fbpx

Busser

Busser til alle formål

Nygaards Turist & Minibusser

Busser til alle formål. Nygaard Turist & Minibusser råder over Turistbusser, Mini og/eller Liftbusser, VIP Minibus.

Læs mere …

DitoBus Excursions

Vi glæder os til at give vores – og dine – gæster gode oplevelser med vores moderne turistbusser.

Læs mere …

Egon´s Turist- & Mini Busser A/S

Egon´s busser er en af de største persontransport-operatører i hele regionen, så hvis I skal rundt – uanset om I er på teambuilding, polterabend, eller I er en stor eller lille familie – kan Egons bus

Læs mere …

Book lokale guider

Jessica Grant Jørgensen, Odsherred

Sprog: Dansk/English
Kontakt: Telefon +45 30 69 82 35 * mail jessiegee75@gmail.com
Prisniveau: 2 timer: 1000 kr.

Vil I lære mere om det gamle sindssygehospital ved Nykøbing Sj., om menneskesyn og personlige skæbner? Vil I tage på cykelrundvisning i den inderste del af den inddæmmet Lammefjord og lære om jordforhold og istidsdannelse?

Jessica er uddannet geoguide og kan skræddersy en tur til jer. Hun bor selv i Annebergparken, det tidligere psykiatrihospital, og har en stor viden om stedet. Men hun kan også fortælle om mange andre steder i hele Geopark Odsherred.

Jessica er kulturformidler, ph.d., folklorist, mor-til-fire, forfatter og canadier.

Jan Barslund, Odsherred

Sprog: Dansk
Kontakt:  jan.barslund@live.dk
Prisniveau: 1 time: 950 kr. 2 timer: 1500 kr.

Jan Barslund er en levende fortæller for de 0-100-årige. Med ønsket om, at andre også må blive inspireret til at stille skarpt på de små detaljer, og de store linjer i naturen, kulturen og biologien, tilrettelægger Jan sine ture.

”Vil I med ud i det fascinerende og eventyrlige morænelandskab, gå på opdagelse efter spor af istiden, se fugletræk, finde mosegrise og samle vandmynte. Mens vi bevæger os rundt i landskabet, bliver I en del af lokalhistorien, sagnene og fortællingen om landskabets udvikling”. 

Naturvejleder, lærer og formidler.

Egnet for børn og voksne med hang til en god historie.

Troels Birk Kristoffersen, Røsnæs

Sprog: Dansk
Kontakt: Telefon +45 20 99 93 90 * mail annetroels@gmail.com
Prisniveau: Pr. time 500 kr.

Med speciale i Røsnæs guider Troels dig gennem Danmarks største vindistrikt eller et stykke af Danmarks Naturkanon. På Røsnæs kan du få flere fantastiske oplevelser, og Troels kender det meste. Fra hyggelige Nyby Havn med Aktivitetshuset i vandkanten over Naturrummet med en skøn udsigt til Danmarks største vingård helt ud til Røsnæs Fyr – du bestemmer. Men pas på – tiden løber stærkt når først oplevelserne står i kø. Det kan være svært at nå det hele.

Mogens Anholm, Røsnæs

Kontakt: Telefon +45 40 81 95 71 * mail mogens.anholm@mail.tele.dk
Sprog: Dansk
Prisniveau 500 r. pr. time

På Røsnæs ved Kalundborg finder du noget af Danmarks dejligste natur. Med Mogens som guide bliver din vandretur på Røsnæs fuld af spændende historier – blandt andet ved Mogens hvor du finder kilden der er 7 grader hele året. Terrænet her er flot men kuperet. Er vejret klart, kan du se helt til Samsø, Mols og sågar til pylonerne på Storebæltsbroen. Turene starter som regel ved Naturskolen og går omkring 3 af de 13 Landmarks på skønne Røsnæs. Turen er ca. 4 km.

Hans-Henrik Nielsen, Kalundborg

Sprog: Dansk og engelsk
Kontakt: Telefon +45 40 15 82 12 * mail hhn@mail.dk
Prisniveau: Pr. time 500

Få den gode historie, skrønerne og ikke mindst de ’skæve vinkler’ fortalt med et smil og godt humør. Hør om hvordan Kalundborg er blevet til og om byens udviklingen til en moderne by. Hans-Henrik målretter historierne til sit publikum og inddrager også gerne publikum, så alle for en særlig god oplevelse.

Ønsker du en lidt anderledes tur, er Niels-Henrik altid parat med inspiration og forslag. Specialet er dog vandreture i Kalundborg og omegn, hvor danmarkshistorien fra vikingetid til højteknologisk samfund indgår på inspirerende vis.

Peter Hermann, Kalundborg

Sprog: Dansk
Kontakt: Telefon +45 40 42 25 26 * mail phermann@outlook.dk
Prisniveau: Pr. time 500 kr.

Peter har stor lokal kendskab til Kalundborg by og fortæller passioneret om f.eks. Højbyen, Møllebakken, Sct. Olai Kirkegård og tager gerne en afstikker ad smukke Kystvejen mod naturskønne Røsnæs. Peter kan altid tages med på gode råd og spændende idéer, hvis du mangler inspiration til din tur.

Hanne Elisabeth Schultz, Omø

Sprog: Dansk
Kontakt: Telefon +45 20 41 06 09 * mail mail@net-lodsen.dk
Prisniveau: To timer: 950 kr. (maks 25 personer)

Hvordan er det at bo på en lille ø i dag? Dette spørgsmål står centralt på en guidet vandretur på Omø. Derudover fortæller guiden relevant ø-historie og trækker trådene op til i dag. Du hører også om alle ildsjælene som holder øen i gang og sørger for at det lille samfund hele tiden udvikler sig.
Ø-livet er i særlig grad et liv i balance mellem fortid og nutid, et liv med et særligt nærvær og sammenhold, men også med specielle udfordringer.

Hanne bor på Omø og har været ø-guide i mange år. Hun kender derfor alle de “skæve” historier, og hun skræddersyr gerne en tur, så den passer til jeres ønsker. Hun arrangerer også gerne en guidet fototur; som ivrig amatørfotograf kender hun alle de gode ø-motiver.

Curt Asklund, Sprogø og Korsør

Sprog: Dansk og engelsk
Kontakt: Telefon +45 22 42 47 22* mail kun12city@gmail.com
Prisniveau: Pr. time kr. 500

Tusindvis af gæster har travet Korsør by tynd med Curt som guide.  Særligt det gamle Korsør, Kongegården og Fæstningen kan Curt fortælle levende omkring.

Halsskov Rev, Isbådsmuseet, Storebæltsbroen og historien om Sprogø er særlig populært at høre om når du aflægger visit i Korsør. Det skal nævnes, at Curt i mange år har været fast guide på turene til Sprogø. Der findes mange spænderne hjørner af Korsør og omegn, mangler du inspiration eller har specielle ønsker, er du altid velkommen til at spørge vores guide til råds.

Jakob Walløe Hansen, Odsherred

Sprog: Dansk og engelsk
Kontakt: 22 67 47 69 / ampyxglaber@gmail.com
Prisniveau: DKK 800 pr. time (ex. moms)

Har du har interesse for at høre hvordan geologi og landskab har en tæt kobling til det liv, vi lever i dag? Vil du vide mere om geoparker, lokalt som internationalt, og om koblingen mellem geologi og kulturhistorie i Odsherred? Prioriterer du høj faglighed når du vælger oplevelser?

Jakob er formidlings- og undervisningsansvarlig i UNESCO Global Geopark Odsherred – landets eneste geopark. Med syv sæsoners erfaring som guide i Odsherred og med en baggrund som faglig formidler på Statens Naturhistoriske Museum, er Jakob ekspert i de enkelte områder i Odsherred og geoparkens sites og kan dermed skræddersy turen til dig og dine behov.

Jakob er uddannet geolog og naturvejleder og formand for Naturvejledning Danmark (forening for landets naturvejledere) og sidder som Danmarks repræsentant i det globale netværk af geologer.