.

Læs mere …

Historie og Livsstil

Historie & Livsstil er et nostalgisk og hyggeligt marked for hele familien i den skønne plantage på Panzermuseum East. Markedet byder på stader indenfor kunsthåndværk, delikatesser, livsstil og landbrug og aktiviteter til børn og voksne.

Læs mere …

Mørkøv Kræmmermarked

Det familievenlige Mørkøv Kræmmermarked er et af landets største kræmmermarkeder. Hvert år er mere end 300 kræmmere på plads og mere end 100.000 besøgende lægger vejen forbi.

Læs mere …

Odsherred Grand Cru

Der venter et overflødighedshorn af eksklusive smagsoplevelser i verdensklasse direkte fra Odsherreds bugnende grøntsagsspisekammer, når I besøger Odsherred Grand Cru.

Læs mere …

Rædslernes Borg

Når mørket falder på, og efterårets vinde suser mellem de gamle mure, når fuldmånen sejler over de tyste tage, og skyerne jager over den tunge himmel – så kommer Borrebys gamle spøgelser frem fra skyggerne.

Læs mere …

Halloween på Kragerup

Der er masser af (u)hygge i trætoppene, hvor flagermus, skeletter, græskar og meget mere regerer. I skovens dyb kan du støde på zombier og spøgelser, når der er halloween på Kragerup Gods.

Læs mere …

Tissø Vikingemarked

På bredden af Tissø slår vikingerne lejren op. Her kan I se vikingeskibene Frigg og Røskva, gå på opdagelse blandt boderne – og måske opleve vikingerne kæmpe.

Læs mere …

Makrelfestival

Nem at fange, super fight og suveræn spisefisk. Det er ikke uden grund, at makrellen er populær blandt lystfiskere. Hvert år er Sjællands Odde hjemsted for DM i makrelfiskeri, der afvikles sammen med Makrelfestivalen.

Læs mere …

Vinterens highlights

Nykøbing/Rørvig Jazz Festival

Jazzfestival af høj kvalitet og med et repertoire, som appellerer til både det brede og det kræsne publikum.

Læs mere …

Julemarked på Kragerup

Mens faklerne blafrer i vinden og duften af julens lækkerier kilder i næsen, kan I gå på opdagelse blandt mere end 100 stande med spændende brugskunst, delikatesser og oplevelser.

Læs mere …

Jul på vingården

Nyd julens dejlige smage, mød julemanden og gå på opdagelse blandt de mange udstillere og boder på Dyrehøj Vingaard.

Læs mere …

Jul i Birkegårdens Haver

Birkegårdens Haver slår dørene op til en eventyrlig jul, hvor haverne er svøbt i smukke julelys og julemarkedet frister med boder og lune æbleskiver.

Læs mere …

Jul i Nyvang

Hele Nyvang er julepyntet, der er gløgg og æbleskiver, boder med julegaver, stor julekonkurrence – og selvfølgelig kommer julemanden på besøg.

Læs mere …

Julemarked på Dybkærgaard

Den hyggelige gårdbutik Dybkærgaard slår dørene op til julemarked med nisser, økologiske lækkerier og smagsprøver. Undervejs kan I lade jer friste af æbleskiver, gløgg og hjemmelavede flødeboller.

Læs mere …

Kyndelmisse i Sorø / Aflyst 2021

Spektakulære lysinstallationer, kunst, korsang og kulturinstitutioner på den anden ende. Kyndelmisse Lysfest byder på store oplevelser for alle aldre.

Læs mere …

Isrosen

Hvordan lyder en kop dejlig varm kakao efter et par timer på skøjter? Det er præcis, hvad Isrosen byder på, når skøjtebanen åbner på Markedspladsen i Holbæk.

