fbpx

Rørvig Fisk & Røgeri

Nyd en bred vifte af mad på den skønne Rørvig Havn med pragtfuld udsigt over Isefjord.

Mærk stemningen på Rørvig Havn med et glas køligt vin i hånden. Her kan I nyde udsigten til krabbefiskende børn, færgen der lægger til, og ikke mindst viewet over Isefjorden.

Rørvig Fisk & Røgeri ligger helt ud til vandet i den hyggelige Rørvig Havn, hvor I kan indånde den friske havluft og kigge på de smukke både, mens I sætter tænderne i de mange specialiteter som Bistroen byder på. Menukortet lokker med alt fra sildetallerken til den populære lobsterdog.

Er du til skaldyr kan fisk- og skaldyrsbuffeten noget helt specielt. Dyk ned i den lækre buffet eller prøv det overdådige fruit de mer-fad akkompagneret af et glas champagne eller rosé.

Håndøsters og gode tips

Er I ikke til bistroens fristelser eller håndøsters og snacks i udebaren, kan I forsyne jer med frisk fisk & røgvarer fra egne bornholmske rygeovne samt lækre delikatesser og specialiteter i fiskeforretningen. Det hele kan tages med som takeaway eller sailaway til grillen på terrassen eller båddækket.

I forretningen står kompetent og venligt personale klar til at tage imod jeres bestilling, ligesom I altid kan få tips og gode råd til tilberedning eller nye kulinariske udfoldelser med både hjemmevante eller mere eksotiske fisk.

Rørvig Fisk & Røgeri

Nyd en bred vifte af mad på den skønne Rørvig Havn med pragtfuld udsigt over Isefjord.

Toldbodvej 81

4581 Rørvig

59 91 81 33

info@roervig-fisk.dk

roervig-fisk.dk

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev