fbpx

En havn i hver by 

Med i omegnen 500 kilometer kyst– og fjordstrækning fristes man til at sige, at hver by i Destination Sjælland har sin egen havn fuld af stemning og historie, der bare venter på at blive opdaget. 


Helt sådan forholder det sig trods alt ikke, men områdets mange havne fås i alle størrelser – fra den store krydstogts- og industrihavn i Kalundborg over lystsejlerhavnene i Rørvig og Holbæk til de små hyggelige havne i Bisserup og på Reersø 

Alle havnene har deres egen historie og stemning, som I kan nyde, mens I indånder den skønne friske havluft, spiser en is eller fanger krabber på kajen. 

Flere af havnene har desuden færgeoverfart til Destination Sjællands 5 øer 

Hold ferie på de 5 øer

Besøg de charmerende øer der er fulde af liv

Læs mere

Agersø Lystbådehavn

Midt i Storebælt finder I den østvendte familievenlige Agersø Havn med plads til 100 gæstesejlere. Det charmerende havnemiljø byder blandt andet på grillplads, badebro og gode fiskemuligheder. Havnen har desuden færge til Stigsnæs ved Skælskør.

Læs mere …

Bisserup Lystbådehavn

Idylliske Bisserup ligger på Sjællands sydkyst mellem Stigsnæs og Karrebæksminde på kanten af Holsteinborg Nor.
Servicebygningen har havnekontor, brusebad og toilet. Derudover er der for gæstesejlere adgang til sejlklubbens klubhus og grillplads.
Proviant kan købes i Dagli’Brugsen Bisserup.

Læs mere …

Gisseløre Lystbådehavn

Havnen er tilmeldt frihavnsordningen og ligger i smukke omgivelser med gode faciliteter. Der er grillplads og udekøkken, ligesom gæstesejlere har gratis adgang til cykler for hele familien.
Fra Gisseløre Lystbådehavn er der desuden kun en kilometer til Kalundborg, hvor I kan proviantere og shoppe

Læs mere …

Halsskov Færgehavn

Den gamle færgehavn er omdannet til en vandsportscenter med udspringstårn, badestrand og andre maritime aktiviteter.

Læs mere …

Havnsø Havn

I den sydlige del af Nekseløbugten finder i Havnsø Havn, hvor der både er dagligvarebutik, spisesteder, bådmekaniker og bedding.
Havnsø ligger smukt med udsigt til Vejrhøj og Vesterlyng, ligesom der er færgefart til både Sejerø og Nekselø.

Læs mere …

Holbæk Gl. Havn

Havnen emmer af sejlernostalgi og er hjemsted for mere end 20 bevaringsværdige træskibe. Lægger du til i Holbæk Gl. Havn skal du købe en miljøbillet i automaten, der står på midtermolen, så havnen kan få dækket udgifterne til vand, strøm og affald. Toiletter og bad findes i Havnecaféen og Værtfscafé

Læs mere …

Holbæk Marina

Havnen ligger i smult vande dybt inde i den naturskønne Isefjord, hvor sejladsen byder på utallige bugter og små grønne øer. Marinaen har kiosk, ishus og er nabo til både golfbane og campingplads, ligeledes er der ikke langt til Holbæk bymidte, hvor I kan proviantere.

Læs mere …

Holbæk Ny Havn

Lystsejlere over 15 meter i total længde og andre større fartøjer, der gæster Holbæk Havn, skal anløbe Holbæk Ny Havn på kajstrækningen udenfor det sikrede område i havnebassinets østlige del. Havnen er forsynet med tømmestation til modtagelse af spildevand fra mindre såvel som større fartøjer.

Læs mere …

Hørby Lystbådehavn

Havnen er en lille idyllisk bådehavn med godt 90 pladser beliggende ved Holbæk Fjord på Tuse Næs. Der er adgang til toiletter og bad på havnen. Hørby Havn stiller desuden to-tre cykler til rådighed for gæster. Ligesom indkøb kan klares i Udby Brugs og aftensmaden kan indtages på Hotel Hørby Færgekro

Læs mere …

Kalundborg Havn

Havnen har i mere end 10 år været krydstogtsdestination for flere rederier. Beliggenheden centralt i Danmark og ni sømil fra T-ruten – dybvandsruten til Baltikum gør, at Kalundborg ligger perfekt for krydstogter kun halvanden times kørsel fra Københavns Lufthavn.

Læs mere …

Kalundborg Vesthavn

Her finder I toilet og bad, ligesom Kalundborg byder på både shopping, cafeliv og rig mulighed for at proviantere. Havnen er desuden tilmeldt frihavnsordningen.

Læs mere …

Korsør Lystbådehavn

Med Storebæltsbroen som nærmeste nabo ligger Korsør Lystbådehavn centralt i Storebælt. Havnen har både legeplads og grillplads, ligesom I kan besøge restauranten, hvis I ikke selv vil lave mad.
Korsør er en maritim by med både museum, cafeer, golfbane, indkøbsmuligheder og skønne naturomgivelser.

Læs mere …

Mullerup Havn

Havnen har plads til 90 lystbåde og ligger på den vestvendte Storebæltskyst. I havnen finder I både Badehotel Skipperkroen og i sommerhalvåret også IsCaféen, der frister med fastfood og store is. Nærområdet har desuden både en dejlig strand, legeplads og minigolf.

Læs mere …

Nekselø Havn

En lille havn med læ for vestlige vinde. Havnen er uden de store tekniske faciliteter, men har toilet, vand og passagerly. Fredede Nekselø byder til gengæld på unik og betagende natur, ligesom der er færge til Havnsø.

Læs mere …

Nyby Havn (Røsnæs)

Røsnæs Havn, også kaldet Nyby Havn, ligger centralt placeret på det smukke Røsnæs og skaber adgang til halvøen fra vandsiden.
Aktivitetshuset på havnen indeholder omklædningsrum med badefaciliteter og sauna. Der er desuden mulighed for proviantering i Ulstrup ca. to kilometer fra havnen.

Læs mere …

Nykøbing Sj. Lystbådehavn

Skibshunden kan straks få en tur i skoven. Proviant og is købes i den hyggelige havnekiosk og større indkøb kan foretages kun 500 meter fra havnen.
Havnen har både grillplads, mens servicehuset indeholder både køkken, badefaciliteter og toiletter. Tæt på havnen ligger pulserende Nykøbing Sjælland.

Læs mere …

Odden Havn

Havnen ligger lunt for de fremherskende vinde fra syd og vest på nordsiden af Sjællands Odde. Den er et godt pejlemærke for sejlads mellem Sjælland og Jylland. I gåafstand kan I både finde fiskerøgeri og indkøbsmuligheder, ligesom området også byder på flere seværdigheder og smuk natur.

Læs mere …

Omø Lystbådehavn

Tæt på den blå motorvej og Smålandshavet finder I den populære og velbesøgte Omø Havn, der i 2017 blev kåret til årets havn.
Havnen har plads til 100 gæstesejlere og byder på både legeplads for de mindste, beachvolleybane og meget andet. Havnen har desuden færge til Stigsnæs ved Skælskør.

Læs mere …

Orø Havn

Den idylliske kulisse i hjertet af Isefjorden gør havnen på Orø til noget helt specielt. Her finder i bade- og toiletfaciliteter som gæstesejlere frit kan benytte. Der er desuden en hyggelig fællesstue til rådighed, hvor der kan købes kolde drikkevarer, ligesom I kan proviantere i Dagli’Brugsen.

Læs mere …

Reersø Havn

Charmerende havn med masser af liv i sommerhalvåret. På havnen findes både fiskehandler med røgeri og et ishus.
Hos købmanden kan I proviantere, ligesom kroen frister med traditionel dansk mad. Reersø byder desuden på en charmerende landsby, skønne strande og en række kunsthåndværkere.

Læs mere …

Rørvig Lystbådehavn

Den livlige havn ligger ved indsejlingen til Isefjorden, hvor det idylliske fiskerleje skaber en hyggelig maritim stemning.
Tæt på havnen finder I både kiosk, brændstof og cykeludlejning, mens I kan prøve lykken med blandt andet krabbefiskeri og forskellige spisesteder på selve havnen.

Læs mere …

Sejerø Havn

På vestsiden af Sejerø finder I øens havn, hvor der både er havnegrill og mulighed for at proviantere i øens købmand.
Havnen byder på vaskeri, grillplads, cykeludlejning og legeplads, ligesom der kan provianteres i Dagli’Brugsen i Sejerby og er færge til Havnsø.

