fbpx

Seneste nyt fra Destination Sjælland

21.04.2021 Destination Sjælland tyvstarter Tour de France

Lørdag den 2. juli 2022 kører Tour de France-feltet ud på 2. etape, der strækker sig 199 kilometer fra Roskilde og Lejre over Odsherred, Holbæk, Kalundborg og Slagelse til Nyborg.
Forleden tyvstartede Destination Sjælland med en bustur på etapen.

Læs mere …

30.03.2021 Skarpere kunstdage i Odsherred

I 2022 kan Odsherred Kunstdage fejre 25-års jubilæum – eller sølvbryllup om man vil.
Ligesom med ægteskabet skal kunstdagene plejes. Derfor har Destination Sjælland sammen med en arbejdsgruppe brugt de seneste måneder på at gøre Odsherreds Kunstdages profil endnu skarpere.

Læs mere …

21.01.2021 Honky Tonk i nye, stærke hænder

Musikfestivalen Honky Tonk, der siden 2009 har leveret en bred vifte af musikoplevelser den første lørdag i september, overtages af foreningen Musik og Kultur i Odsherred, i daglig tale MOKIO.

Læs mere …

18.11.2020 Stort potentiale på populære øer

Et af sommerens store hit var de danske øer, der tiltrak mange danske turister, som ville opleve øernes helt unikke stemning og liv.
Allerede for år tilbage satte Destination Sjælland – med midler fra LAG Småøerne – sig i spidsen for projektet ’De 5 Øer’, der skal udvikle turismen på øerne.

Læs mere …

17.09.2020 Smag på Destination Sjælland

Fra Bisserup i syd til Sjællands Odde i nord og fra Røsnæs i vest til Orø i øst produceres sublime egnsunikke produkter, som Destination Sjællands spisesteder nyder godt af. Det kan gæsterne ved årets Smag Lokalt-madfestival konstaterer ved selvsyn, når de besøger de deltagende spisesteder i uge 41.

Læs mere …

31.08.2020 Turismemilliarder skal løfte Destination Sjælland

Købmanden på Reersø kæmper for sin overlevelse udenfor højsæsonen, områdets spisesteder holder vinterlukket og antallet af overnatningsmuligheder skrumper til det minimale.
Det skal en fælles udviklingsplan ændre på.

Læs mere …

28.08.2020 Direkte fra marken til boderne i Destination Sjælland

Sprøde grøntsager, saftigt kød, liflig vin, sød saft og meget andet – det er ingen hemmelighed, at Destination Sjælland fungerer som Danmarks kulinariske skatkammer. Hen over efteråret kan man dog både smage og forsyne sig med lækkerier direkte fra marken og producenterne.

Læs mere …

15.07.2020 Honky Tonk fylder byen med musik

Livemusikken har virkelig været savnet, mens coronakrisen har stået på, men nu begynder Danmark og Destination Sjælland så småt at ligne sig selv igen.
Det betyder også, at velkendte traditioner dukker op – således også Honky Tonk i Nykøbing Sjælland, der løber af stablen lørdag den 5. september.

Læs mere …

13.07.2020 Millionpulje skal skabe udvikling efter Covid-19

Destination Sjælland har netop fået tilsagn om halvanden million kroner i støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse til det nye projekt ’Nye tider, nye oplevelser – på tværs af aktører’.

Læs mere …

16.06.2020 Fjordsejlads med myndighedernes godkendelse

Skjelskør V har på grund af Covid-19 ligget længere ved kaj end forventet dette forår, men onsdag den 17. juni kl. 13.30 stævner turbåden endelig ud og åbner sæsonen på Skælskør Fjord.

Læs mere …

28.05.2020 Millionkampagner skal inspirere til at genopdage Danmark

Grænserne er på grund af Covid-19 fortsat lukkede og de udenlandske feriegæster mangler. Det har ramt dansk turisme hårdt, derfor er de store offentlige aktører i dansk turisme gået sammen om en kampagne til 21 millioner kroner, som skal få danskerne til at holde ferie i Danmark i år.

Læs mere …

29.04.2020 Nyd pinsens kunstdage – med afstand

I mange år har Odsherreds Kunstdage været fast tradition, og det bliver det også i 2020, hvor alt – på trods af Covid-19 – næsten er, som det plejer. Odsherreds Kunstdage afvikles 30. maj-1. juni.

Læs mere …

03.04.2020 Destinationsavisen er på gaden

I en tid hvor alt er vendt på hovedet, og intet er, som det plejer. Er det rart med faste og velkendte holdepunkter. Et af dem er udgivelsen af Destination Sjællands årlige destinationsavis.

Læs mere …

27.03.2020 Find inspiration og undgå coronakuller

Dagene kan godt blive lange og indelivet lidt trist, mens coronakrisen raser, og Danmark er på standby. Derfor har Destination Sjælland samlet en stribe aktiviteter, som kan inspirere familier.

Læs mere …

17.03.2020 Opfordring fra Destination Sjælland: Tag kollektivt ansvar

Danmark står i en helt ekstraordinær situation, som ingen har prøvet før. Landet er sat på standby, mens sundhedsmyndighederne kæmper med at få styr på Covid-19.

Læs mere …

11.03.2020 Fyld rygsækken med svampeture, besættelsesfortællinger og stjernekiggeri

Destination Sjælland har netop sendt udgivelsen ’Gode historier og unikke oplevelser’ på gaden med en perlerække af tilbud og events. Udgivelsen indeholder 139 forskellige produkter og løber samlet op

Læs mere …

25.02.2020 Fra geopark til krabberace – destinationsbrochuren er på gaden

Man tror det næppe, når man kigger ud af vinduet, men foråret og sommeren venter lige om hjørnet. Et sikkert tegn på sol, varme og skønne dage i Destination Sjælland er udgivelsen af årets destination

Læs mere …

17.02.2020 Egnsunikke produkter sætter Destination Sjælland på landkortet

Dyrehøj Vingaard, Dragsholm Slot og alle de sublime egnsunikke produkter fra Destination Sjælland har i en årrække sat sit tydelige præg på de danske spisesteder, men også givet destinationen et unikt

Læs mere …

05.12.2019 Tag på decembertur med Skjelskør V

Nu kan I nyde udsigten til de gamle smukke bindingsværkshuse og resten af den gamle købstad Skælskør fra søsiden samt den smukke natur langs Skælskør Fjord.

Læs mere …

29.10.2019 Skjelskør V stævner igen ud fra Skælskør

Efter et lille år ved kaj er turbåden Skjelskør V klar til at komme på vandet igen.

Læs mere …

23.10.2019 Smag Lokalt fordobler billetsalget

Der var fart på billetsalget, da madfestivalen Smag Lokalt for andet år i træk satte fokus på egnsunikke produkter samt lokale producenter og spisesteder på Sjællands Vestkyst.

Læs mere …

25.09.2019 Smag Lokalt har menuerne klar

Korsør Madmarked frister med røget ørred fra Bisserup Fisk, Café Dyrehøj lokker med syltede beder fra Den Gamle Gaard, mens Villa Fjordhøj blandt andet byder på cremet hokkaidosuppe fra Kammergave.

Læs mere …

12.09.2019 Minimesse kickstartede Smag lokalt-madfestival

Forleden blev dørene slået op til årets Smag lokalt-minimesse, hvor de egnsunikke produkter fra Sjællands Vestkyst kom i fokus.

Læs mere …

24.04.2019 Avisen er på gaden: Glædeshop på Sjællands Vestkyst

Der er masser af ideer, inspiration og aktiviteter i årets destinationsavis, som netop er udkommet.

Læs mere …

17.04.2019 Sjællands Vestkyst vakte begejstring blandt foreninger

Et væld af foreninger fik god inspiration til kommende busture, da de besøgte Byg En Bustur på Kragerup Gods.

Læs mere …

18.03.2019 Tag på tur med nærværende lokale ildsjæle

Ravtur på Næsby Strand, magnetfiskeri eller fodring af dyrene på Skelleris. Sjællands Vestkyst byder på oplevelser i særklasse, som alle har én ting til fælles – at de bliver fortalt af lokale.

Læs mere …

07.02.2019 Ester og Vester er klar med nye eventyr

En øde ø, Frater-brønden og kendte navne som Ingemann, Absalon og Holberg er bare noget af det, de yngste kan møde, hvis de tager med søskendeparret Ester og Vester på oplevelsesjagt i vinterferien.

Læs mere …

05.02.2019 Tjen 40.000 kroner skattefrit på dit feriehus

Turisterne er vilde med Sjællands Vestkyst – faktisk så vilde, at der mangler feriehuse til udlejning.

Læs mere …