fbpx

BARFOD VIN, Røsnæs

På det bjergtagende og solbeskinnede Røsnæs – den yderste og smukkeste del af Vestsjælland, hvor havgusen trækker ind over markerne, ligger Barfod Vin.

På det bjergtagende og solbeskinnede Røsnæs – den yderste og smukkeste del af Vestsjælland, hvor havgusen trækker ind over markerne, ligger Barfod Vin. Her frembringer Lise og Povl Barfod, sammen med deres østrigske vinmager Heinrich Hartl, internationalt præmierede vine.

Det er ikke mange steder i verden, at vinmarker ligger så tæt på havet og ubeskyttet for vestenvinden. Vind og havgus efterlader en lille smule salt på druernes overflade, der forstærker fine smagsnuancer i vinene, og gør dem helt unikke for stedet.

Den larmende stilhed brydes kun af vindens susen og vinmarksfårenes brægen – og indimellem livlig snak og latter fra gæster, der er med Lise og Povl på tur rundt på de økologiske marker. Der er en særlig ro her, hvor traktoren er erstattet af arbejdende får, og den vilde natur får lov at blande sig på smukkeste vis. Som besøgende får I indblik i alle dele af vinproduktionen – og der er ikke langt mellem smil og gode historier.

Den lille butik med stedets egne vine har åbent fredag-søndag (i skoleferier tirsdag-søndag), hvor der også er mulighed for at smage. Arrangementer som rundvisninger, vinsmagning, langbordsspisning mv. annonceres løbende.

Se mere om arrangementer og åbningstider på Barfod Vins hjemmeside og Facebook.

 

BARFOD VIN, Røsnæs

På det bjergtagende og solbeskinnede Røsnæs – den yderste og smukkeste del af Vestsjælland, hvor havgusen trækker ind over markerne, ligger Barfod Vin.

BARFOD VIN, RØSNÆS

4400 Kalundborg

40 54 01 81

info@barfodvin.dk

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev