fbpx

På cykeltur gennem Danmarkshistorien 

Mens solen bager i ansigtet og fuglene fløjter, tramper I i pedalerne og oplever Destination Sjælland fra første parket. 


Området byder på masser af cykeloplevelser på små hyggelige veje med fredelig trafik, hvor I kan opleve Danmarkshistorien udfolde sig, mens I triller gennem Geopark Odsherred, besøger øerne eller vandrerFjordstien, der strækker sig langs blandt andet Isefjorden. 

Undervejs støder I på oplevelser og fortællinger fra fortiden, når Istidsruten eller Lammefjordens oplevelsesrute udfolder sig, ligesom I på Tuse Næs finder flere tematiserede ruter.  

I Destination Sjælland findes der helt unikke cykelruter, der kan tilpasses præcis dine ønsker, om du vil smage på de lokale råvarer, på opdagelse på nogle af de skønne strande eller virkelig teste benene på bjergene i Odsherred, hvor rytterne i både Tour de France og Geopark Bjerg Grand Prix passerer. 


Der er gode stier, så du kan finde en flot tur, der tager et par timer, en dag eller en hel uge, når du for eksempel prøver kræfter med etaperne på de nationale ruter N2, N4, N6, N7 eller N8.  

39 spændende cykelruter i Destination Sjælland

Her har vi samlet 39 spændende cykelruter du kan gå på opdagelse i og hente ned til din telefon. God tur

Læs mere

Bike Friend

Hos bike friends finder gæsterne blandt andet: pumpe, lappegrej, muligheder for drikkevand og naturligvis en hyggelig snak om seværdigheder og naturskønne ruter i området.

Læs mere …

Friluftsguiden

Planlæg din tur på Friluftguiden.dk

Læs mere …

Hop på cyklen og udforsk naturen, kulturen og historien i Destination Sjælland.

Her har vi samlet 39 spændende cykelruter du kan gå på opdagelse i og hente ned til din telefon.
God tur

Læs mere …

Cykel- og vandreruten Jyderupstien

Tag en frisk cykeltur langs Jyderupstien og nyd det smukke landskab, skovene og ikke mindst Skarresø. Cykelturen langs Jyderupstien giver dig en helt unik måde at opleve landsbyerne og landskabet på.

Læs mere …

Vandre- og cykelture på Tuse Næs

Ved Isefjordens kyst er der mange spændende vandreruter. Især på halvøen Tuse Næs, nord for fjordbyen Holbæk, finder du nogle af de bedste vandreture på Sjælland, der også kan tages som cykelture. Der er gode kort og beskrivelser af alle ruterne, der tager dig igennem smuk og varierende natur.

Læs mere …

Cykelturen Isefjorden Rundt med De 4 Færger

Hop på cyklen, ind i bilen, op på motocyklen/knallerten eller tag vandreskoene på og oplev al det bedste ved fjordlandet, her i Holbæk, Odsherred, Frederikssund, Roskilde og Lejre.

Læs mere …

Tag de øde cykelstier gennem fredede naturparker, og mærk havbrisen i håret.

Fodsporet

Sporet er 51 km langt og forbinder Slagelse i nord med Næstved i syd og Skælskør i vest.

Stenalder-ruten

På denne rute kan du se nogle af de mange stendysser, som findes overalt i Sorø Kommune.

Aktuelle events

Udforsk events i Destination Sjælland


d. 7/5, kl. 14-18
Andet/UkendtSejlklubben

Åbningsfest i Surf Caféen

Kom med til åbningsfesten i Surf Caféen!

d. 7/5, kl. 17
SkuespilSlagelse Teater

Cykelmyggen Egon

Fra 5 år

d. 8/5, kl. 10-17
Anden forestillingCirkusland

Cirkusland i Slagelse, 8. maj 2021

Cirkusland i Slagelse. Alle weekender og helligdage fra kl. 10 – 17 frem til sommerferien. Sjov, leg og forlystelser for hele familien

d. 8/5, kl. 11
OmvisningDyrehøj Vingård

Smuttur

Den korte rundvisning på vingården Turen starter i vinmarkerne hvor vi går ned og står midt imellem rækkerne og ser på den smukke udsigt ud i St…

Indtil 8/5, kl. 18.30
GastronomiBistro Bispegården

Besøg af Goosmann Vin

Lokale Asparges, Kalvecuvette dejlige grøntsager, gode salater, rabarbertrifli og 3 dejlige glas økologisk vin, Goosmanns egen import. Køb billet

Se hvad andre oplever på Destination Sjælland

Del din oplevelse med andre #destinationsjælland