Læs mere …

Skælskør Havn

I bunden af en 2,4 sømil lange fjord ligger Skælskør Lystbådehavn. Fjorden har direkte ind- og udsejling til Storebælt.
Den charmerende havn midt i byen byder på gamle bevaringsværdige huse og et skønt by- og havnemiljø. Skælskør Bådelaug stiller gerne sejlerstuen til rådighed for havnens gæster.

Læs mere …

Stigsnæs Havn

Stigsnæs ligger ud til Agersø Sund ved Storebælt. Fra Stigsnæs Havn går der færge til både Omø og Agersø.

Læs mere …

Vasebro

Havnen er en lille kommunalt ejet anløbsbro i Skælskør Yderfjord. Den kan benyttes som nødhavn for mindre skibe. Der er ingen faciliteter på Vasebro.

Læs mere …

De 4 færger

Læs mere …

Færgen til Agersø og Omø

Læs mere …

Færgen til Sejerø og Nekselø

Læs mere …

Færgen til Orø

Fra Holbæk sejler færgen til Orø, der er Isefjordens Perle. Busser, lastbiler og grupper på mindst 20 personer kan reservere plads i forvejen. Andre køretøjer skal være klar senest fem minutter før afgang.

Læs mere …

Hundested / Rørvig færge

Ved indsejlingen til Isefjord ligger den gamle fiskerlandsby Rørvig. Fra den hyggelige havn er der færgefart til Hundested og Nordsjælland.

Læs mere …

Se hvad andre oplever på Destination Sjælland

Del din oplevelse med andre #destinationsjælland


Brug vores interaktive kort

Se alt hvad der er at opleve samlet på kortet


Slagelse Sportsdykkerklub

Slagelse Sportsdykkerklub Pingvinerne, Bavnehøjvej, Slagelse, Danmark

Læs mere

Sonnerupgård Gods

Sonnerupgaard Gods, Tølløsevej, Hvalsø, Danmark

Læs mere

KajakOasen

KajakOasen.dk, Strandly, Grevinge, Danmark

Læs mere

De 4 færger

Holbæk Havn, Havnevej, Holbæk, Denmark
ORØ-HOLBÆK / ØSTRE FÆRGE / KULHUSE-SØLAGER / HUNDESTED-RØRVIG

Læs mere

Kystliv

Kystliv Holbæk, Kanalstræde, Holbæk, Denmark

Læs mere

M/S EMMA

Holbæk Havn, Havnevej, Holbæk, Denmark

Læs mere

Holbæk Golfklub

Holbæk Golfklub, Dragerupvej, Holbæk, Denmark

Læs mere

Ryegaard og Trudsholm Godser

Ryegaard og Trudsholm Godser, Munkholmvej, Kirke Såby, Denmark

Læs mere

Holbæk Go-Kart Land

Holbæk GoKart Land, Omfartsvejen, Holbæk, Denmark

Læs mere

Dragsholm Golf Club

Dragsholm Golf Club, Golfsvinget, Fårevejle Kirkeby, Denmark

Læs mere

Odsherred Golfklub

Odsherred Golfklub, Stårupvej, Højby, Denmark

Læs mere

KajakOasen

KajakOasen.dk, Strandly, Grevinge, Denmark

Læs mere

Marianne-F

Havnebyen, Sjællands Odde, Denmark
Marianne-F sejler fra: Rørvig, Hundested, Odden og Helsingør. Se link for kommende ture.

Hundested / Rørvig færge

Hundested – Rørvig Færgefart A/S, Amtsvejen, Hundested, Denmark

Læs mere

Solgårdens Familiehave

Solgårdens Familiehave, Lyngvej, Højby, Denmark

Læs mere

Holbæk Ny Havn

Holbæk Gl. Havns Beddinger, Havnevej, Holbæk, Danmark
Havnen er forsynet med tømmestation til modtagelse af spildevand

Læs mere

Skjolden – Sorø Sø

Restaurant Støvlet Katrines Hus A/S, Slagelsevej, Sorø, Danmark
Stranden er ideel for børn og soppende – pga det lave vand.

Frederikskilde

Frederikskilde Strand, Skælskørvej, Sorø, Danmark
En fin lille badestrand ved Tystrup Sø.

Søbadet ved Parnas

Parnas Natur & Aktivitetspark, Parnasvej, Sorø, Danmark
Søbadet er til fri afbenyttelse for alle.

Holbæk Bådelaug

Holbæk Bådelaug: – En frihavn i Holbæk Fjord, Finsings Plads, Holbæk, Danmark

Læs mere

Vasebro (Frihavn)

Naturskolen På Vasebro, Lodshusvej, Skælskør, Danmark
Havnen er en lille kommunalt ejet anløbsbro i Skælskør Yderfjord.

Læs mere

Halsskov Færgehavn

Halsskov Faergehavn, Korsør, Danmark
Den gamle færgehavn er omdannet til en vandsportscenter med udspringstårn og badestrand

Læs mere

Agersø Lystbådehavn

Agersø Lystbådehavn, Strandalle, Skælskør, Danmark
Midt i Storebælt finder I den østvendte familievenlige Agersø Havn med plads til 100 gæstesejlere.

Læs mere

Holbæk Marina

Holbæk Marina Dragerup Vig, Strandmøllevej, Holbæk, Danmark
Marinaen har kiosk, ishus og er nabo til både golfbane og campingplads

Læs mere

Holbæk Lystbådehavn

Holbæk Havn, Havnevej, Holbæk, Danmark

Læs mere

Holbæk Gl. Havn

Holbæk Gl. Havns Beddinger, Havnevej, Holbæk, Danmark
Havnen emmer af sejlernostalgi og er hjemsted for mere end 20 bevaringsværdige træskibe.

Læs mere

Orø Havn

Orø Havn, Holbæk, Danmark
Den idylliske kulisse i hjertet af Isefjorden gør havnen på Orø til noget helt specielt

Læs mere

Nykøbing Sj. Lystbådehavn

Nykøbing Sjælland Lystbådehavn, Snekkevej, Nykøbing Sjælland, Danmark
Havnen har både grillplads, mens servicehuset indeholder både køkken, badefaciliteter og toiletter.

Læs mere

Rørvig Havn

Rørvig Havn, Toldbodvej, Rørvig, Danmark
Den livlige havn ligger ved indsejlingen til Isefjorden.

Læs mere

Odden Havn

Odden Havn, Sjællands Odde, Danmark
Havnen ligger lunt for de fremherskende vinde fra syd og vest på nordsiden af Sjællands Odde.

Læs mere

Sejerø Havn

Sejero Havn, Sejerø, Danmark
På vestsiden af Sejerø finder I øens havn, hvor der både er havnegrill og mulighed for proviant

Læs mere

Nekselø Havn

Nekselø Havn (færge), Føllenslev, Danmark
En lille havn med læ for vestlige vinde. Havnen er uden de store tekniske faciliteter.

Læs mere

Nyby Havn (Røsnæs)

Nyby Havn, Nybyvej, Kalundborg, Danmark
Røsnæs Havn, også kaldet Nyby Havn, ligger centralt placeret på det smukke Røsnæs.

Læs mere

Gisseløre Lystbådehavn

Gisseløre, Kalundborg, Danmark
Havnen er tilmeldt frihavnsordningen og ligger i smukke omgivelser med gode faciliteter.

Læs mere

Kalundborg Vesthavn

Ny Vesthavn, Kalundborg, Danmark
Her finder I toilet og bad, ligesom Kalundborg byder på både shopping og caféliv

Læs mere

Reersø Lystbådhavn

Reersø Havn, Strandvejen, Gørlev, Danmark
Charmerende havn med masser af liv i sommerhalvåret.

Læs mere

Mullerup Havn

Mullerup Havn (Kirke Helsinge Strandvej), Gørlev, Danmark
Havnen har plads til 90 lystbåde og ligger på den vestvendte Storebæltskyst.

Læs mere

Søminestation

Søminestationen, Dragerup Skovvej, Holbæk, Danmark

Filmtorvet/Kragsbrygge

Filmtorvet, Østre Havnevej, Holbæk, Danmark

Holbæk Bystrand

Bystranden, Holbæk, Danmark

Søbadet Venedig

Søbadet Venedig, Kalundborgvej, Holbæk, Danmark

Hørby Havn

Hørby Havn, Hørby Færgevej, Holbæk, Danmark
Havnen er en lille idyllisk bådehavn med godt 90 pladser beliggende ved Holbæk Fjord på Tuse Næs.

Læs mere

Bognæs strand

Bognæs Skov, Holbæk, Danmark

Løserup strand

Løserup Strand, Holbæk, Danmark

Kisserup strand

Kisserup Strand, Holbæk, Danmark

Tobjerg strand

To-Bjerg, Holbæk, Danmark

Strandgården, Tuse Næs

Strandgården, Løserup Strandvej, Holbæk, Danmark

Yderby Lyng

Yderby Lyng Vandværk, Oddenvej, Sjællands Odde, Danmark

Vraget Strand

Offentlig strand v/Vraget, Danmark

Skærby Strand

Skærby Strand, Danmark

Sanddobberne Strand

Sanddobberne ved campingplads, Danmark

Rørvig Strand

Rørvig strand, Danmark

Overby Lyng Strand

Overby Lyng, nord, Danmark

Ordrup Strand

Ordrup Strand, Højbjergvej, Fårevejle, Danmark

Nykøbing Nordstrand

Nykøbing Nordstrand, Danmark

Lumsås Sønderstrand

Grundejerforeningen Lumsås Sønderstrand, Fårefoldvej, Nykøbing Sjælland, Danmark

Knarbo Klint Strand

Knarbo Klint, Fårevejle, Danmark

Høve Skov Strand

Høve Skov, Asnæs, Danmark

Gudmindrup Strand

Gudmindrup Strandvej, Højby, Danmark

Ellinge Lyng Strand

Strandgårdsvej, Vig, Danmark

Ebbeløkke Strand

Ebbeløkke Strand, Gl Ebbeløkkevej, Nykøbing Sjælland, Danmark

Orø

Orø, Holbæk, Danmark
Fra Holbæk sejler færgen til Orø, der er Isefjordens Perle

Læs mere

Anneberg Kulturpark

Annebergparken 26A, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Geopark Odsherred

Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sjælland, Denmark
En UNESCO-geopark tager udgangspunkt i et landskab med en unik geologisk arv.

Læs mere

Fishing Zealand

Sjælland, Denmark
Fishing Zealand er et ambitiøst projekt, som består af flere forskellige samarbejdspartnere.

Læs mere

Orø Strandcamping

Orø Strandcamping, Nørrestængevej 27, 4305 Orø, Denmark
Benyt muligheden for at være sammen i dejlige rolige omgivelser, hvor der er plads til alle.

Læs mere

Turlandet Tuse Næs

Tuse Næs, Holbæk, Denmark
Tuse Næs er en halvø i Isefjorden nord for Holbæk. Det er et naturrigt område med skove og enge

Læs mere

Geopark Odsherred

Geopark Odsherred, Holtets Plads, Nykøbing Sjælland, Danmark
Landskaberne i Geopark Odsherred er bølgende og bakkede og ikke mindst: rammet ind af 160 km kyst

Læs mere

Korsør Fæstning

Korsør Fæstning, Søbatteriet, Korsør, Danmark

Læs mere

Sorø Akademi

Sorø Akademi, Akademigrunden, Sorø, Danmark

Læs mere

UNESCO Geopark Odsherred

Geopark Odsherred, Holtets Plads, Nykøbing Sjælland, Danmark

Læs mere

Brorfelde Observatorium

Observator Gyldenkernes Vej 7, 4340 Tølløse, Danmark

Læs mere

Sprogø

Sprogø, Slagelse, Danmark
Den mystiske ø midt i Storebælt – Guidede ture til Sprogø

Guidede ture til Sprogø

Nekselø

Nekselø, Føllenslev, Danmark
Den naturskønne fredede ø i Sejerøbugten

Læs mere

Sejerø

Sejerø, Danmark
Sejerø er en 12 kilometer lang ø i Sejerøbugten i Kattegat cirka 5 kilometer vest for Sjælland.

Læs mere

Agersø


Velkommen til Agersø, en Ø lige midt i verdens vrimmel.

Læs mere

Omø

Omø, Skælskør, Danmark
Velkommen til Omø – Storebælts Perle

Læs mere

Korsør Golf Klub

Korsør Golf Klub, Ørnumvej 8, 4220 Korsør, Danmark
Korsør Golf Klub: En af Danmarks smukkeste golfbaner.

Læs mere

Stigsnæs Havn


Besøg to af Vestsjællands smukkeste øer fra Stigsnæs Havn

Læs mere

Kalundborg Havn

Baltic Plads 2, Kalundborg, Danmark
Havnen har i mere end 10 år været krydstogtsdestination for flere rederier.

Læs mere

Guldagergaard Bypark

Heilmannsvej 31A, Skælskør, Danmark

Læs mere

Suserup Skov

Suserupvej 14, 4180 Sorø, Danmark
Suserup skov er en meget smukt beliggende naturskov på skrænten ned mod Tystrup sø.

Læs mere

Skælskør Lystbådehavn

Skælskør Havn, Havnevej, Skælskør, Danmark
I bunden af en 2,4 sømil lange fjord ligger Skælskør Lystbådehavn.

Læs mere

Kystfiskeri v. Urhøj Camping

Urhøjvej 14, 4480 Store Fuglede, Danmark
I al sin enkelthed er Urhøj Camping en vidunderlig plads midt i naturen

Kystfiskeri Egerup

Egerupvej, 4230 Skælskør, Danmark
Egerup er meget kendt kystplads på vestsjælland

Kystfiskeri Korsør Inderhavn

Caspar Brands Plads 1-15, 4220 Korsør, Danmark
Fang fisk midt i Korsør centrum

Omø Havn

Omø Havnevej 101, 4230 Skælskør, Danmark
Tæt på den blå motorvej og Smålandshavet finder I den populære og velbesøgte Omø Havn

Læs mere

Drøsselbjerg Strand

Drøsselbjerg Strand, 4200 Slagelse, Danmark
Gode muligheder for at fange havørreder og hornfisk

Bisserup Lystbådehavn

Bisserup Havnevej 67, 4243 Rude, Danmark
Idylliske Bisserup ligger på Sjællands sydkyst mellem Stigsnæs og Karrebæksminde.

Læs mere

Sorø Sø Fiskespot

Sorø Sø, Sorø, Danmark
Søerne omkring Sorø er fulde af fisk

Læs mere

Mullerup Stenene

Mullerup Strand, Slagelse, Danmark
I 1900 og 1902 fandt man ved udgravning bopladser fra stenalderen

Asnæs Rev Fiskespot

Asnaes Rev, Danmark
Ved Asnæs Rev er der kraftig strøm og masser af fisk

Omø Strand

Omø Havnevej 33, 4230 Skælskør, Danmark
Dejlig badestrand på øen Omø

Glænø

Glænøvej 413, 4230 Skælskør, Danmark
På Glænø findes der en meget flot badestrand samt et fuglereservat

Læs mere

Natursti Nekselø

4591 Føllenslev, Danmark
Nekselø en dejlig naturskøn ø i Sejerøbugten

Lystfiskeri ved Havnemark

Havnemark, 4400 Kalundborg, Danmark
Du kan også i sæsonen fiske både hornfisk og multe her.

Lystfiskeri ved Alleshave

Alleshave, Eskebjerg, Danmark
Havørred og fladfisk hele året. Hornfisk i maj.

Halsskov Odde – Revspidsen

Storebæltsvej 122, 4220 Korsør, Danmark
Området, som populært kaldes Revet, er det vestligste punkt af Slagelse Kommune

Kystfiskeri Korsør Lystskov

Korsør Lystskov, Korsør, Danmark
Der er meget strøm i vandet, men det er bedst at vadefiske

Læs mere

Holsteinborg Park

Holsteinborgvej 130, 4243 Rude, Danmark
Den imponerende hovedbygning består af fire sammenhængende to etagers vinger omgivet af en voldgrav

Læs mere

Slagelse Lystanlæg

Parkvej 33, 4200 Slagelse, Danmark
Dejlig stor park med legeplads for børn tæt ved centrum

Fiskeri ved Bjerge strand

Bjerge Sydstrand, Store Fuglede, Danmark
Sukker kanalen løber ud i havet i området omkring Bjerge stand

Musholm Bugt Strand

Musholmvej, 4220 Korsør, Danmark
Dejlig handicapvenlig badestrand i rolige omgivelser

Natursti Røsnæsspidsen

Røsnæsvej 463, 4400 Kalundborg, Danmark
Røsnæs har en enestående natur, voldsom og stedse i bevægelse

Kystfiskeri Stigsnæs

Stigsnæs, 4230 Skælskør, Danmark
Færgehavnen Stigsnæs, hvorved man kan komme til enten Omø eller Agersø

Kystfiskeri Halsskov Odde

Halsskov Odde, Storebæltsvej, Korsør, Danmark
Hele strækningen er god med masser af badekar og en blanding af sten, tang og sand.

Gisseløre Strand

Gisseløre Strand, Danmark
Gisseløre er blå flags område, der er en informationstavle lige ved flaget.

Frølunde Fed Strand

Frølundevej, Korsør, Danmark
Frølunde Fed byder på god badestrand

Vollerup Strand

Vollerup Strand, Danmark
En af de mest kendte og populære pladser

Loch Ness

Loch Ness, Kalundborg, Danmark
Naturområdet Loch Ness er et område, hvor der tidligere blev foretaget grusgravning.

Åmose Naturcamp

Sørningevej 9, 4450 Jyderup, Danmark
Tage med på skovtur på egen hest eller en af Åmosenaturcamps.

Læs mere

Guidet tur ved Tissø og Vikingernes verden ved Tissø

Bakkendrupvej 28, 4480 Store Fuglede, Danmark
Kongsgård og Kultsted – Vikingernes verden ved Tissø

www.naturparkaamosen.dk

Sorø Sø – Skjolden


Fin lille badestrand ved Sorø Sø’s nordlige ende.

Sorø Sø – Skjolden

Bjerge Sydstrand


Dejlig sandstrand med klart vand og meget børnevenlig.

Havnsø Havn

Havnsø Havn, Havnepladsen, 4591 Føllenslev, Danmark
Havnsø ligger med udsigt til Vejrhøj og Vesterlyng. Der er færgefart til både Sejerø og Nekselø

Læs mere

Vindekilde

Vindekilde, Danmark
Her går turen op og ned ad bakke for til sidst at ende ved kysten med en fantastisk udsigt

Traktorbus Agersø

Egholmvej 4, 4230 Skælskør, Danmark
Oplev Agersø med og fra traktorbussen, som tager dig ud i naturen fra syd til nord.

Læs mere

Røsnæs fyr

Røsnæsvej 477, 4400 Kalundborg, Danmark
Fyret er bygget i 1844-46, hvor der tidligere havde ligget et forsvarsbatteri.

Naturlejrplads ved Trelleborg

Trelleborg Alle 4, 4200 Slagelse, Danmark
Lejrpladsen er beliggende på et ryddet område i en mindre kirsebærplantage ved Trelleborg.

Røsnæs

Røsnæs, Kalundborg, Danmark
En del af Danmarks Naturkanon

Sejltur på Sorø Sø med Lille Claus

Storgade 7, Sorø, Danmark
BIlletter og turplan findes på Sorø Bykontor

Læs mere

Fjordsejlads med Skjelskør 5

Vestergade 1, Skælskør, Danmark
Tag på sejltur med den charmerende båd Skjelskør V og nyd en smuk fjordsejlads i Skælskør inderfjord

Læs mere

Sorø bådfart

Sorø Bådfart, Storgade 7, 4180 Sorø, Danmark
Se skoven, vandet, det rige dyreliv og de historiske landemærker fra søsiden med Sorø Bådfart.

Læs mere

Parnas Natur & Aktivitetspark

Parnasvej 21, Sorø, Danmark
Parnas Natur & Aktivitetspark finder du i Sorøs naturskønne omgivelser.

Læs mere

Korsør Lystbådehavn

Sylowsvej 10, 4220 Korsør, Danmark
Med Storebæltsbroen som nærmeste nabo ligger Korsør Lystbådehavn centralt i Storebælt.

Læs mere

Fugledegård Vikingecenter

Bakkendrupvej 28, 4480 Store Fuglede, Danmark
Formidlingscenter Fugledegård ligger ved Tissø. Udstilling om Naturpark Åmosen og vikingerne.

Læs mere

Røsnæs Rundt

Røsnæsvej 477, 4400 Kalundborg, Danmark
Røsnæs Rundt guider jer via 13 landmarks rundt i Røsnæs´ smukke natur.

Læs mere

Broby Kanoudlejning

Næstvedvej 79, 4180 Sorø, Danmark
Danmarks smukkeste og Sjællands længste kanotur.

Læs mere

Birkegårdens Haver – dyr og familiepark

Tågerupvej 4, 4291 Ruds-Vedby, Danmark
Birkegaarden – Danmarks største private haveanlæg

Læs mere