Destination Sjælland søger marketingansvarlig

Destination Sjælland er et destinationsselskab ejet af Holbæk, Kalundborg, Slagelse og Sorø kommuner, og vores primære opgave er at skabe vækst og jobs, ved at udvikle og understøtte områdets turismeaktører, så vi sammen kan tiltrække flere gæster, samt give dem den bedst mulige oplevelse.

Potentialet for turismen er stort og til dels uforløst, og derfor ligger der en stor og spændende opgave for den rette person.

Vi arbejder både med egne midler og projekter, men også med bevillinger fra bl.a. Erhvervsfremmebestyrelsen, LAG og EU, og det kræver en sikker hånd ift. projektstyring og overblik.

Opgaverne

Opgaverne vil spænde fra de klassiske, som fx

  • Kampagner
  • Online annoncering
  • SoMe – strategi og indhold
  • Lead generering
  • Nyhedsbreve

Men også mere utraditionelle opgaver, som kommercielle partnerskaber og konceptudvikling, som er et område, vi venter os meget af og som kommer til at fylde mere de kommende år. Her vil det være en fordel at have erfaring med kontrakter og målopfyldelse.

Hvad kan vi tilbyde

Et udfordrende job, med stor frihed til selv at tilrettelægge indhold og opgaver. Vi har en fri og uhøjtidelig tone, vi passer på ejerkommunernes penge og får mest muligt ud af dem, og du får rig mulighed for at udbygge dit netværk, både lokalt og nationalt.

Vi har kontorer i Slagelse og Holbæk, og vi sigter efter at du starter senest 1. april 2023.

Løn efter kvalifikationer.

Hvad forventer vi af dig?

Din baggrund kan være meget forskellig, men det er vigtigt at du har erfaring med de klassiske marketingdiscipliner – ikke som ekspert, men du har forståelse for og indsigt i hvordan disse fungerer. Har du erfaring med kommercielle partnerskaber og strategiske samarbejder, er det helt klart en fordel, da vi satser på dette område de kommende år.

Du må meget gerne være utålmodig, men på den holdagtige måde, for ingen kan alene. Du skal være en selvstarter og være sulten efter at forløse det store potentiale vores region har, når det gælder turismen.

Hvis du har en god portion humor, er det bare et plus.

Da vi dækker et stort geografisk område, er det nødvendigt at du har kørekort – vi har bilen.

Ansøgningsfrist mandag 6. februar 2023. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til direktør, Morten Jensen på tlf. 6127 6097.

Send din ansøgning via Jobindex, QuickApply-linket “Ansøg”. Vi indkalder løbende til samtale, og regner med at du starter senest d. 1. april.

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet