fbpx

På cykeltur gennem Danmarkshistorien 

Mens solen bager i ansigtet og fuglene fløjter, tramper I i pedalerne og oplever Destination Sjælland fra første parket. 


Området byder på masser af cykeloplevelser på små hyggelige veje med fredelig trafik, hvor I kan opleve Danmarkshistorien udfolde sig, mens I triller gennem Geopark Odsherred, besøger øerne eller cyklerFjordstien, der strækker sig langs blandt andet Isefjorden. 

Tag de øde cykelstier gennem fredede naturparker, og mærk havbrisen i håret.

Fodsporet

Sporet er 51 km langt og forbinder Slagelse i nord med Næstved i syd og Skælskør i vest.

Stenalder-ruten

På denne rute kan du se nogle af de mange stendysser, som findes overalt i Sorø Kommune.

Undervejs støder I på oplevelser og fortællinger fra fortiden, når Istidsruten eller Lammefjordens oplevelsesrute udfolder sig, ligesom I på Tuse Næs finder flere tematiserede ruter.  

I Destination Sjælland findes der helt unikke cykelruter, der kan tilpasses præcis dine ønsker, om du vil smage på de lokale råvarer, på opdagelse på nogle af de skønne strande eller virkelig teste benene på bjergene i Odsherred, hvor rytterne i både Tour de France og Geopark Bjerg Grand Prix passerer. 


Der er gode stier, så du kan finde en flot tur, der tager et par timer, en dag eller en hel uge, når du for eksempel prøver kræfter med etaperne på de nationale ruter N2, N4, N6, N7 eller N8.  

Bike Friend

Hos bike friends finder gæsterne blandt andet: pumpe, lappegrej, muligheder for drikkevand og naturligvis en hyggelig snak om seværdigheder og naturskønne ruter i området.

Læs mere …

Friluftsguiden

Planlæg din tur på Friluftguiden.dk

Læs mere …

Se hvad andre oplever på Destination Sjælland

Del din oplevelse med andre #destinationsjælland