fbpx

I kajak og kano

Havkajakroning er en fantastisk måde at opleve naturen på. I en havkajak kan du komme steder, få andre kommer og komme helt tæt på naturen. En tur i en havkajak kan byde på alt fra afstressende at glide frem på helt blankt vand, til at roning i strøm og bølger, hvor du virkelig får brugt din krop.


Det er let at sætte en havkajak i vandet, og det er også let at ro en havkajak. Men husk at vand altid skal respekteres – så ro ikke ud i forhold, der overstiger dine evner. Husk også at respektere fuglenes yngleområder ved at holde god afstand til kysten i yngletiden, der strækker sig fra april til 15. juli.

God tur!

Bookbare kajakture netop nu

Lær at ro kajak, smuk morgentur i Musholmbugten og meget mere. Se alle bookbare kajakture her

Læs mere

I beskrivelserne af havkajakturene i Slagelse Kommune kan du læse om roforholdene, og hvad der kan opleves på land. Turene kan kombineres eller tages i forlængelse af hinanden på en tur over flere dage.

Shelters, primitive og fuldt servicerede campingpladser er omtalt i beskrivelsen, men du kan også vælge at sove på stranden. Som havkajakroer må du gå i land og tage kortvarigt ophold – maks 24 timer – på stranden. Det betyder, at du godt må overnatte. Det må dog ikke ske i telt, men fx godt i en kajakbivuak. Og er forholdene til det, må man også gerne have et lille bål.

Broby Kanoudlejning ved Sorø

Sjællands længste kanotur fra Vetterslev til Slusehuset i Næstved. Hos Broby Kanoudlejning kan I leje kanoer til ture på Susåen og Tystrup Sø.

Læs mere …

Rundt om Røsnæs i havkajak

Oplev kajakruten ”Rundt om Røsnæs” og få en god oplevelse af vandet. Kræver ingen kajak erfaring.

Læs mere …

KajakOasen

Kan du ro? Så lej en kvalitets-havkajak, kano eller SUP, og tag selv på eventyr. Tag med familien eller alene. Vi har ture og kajakker for alle: IPP2 begynderkurser, introkurser, og mange slags ture.

Læs mere …

Tuse Næs rundt i kajak

Længde: 20-25 km
Hvis du er på Tuse Næs, så er det altid nemt at finde et sted, hvor du kan sætte din kajak i vandet. Tuse Næs er især smukt pga. det bakkede landskab, smukke skove og mange strande.

Læs mere …

Kajaktur ved Isefjordens Inderbredning – Marsvin fjorden

Længde: 25-30 km
Udforsk Isefjordens sydligste kyster i kajak, helt ned til Munkholmbroen og Tempelkrogen. Isefjordens navn kommer af det gamle ord for marsvin (iser), som man kan være heldige at opleve i inderbredningen. Denne dagstur er også fuld af fugle og måske endda sæler.

Læs mere …

Kajakturen Orø Rundt

Længde: 20-25 km
Tag turen på en dag eller med teltovernatning i Bognæs Skov på halvøen Tuse Næs. Turen fører kajakroeren gennem et smukt og ubeboet område, hvor der er gode chancer for at se sæler, marsvin, tårnfalke og mange andre fugle. Ruten har desuden mange smukke pausemuligheder undervejs.

Læs mere …

Kajaktur fra Holbæk til Rørvig – en weekendtur på Isefjord

Længde: 60 km
Oplev hele den smukke Isefjord, og tag på kajaktur fra Holbæk til Rørvig. Turen kan opdeles i tre etaper med teltovernatning i Kongsøre. Oplev bl.a. Lammefjordsdæmningen ved Tuse Næs, Bognæs skoven ved fjordens kyst og et rigt fugleliv.

Læs mere …

En kajakroers beretning – 5 ture på den sjællandske vestkyst


 

Agersø rundt i kajak

Hvis vejret er godt, er en tur Agersø rundt en flot oplevelse.

Læs mere …

Tur fra Bisserup i kajak

Bisserup er et oplagt sted at ro kajakture fra.

Læs mere …

Skælskør – fjord, by, nor og strand i kajak

En kajaktur ved Skælskør kan byde på hele pakken.

Læs mere …

Kajakture fra Korsør Nor og havn

Korsør er et godt udgangspunkt for havkajakroning.

Læs mere …

Musholm Bugt i kajak

Den nordligste del af Slagelses kyst ud mod Musholm Bugt er præget af store sommerhusbebyggelser.

Læs mere …

Se hvad andre oplever på Destination Sjælland

Del din oplevelse med andre #destinationsjælland