Læs mere …
Trelleborg Vikingefestival

Hvert år i juli indtages Vikingeborgen Trelleborg af tusindvis af vikinger

Læs mere
Kunst og Kirker

Kunstnerne vil alle være til stede i aktuelle kirker under hele udstillingen, og deres værker vil være til salg

Læs mere


Nordstrand Festival

Rømøvej 1, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Odsherred Eventpark

Odsherred Eventpark, Nykøbingvej, Grevinge, Danmark

Læs mere

Isrosen

Markedspladsen, Holbæk, Danmark

Læs mere

Julemarked på Nyvang

Nyvangs Alle 4, Holbæk, Danmark

Læs mere

Makrelfestival

Odden Havn, Vestre Havnevej, Sjællands Odde, Danmark
14.-16. august 2020

Læs mere

Odsherred Grand Cru

Åben Besøgsmark, Rådhusvej, Fårevejle, Danmark
Uge 42

Mørkøv Kræmmermarked

Rævebjerg 1, Mørkøv, Danmark
25.-27. september 2020

Læs mere

Geopark Bjerg Grand Prix

Høve Stræde, Asnæs, Danmark
27. september 2020

Læs mere

Honky Tonk

Nykøbing Sjælland, Danmark
5. september 2020

Læs mere

Odsherreds Kammermusikfestival

Annebjerg Stræde 2, Nykøbing Sjælland, Danmark
23.-31. juli 2020

Læs mere

Landliggerkampen i Rørvig

Lodsstien 7, Rørvig, Danmark
16. juli 2020

Læs mere

Orødagen

Orø, Holbæk, Danmark
6. juni 2021

Læs mere

Torvedage i Jyderup

Skarridsøgade, Jyderup, Danmark

Læs mere

Spirefestival

Udbyvej 25, Holbæk, Danmark
29. juli-1. august 2021

Læs mere

Nakkefestival

Søndervangsvej 43, Rørvig, Danmark
22.-26. juli 2020

Læs mere

Ø-DUR

Nørrestængevej 27, Holbæk, Danmark
6.-8. august 2020

Læs mere

Vig Festival

Holbækvej 16B, Vig, Danmark
8.-10. juli 2021

Læs mere

Ovnhus Kunsthåndværkermarked

Havnevej 24, Nykøbing Sjælland, Danmark
24.-26. juli 2020

Læs mere

Skvulp

Holbæk Havneby, Kanalstræde, Holbæk, Danmark
11.-12. juni 2021

Læs mere

FIO Marked

Egebjergvej 46, Nykøbing Sjælland, Danmark
27.-28. juli

Læs mere

Dragsholm Revyen

Algade 36, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Nykøbing/Rørvig Jazz Festival

Vesterbro Torv, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark
23.-25. juli

Læs mere

Odsherredsløbet

Nyvej 22, Højby, Danmark
1. maj 2021

Læs mere

Odsherreds Kunstdage

Holtets Plads (Kirkestræde), Nykøbing Sjælland, Danmark
30. maj-1. juni

Læs mere

Geopark Festival

Holtets Plads, Nykøbing Sjælland, Danmark
3.-5. juli 2020

Læs mere

Halloween i Birkegårdens Haver

Tågerupvej 4, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Fredag, lørdag og søndag fra d. 29/11-22/12 fra kl. 14-19.

Læs mere

De Dødes Nat

4200 Slagelse, Danmark
Event på allehelgensaften

Læs mere

Kunst og Kirker

Rosengade 4A, 4200 Slagelse, Danmark
Den 7. og 8. november 2020 – Slagelse Provsti

Læs mere

Smag lokalt

4200 Slagelse, Danmark
Foregår på hele Sjællands Vestkyst d. 5.-11. oktober 2020

Læs mere

Tissø Vikingemarked

Bakkendrupvej 28, 4480 Store Fuglede, Danmark
3.-4. oktober 2020

Læs mere

Harboe Cup

Havnevej 20, 4230 Skælskør, Danmark

Læs mere

Sct. Michaels Nat

4200 Slagelse, Danmark
Fredag 25. september 2020

Læs mere

Føl- og plageskue

Søkrogen 4, 4281 Gørlev, Danmark
11.- 13. september i uge 37 2020

Læs mere

Høstmarked på Borreby

Borrebyvej 47, 4230 Skælskør, Danmark
Hvert år i begyndelsen af efteråret.

Læs mere

Broløbet Storebælt

Storebæltsbroen, 4220 Korsør, Danmark
Lørdag 20. juni 2020

Læs mere

Kalundborg Middelalderfestival

4400 Kalundborg, Danmark

Læs mere

Kulturel Folkefest

Skælskør, Danmark

Storebæltscup

Havnevej 10, 4230 Skælskør, Danmark
22.-23. august 2020

Læs mere

Maritim Kultur- og Folkemøde

Amerikakajen 1, 4220 Korsør, Danmark
Uge 34

Læs mere

Art Market, St. Galla

Strandvejen 119, 4200 Slagelse, Danmark
15.-16. august 2020

Læs mere

Korsbæk kommer til Skælskør

Skælskør, Danmark

Læs mere

Kalundborg Rocker

Gisseløre, 4400 Kalundborg, Danmark
7.-8. august 2020 i Kalundborg

Læs mere

Strandfestival

Tude Å, Danmark

Læs mere

Sorø Jazz Festival

Storgade 15, 4180 Sorø, Danmark
19.- 26. juli 2020

Læs mere

Sejerø Festival

Sejerøvej 3, 4592 Sejerø, Danmark
Torsdag d. 23. – søndag d. 26. juli 2020

Læs mere

Agersø Havnefest

Agerso Havn, Danmark

Læs mere

Omø Kulturdage

Omø, 4245 Skælskør, Danmark
Omø kulturdage i juli

Læs mere

Vikingefestival på Trelleborg

Trelleborg Alle 4, 4200 Slagelse, Danmark
Lørdag d. 11. juli til søndag d. 19. juli 2020

Læs mere

Skælskør keramikfestival

Skælskør, Danmark
Onsdag den 8. juli 2020

Læs mere

Skælskør Familiefestival

Skælskør, Danmark
Uge 28-30

Læs mere

Esbern Snares Byfest

4400 Kalundborg, Danmark
Byfest i Kalundborg. Masser af aktiviteter alle 3 dage.

Hesteskue og kræmmermarked

Søkrogen 4, 4281 Gørlev, Danmark
3.- 5. juli i uge 27 2020

Læs mere

Sorø Internationale Musikfestival

4180 Sorø, Danmark
Billetter købes på www.ticketmaster.dk

Læs mere

Slagelse Festuge

4200 Slagelse, Danmark
20. juni – 27. juni 2020

Læs mere

Klassisk køredag i Sorø

Storgade 17, 4180 Sorø, Danmark

Kunst i pinsen

Sjælland, Danmark
30.-31. maj og den 1. juni 2020 kl. 11-17 over alt på Midt- og Vestsjælland.

Læs mere

Sorø internationale Regatta

Frederiksvej 33, 4180 Sorø, Danmark
Afholdes i juli.

Læs mere

Drengerøvsaften

Skælskør, Danmark
Fredag d.31 maj kl. 16.00

Læs mere

Havnemeden

Amerikakajen 1, 4220 Korsør, Danmark

Læs mere

Hornfiskefestival

Vestre Havneplads, 4400 Kalundborg, Danmark
D. 11.-12. maj

Læs mere

Morten Koch dage

Strandvejen 40, 4281 Gørlev, Danmark
Dagene afholdes d. 4. og 5. Maj mellem kl. 10-17.

Læs mere

Slaraffen

4180 Sorø, Danmark
Sæt kryds i kalenderen fredag den 15. maj 2020

Læs mere

Kyndelmisse

4180 Sorø, Danmark
Lørdag den 25. januar 2020 kl. 17-22

Læs mere

Sørby Marked

Kirkerupvej 16A, 4200 Slagelse, Danmark
Sørby Marked er musik, kræmmere, underholdning og meget andet.

Slagelse Musikhus

Søndre Stationsvej 3-5, 4200 Slagelse, Danmark
Et spillested, kultursted – og mødested – i Slagelse Kommune

Læs mere