fbpx

SOMMERNÆTTER PÅ KRO, HOTEL ELLER I SHELTER

Vi glæder os til at byde jer velkommen under vores sjællandske stjernehimmel.
Tjek vores gode sommerpakker.


 

Comwell Sorø

Bo under Danmarks største stråtag på Midtsjælland i smuk natur med skøn udsigt til egen vinmark, skov og søer. Vi ligger i gåafstand til Sorø by, hvor du kan opleve historiens vingesus på tætteste hold.

Spar 20% på alle ophold

Læs mere …

Bromølle Kro

Sommer på Danmarks ældste kro.
Idyllisk beliggende på Vestsjælland tager Bromølle Kro imod dig og din familie i sommer. Alle kroens værelser har egen terrasse, hvorfra du kan nyde naturen på absolut tætteste hold.

2 dages ophold – pris 1.350 pr. pers.

Læs mere …

Comwell Korsør

Smuttur og sommerspa.
Tæt ved Storebæltsbroen byder Comwell Korsør velkommen med dejlige værelser og skøn spa. Gå en tur ud under Storebæltsbroen eller tag på udflugt til Sommerland eller måske til Danmarks største vingård.

Fra 495 kr. pr. pers. i dobbeltværelse

Læs mere …

Strandparken

Mini ’bade-hotel’ ferie
Nyd roen på vores smukke ’bade-hotel’, med direkte adgang til Isefjorden og den smukke Strandpark. Holbæk by finder du i gåafstand fra hotellet.

2 dags ophold – pris 1.295 kr. pr. person

Læs mere …

Kragerup Gods

Hold din sommerferie på Kragerup Gods. Vi er fuld af muligheder for par, børnefamilier og vennepar! Vi tilbyder bl.a. 4 dages sommerferie, shelterophold eller Go High ophold. Hop ind på siden og læs mere om vores spændende ophold.

Læs mere …

Vilcon Hotel og Konferencegård

Nyd roen på vores landhotel, hvor vi har får og høns i baghaven samt egen urte- og frugthave, udbyttet bruger vi i vores køkken. Hvis vejret er køligt kan en god bog nydes i vores orangeri. Vi har masser af mulighed for aktiviteter, fx mountainbikes til en skovtur.

2 dags ophold – pr. person

Læs mere …

Hotel Postgaarden

Et stenkast fra idylliske Skælskør havn kan du bo på Hotel Postgaarden. Rammerne emmer af sjæl og historie og hér sætter ejeren en ære i, at lave maden helt fra bunden.
Hold sommer i kunstnernes by.

Fra 975 kr. for 2 pers. i dobbeltværelse incl. morgenmad

Læs mere …