fbpx

Events i Destination Sjælland

Året rundt er der spændende, festlige og minderige events på Sjællands Vestkyst. Hele familien kan få én på opleveren, uanset hvornår I er på besøg.

Sommerens festivaler byder på koncerter med aktuelle navne, julemarkederne frister med kunsthåndværk og en god handel, mens I også kan vinde fine præmier ved de familievenlige lystfiskerkonkurrencer eller komme helt tæt på Danmarkshistorien, når vikingerne slås, eller tante Møghe råber efter Korsbæks borgere.

Lad jer inspirere af den lange praleliste nedenfor eller find de dagsaktuelle oplevelser under Det Sker.

Forårets highlights

 

Slaraffen

Hvert år omdanner Slaraffen bymidten i Sorø til en sjov markedsplads, hvor det summer af spændende aktiviteter. Børnekulturugen skydes hvert år i gang med et festligt optog med musik og udklædning.

Læs mere …

Morten Korch Dage

Kom og oplev farvestrålende retro-traktorer fra 1950’erne, se arbejdsheste i marken og få en tur med hestevogn. Du kan se de gamle håndværk såsom trædrejer, børstenbinder, sadelmager og meget mere.

Læs mere …

Hornfiskefestival

Kalundborgs smukke kyster danner rammen om en årlig hornfiskefestival. Hornfisken er særdeles underholdende og nem at fange. Det gør hornfisken til et ideelt bytte for alle aldre.

Læs mere …

Havnemeden

Hundredvis af lystfiskere valfarter hvert år til Korsør, når Danmarks største bundmedekonkurrence fylder kajkanterne i kampen om de største fisk, der giver adgang til et overflødighedshorn af præmier.

Læs mere …

Sørby Marked

Hvert år besøges markedspladsen af ca. 50.000 gæster, der nyder godt af mere end 200 kræmmere og firmaudstillere, ligesom markedet byder på underholdning med aktuelle danske og udenlandske navne.

Læs mere …

Drengerøvsaften

Drengerøve elsker biler, motorcykler, knallerter og busser. Drengerøve sparker dæk, ser på instrumentbrætter og ringe på kølergitteret. Drengerøve tager til Skælskør sidste fredag i maj.Foto: GoGrafix

Læs mere …

Odsherreds Kunstdage

Kom og mød Odsherreds mange kunstnere i øjenhøjde og få en unik oplevelse, når billedkunstnere, kunsthåndværkere og gallerier inviterer til åbent hus.

Kunst i Pinsen

I pinsedagene åbner en mangfoldighed af udstillinger dørene for alle kunstinteresserede. Tag familien med på tur og få et indblik i den varierende mængde af kreative udtryk i Destination Sjælland.

Læs mere …

Fjordlandet Open

Læs mere …

Odsherredsløbet

Læs mere …

Sommerens highlights

 

Nykøbing/Rørvig Jazz Festival 2020

Jazzfestival af høj kvalitet og med et repertoire, som appellerer til både det brede og det kræsne publikum.

Læs mere …

Sorø Internationale Regatta

Regattaen afvikles på Sorø Sø med løb for juniorer, seniorer og masters roere. Distancen er max 2.000 meter og mandskaber, der ønsker at komme i betragtning til junior VM, skal deltage i regattaen.

Læs mere …

Klassisk Køredag

Poleret krom og nostalgi i ypperste potens er omdrejningspunktet, når Klassisk Køredag indtager Sorø. Nyd synet af de mange historiske biler og motorcykler. Foto: Poul-Jørgen Larsen

Læs mere …

Slagelse Festuge

Oplev koncerter med aktuelle topnavne, besøg Dyrenes Dag og meget andet. Din, min og vores festuge byder på et væld af spændende aktiviteter for hele familien.

Læs mere …

Sorø Internationale Musikfestival

Henover sommeren inviterer Sorø Internationale Musikfestival til en koncertrække med danske og internationale klassiske navne. Koncerterne foregår både inden- og udendørs.

Læs mere …

Hesteskue og kræmmermarked

Kræmmermarked og et underholdende tivoli er en del af oplevelsen, når Gørlev Hesteskue og kræmmermarked hvert år besøges af flere tusinde gæster.

Læs mere …

Skælskør Familiefestival

Familiefestivalen i Skælskør byder på alt fra naturoplevelser, rundvisninger, kunst, keramik og meget, meget mere for familier, børn og voksne.

Læs mere …

Skælskør Keramikfestival

Danmarks eneste keramikfestival er et paradis for keramik- og kunstinteresserede. Festivalen rummer alt fra kunsthåndværket og hverdagsgenstande til dansk og international kunsts innovative fortrop.

Læs mere …

Vikingefestival på Trelleborg

Over 1.000 vikinger slår sig ned omkring Trelleborg, mens tusindvis af gæster besøger Trelleborg – blandt andet for at se slaget, hvor over 200 krigere tørner sammen for at sende hinanden til Valhal.

Læs mere …

Omø Kulturdage

Musik, mad, natur og ø-liv går op i en højere enhed, når det er tid til Omø Kulturdage.

Læs mere …

Agersø Havnefest

Ved havnefesten afvikles en ”verdensberømt” kapsejlads. Alle kan deltage i noget, som kan flyde. Det drejer sig ikke om at komme først men om at sejle den udlagte bane to gange på samme tid.

Læs mere …

Sejerø Festival

En af årets skønneste festivaler med fed live musik, lækker mad, hygge, sol og strand. På Sejerø kan I opleve den herlige sommerfestivalstemning på Danmarks smukkeste ø.

Læs mere …

Sorø Jazz Festival

Hvert år fyldes en sommeruge med jazz i Sorø. Ugen byder på daglige koncerter med nogle af de bedste danske og udenlandske musikere på forskellige spillesteder som cafeer, kirker og herregårde mv.

Læs mere …

Strandfestival

Den smukke kyststrækning fra Tude Å til Drøsselbjerg danner hvert år rammen om 12 kilometer strandfestival fuld af sjove aktiviteter og spændende events.

Læs mere …

Kalundborg Rocker

Kalundborg Rocker er den hyggeligste familiefestival på Vestsjælland. Hvert år spiller de største danske musikere og bands på scenen på flotte Gisseløre – lige ud til vandet ved Kalundborg Fjord.

Læs mere …

Korsbæk kommer til Skælskør

Mød Tante Møghe, grisehandler Oluf Larsen og alle de andre elskede Matador-karakterer, når over 80 frivillige skuespillere, statister og forretningslivet levendegøre Korsbæk i Skælskør.

Læs mere …

Art Market,

Velkommen til en weekend i kunstens tegn. Dagene byder på foredrag, musik, lotteri, børneaktiviteter og selvfølgelig masser af muligheder for at købe og sælge kunst.

Læs mere …

Maritim Kultur- og Folkemøde

Hvert år omdanner Korsør sin havn og flådestation til et landsdækkende folkemøde med fokus på det maritime. Dagene er fulde af debatter, underholdning og aktiviteter.

Læs mere …

Storebæltscup

Storebælt Småbådsklub er hvert år vært for Storebælt Cuppen. Her inviteres alle småbådsfiskere, proffen – hyggefiskeren og juniorfiskeren til at deltage i Danmarks hyggeligste fiskekonkurrence.

Læs mere …

Kulturel Folkefest

Ved Kulturel Folkefest går traditioner side om side med tanker på tværs og nyskabelser. Med indhold og forskelligartede arrangementer trækker folkefesten gæster fra en stor radius udenom Skælskør.

Læs mere …

Broløbet Storebælt

Mærk suset fra Storebælt, nyd den spektakulære udsigt og det smukke Sprogø når I sætter foden på broens asfalt. Broløbet Storebælt er en løbetur udover det sædvanlige.

Læs mere …

DM i Luftballon

Læs mere …

Geopark Festival

Læs mere …

Dragsholm Revyen

Læs mere …

FIO Marked

Læs mere …

Skvulp

Læs mere …

Ovnhus Kunsthåndværkermarked

Læs mere …

Vig Festival

Læs mere …

Ø-DUR – Musikfestival på Orø

Læs mere …

Nakkefestival

Læs mere …

Spirefestival

Læs mere …

Torvedage Jyderup

Læs mere …

Åben Ø – Orø

Læs mere …

Landliggerkampen i Rørvig

Læs mere …

Odsherreds Kammermusikfestival

Læs mere …

Nykøbing/Rørvig Jazz Festival

Læs mere …

Efterårets highlights

 

Høstmarked på Borreby

Hvert år i begyndelsen af efteråret kan I prøve kræfter med majslabyrinten, når I besøger høstmarkedet på Borreby Herreborg ved Skælskør.

Læs mere …

Føl- og plageskue

I mere end 40 år er der udstillet og kåret heste og føl ved det årlige Føl- og plageskue i Gørlev, hvor I også kan gøre en god handel på kræmmermarkedet.

Læs mere …

Sct. Michaels Nat

Kulturnatten har mere end 20.000 gæster og er den største udenfor København. Det er en aften fyldt med traditioner, hvor Slagelse summer af liv og stjernestunder for hele familien.

Læs mere …

Harboe Cup

Der er både danmarksmesterskaber og håneret på spil, når Skælskør Amatør-Sejlklub inviterer til Harboe Cup.

Læs mere …

Tissø Vikingemarked

I mere end 10 år har vikingerne indtaget området omkring Vikingecenter Fugledegård. Tissø Vikingemarked bliver hvert år afholdt den første weekend i oktober.

Læs mere …

Smag Lokalt

Madfestivalen Smag Lokalt tager udgangspunkt i de mange lækre egnsunikke produkter, som findes på Sjællands Vestkyst. I uge 41 sætter vi fokus på de mange lokale producenter og spisesteder.

Læs mere …

Kunst og Kirker

Oplev hvordan kirkerne ændrer kunsten, og kunsten ændrer kirkerne, når Kunst og Kirker inviterer til udstillinger med professionelle kunstnere fra ind- og udland.

Læs mere …

De Dødes Nat

Zombier, afskårne legemer, spøgelser og skeletter – kan I ikke få gys og gru nok, så er De Dødes Nat i Slagelse lige noget for jer. Ved mørkets frembrud tager det hele for alvor fart.

Læs mere …

Halloween i Birkegårdens Haver

Kom til sjov og uhyggelig Halloween i Birkegårdens Haver med masser af børneaktiviteter og mange unikke græskarfigurer i de smukke efterårshaver.

Læs mere …

Honkey Tonk

Læs mere …

Geopark Bjerg Grand Prix

Læs mere …

Historie og Livsstil på Panzermuseet

Læs mere …

Mørkøv Kræmmermarked

Læs mere …

Odsherred Grand Cru

Læs mere …

Rædslernes Borg

Læs mere …

Halloween på Kragerup

Læs mere …

Tissø Vikingemarked

Læs mere …

Makrelfestival (Odsherred)

Læs mere …

Kulturnat i Asnæs

Læs mere …

Vinterens highlights

Julemarked på Kragerup

Læs mere …

Jul på vingården (Dyrehøj)

Læs mere …

Juletur langs kysten

Jul i Birkegårdens Haver

Læs mere …

Julemarked på Nyvang

Læs mere …

Jul i Rørvig

Læs mere …

Julemarked på Dybkærgård

Læs mere …

Kyndelmisse i Sorø

Læs mere …

Isrosen

Læs mere …
Trelleborg Vikingefestival

Hvert år i juli indtages Vikingeborgen Trelleborg af tusindvis af vikinger

Læs mere
Kunst og Kirker

Kunstnerne vil alle være til stede i aktuelle kirker under hele udstillingen, og deres værker vil være til salg

Læs mere


Isrosen

Markedspladsen, Holbæk, Danmark

Læs mere

Jul i Rørvig

Nørrevangsvej 49, Rørvig, Danmark
Første weekend i december

Læs mere

Julemarked på Nyvang

Nyvangs Alle 4, Holbæk, Danmark

Læs mere

Makrelfestival

Odden Havn, Vestre Havnevej, Sjællands Odde, Danmark
14.-16. august 2020

Læs mere

Odsherred Grand Cru

Åben Besøgsmark, Rådhusvej, Fårevejle, Danmark
Uge 42

Mørkøv Kræmmermarked

Rævebjerg 1, Mørkøv, Danmark
25.-27. september 2020

Læs mere

Geopark Bjerg Grand Prix

Høve Stræde, Asnæs, Danmark
27. september 2020

Læs mere

Honky Tonk

Nykøbing Sjælland, Danmark
5. september 2020

Læs mere

Odsherreds Kammermusikfestival

Annebjerg Stræde 2, Nykøbing Sjælland, Danmark
23.-31. juli 2020

Læs mere

Landliggerkampen i Rørvig

Lodsstien 7, Rørvig, Danmark
16. juli 2020

Læs mere

Orødagen

Orø, Holbæk, Danmark
6. juni 2021

Læs mere

Torvedage i Jyderup

Skarridsøgade, Jyderup, Danmark

Læs mere

Spirefestival

Udbyvej 25, Holbæk, Danmark
29. juli-1. august 2021

Læs mere

Nakkefestival

Søndervangsvej 43, Rørvig, Danmark
22.-26. juli 2020

Læs mere

Ø-DUR

Nørrestængevej 27, Holbæk, Danmark
6.-8. august 2020

Læs mere

Vig Festival

Holbækvej 16B, Vig, Danmark
8.-10. juli 2021

Læs mere

Ovnhus Kunsthåndværkermarked

Havnevej 24, Nykøbing Sjælland, Danmark
24.-26. juli 2020

Læs mere

Skvulp

Holbæk Havneby, Kanalstræde, Holbæk, Danmark
11.-12. juni 2021

Læs mere

FIO Marked

Egebjergvej 46, Nykøbing Sjælland, Danmark
27.-28. juli

Læs mere

Dragsholm Revyen

Algade 36, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Nykøbing/Rørvig Jazz Festival

Vesterbro Torv, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark
23.-25. juli

Læs mere

Odsherredsløbet

Nyvej 22, Højby, Danmark
1. maj 2021

Læs mere

Odsherreds Kunstdage

Holtets Plads (Kirkestræde), Nykøbing Sjælland, Danmark
30. maj-1. juni

Læs mere

Geopark Festival

Holtets Plads, Nykøbing Sjælland, Danmark
3.-5. juli 2020

Læs mere

Halloween i Birkegårdens Haver

Tågerupvej 4, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Fredag, lørdag og søndag fra d. 29/11-22/12 fra kl. 14-19.

Læs mere

De Dødes Nat

4200 Slagelse, Danmark
Event på allehelgensaften

Læs mere

Kunst og Kirker

Rosengade 4A, 4200 Slagelse, Danmark
Den 7. og 8. november 2020 – Slagelse Provsti

Læs mere

Smag lokalt

4200 Slagelse, Danmark
Foregår på hele Sjællands Vestkyst d. 5.-11. oktober 2020

Læs mere

Tissø Vikingemarked

Bakkendrupvej 28, 4480 Store Fuglede, Danmark
3.-4. oktober 2020

Læs mere

Harboe Cup

Havnevej 20, 4230 Skælskør, Danmark

Læs mere

Sct. Michaels Nat

4200 Slagelse, Danmark
Fredag 25. september 2020

Læs mere

Føl- og plageskue

Søkrogen 4, 4281 Gørlev, Danmark
11.- 13. september i uge 37 2020

Læs mere

Høstmarked på Borreby

Borrebyvej 47, 4230 Skælskør, Danmark
Hvert år i begyndelsen af efteråret.

Læs mere

Broløbet Storebælt

Storebæltsbroen, 4220 Korsør, Danmark
Lørdag 20. juni 2020

Læs mere

Kalundborg Middelalderfestival

4400 Kalundborg, Danmark

Læs mere

Kulturel Folkefest

Skælskør, Danmark

Storebæltscup

Havnevej 10, 4230 Skælskør, Danmark
22.-23. august 2020

Læs mere

Maritim Kultur- og Folkemøde

Amerikakajen 1, 4220 Korsør, Danmark
Uge 34

Læs mere

Art Market, St. Galla

Strandvejen 119, 4200 Slagelse, Danmark
15.-16. august 2020

Læs mere

Korsbæk kommer til Skælskør

Skælskør, Danmark

Læs mere

Kalundborg Rocker

Gisseløre, 4400 Kalundborg, Danmark
7.-8. august 2020 i Kalundborg

Læs mere

Strandfestival

Tude Å, Danmark

Læs mere

Sorø Jazz Festival

Storgade 15, 4180 Sorø, Danmark
19.- 26. juli 2020

Læs mere

Sejerø Festival

Sejerøvej 3, 4592 Sejerø, Danmark
Torsdag d. 23. – søndag d. 26. juli 2020

Læs mere

Agersø Havnefest

Agerso Havn, Danmark

Læs mere

Omø Kulturdage

Omø, 4245 Skælskør, Danmark
Omø kulturdage i juli

Læs mere

Vikingefestival på Trelleborg

Trelleborg Alle 4, 4200 Slagelse, Danmark
Lørdag d. 11. juli til søndag d. 19. juli 2020

Læs mere

Skælskør keramikfestival

Skælskør, Danmark
Onsdag den 8. juli 2020

Læs mere

Skælskør Familiefestival

Skælskør, Danmark
Uge 28-30

Læs mere

Esbern Snares Byfest

4400 Kalundborg, Danmark
Byfest i Kalundborg. Masser af aktiviteter alle 3 dage.

Hesteskue og kræmmermarked

Søkrogen 4, 4281 Gørlev, Danmark
3.- 5. juli i uge 27 2020

Læs mere

Sorø Internationale Musikfestival

4180 Sorø, Danmark
Billetter købes på www.ticketmaster.dk

Læs mere

Slagelse Festuge

4200 Slagelse, Danmark
20. juni – 27. juni 2020

Læs mere

Klassisk køredag

Storgade 17, 4180 Sorø, Danmark

Læs mere

Kunst i pinsen

Sjælland, Danmark
30.-31. maj og den 1. juni 2020 kl. 11-17 over alt på Midt- og Vestsjælland.

Læs mere

Sorø internationale Regatta

Frederiksvej 33, 4180 Sorø, Danmark
Afholdes i juli.

Læs mere

Drengerøvsaften

Skælskør, Danmark
Fredag d.31 maj kl. 16.00

Læs mere

Havnemeden

Amerikakajen 1, 4220 Korsør, Danmark

Læs mere

Hornfiskefestival

Vestre Havneplads, 4400 Kalundborg, Danmark
D. 11.-12. maj

Læs mere

Morten Koch dage

Strandvejen 40, 4281 Gørlev, Danmark
Dagene afholdes d. 4. og 5. Maj mellem kl. 10-17.

Læs mere

Slaraffen

4180 Sorø, Danmark
Sæt kryds i kalenderen fredag den 15. maj 2020

Læs mere

Kyndelmisse

4180 Sorø, Danmark
Lørdag den 25. januar 2020 kl. 17-22

Læs mere

Sørby Marked

Kirkerupvej 16A, 4200 Slagelse, Danmark
Sørby Marked er musik, kræmmere, underholdning og meget andet.

Slagelse Musikhus

Søndre Stationsvej 3-5, 4200 Slagelse, Danmark
Et spillested, kultursted – og mødested – i Slagelse Kommune

Læs mere