fbpx

Lammefjordens Spisekammer Vestergården

Vi har udsigt til et helt hav af frodige, flade marker.

Gulerødder er ikke bare orange, og beder er ikke bare gule eller røde – det ved I, når I har besøgt Lammefjordens Spisekammer.

Her kan I fornøje jeres sanser med et hav af friske og velsmagende grøntsager dyrket i Lammefjordens næringsrige dyndjord. Udvalget varierer i takt med årstiden, så I altid får helt friske grøntsager af høj kvalitet.

Gårdbutikken har åbent hele året og er familiedrevet. Her er høflig selvbetjening, men I møder ofte familien bag butikken, der står klar med gode råd til, hvordan I kan bruge de mange spændende grøntsager og delikatesser i madlavningen.

For Lammefjordens Spisekammer er det vigtigt at bevare grøntsagerne naturlige egenskaber, derfor kommer de direkte fra marken med jord på – det er nemlig med til at sikre holdbarheden.

Konceptet er enkelt: Med en papirspose i hånden kan I blande nøjagtigt de grøntsager, I har brug for. Her behøver I ikke købe store mængder, hvis I kun skal bruge to rødbeder eller fire gulerødder. I laver den blanding, der passer til jeres behov og kan supplere med andre fristelser fra gårdbutikken.

Lammefjordens Spisekammer Vestergården

Vi har udsigt til et helt hav af frodige, flade marker.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev