fbpx

Smag Lokalt-fødevaremarked

Smag Lokalt-fødevaremarked byder på atmosfære, hygge og autenticitet. Her kan I gå på opdagelse blandt egnsunikke produkter og lokale lækkerier.


Fødevaremarkedet besøger en stribe byer i Destination Sjælland. De egnsunikke produkter kommer direkte fra producenter til markedet, der byder på sprøde grøntsager, saftige frugter, frisk æg, søde safter, is og et væld af andre delikatesser.

Trænger I til en let, sund og spændende frokost, byder lokale spisesteder på lækre kulinariske fristelser – alt sammen lavet af de egnsunikke produkter.
Glæd dig til en spændende frokost af det ypperste Destination Sjælland kan byde på.

Kalundborg

Lørdag den 5. september kl. 09.30-15.30 

På Vænget i Kalundborg møder i et udvalg af Destination Sjællands producenter, der sørger for de lækreste egnsunikke produkter.
Den nordvestsjællandske købstad byder desuden på hyggelige caféer og spændende forretninger.

Holbæk

Lørdag den 12. september kl. 9.30-15.30

Lige ved den brostensbelagte Ahlgade står producenter klar på det lille hyggelige torv. Her finder I friske og spændende egnsunikke produkter fra Danmarks kulinariske skatkammer – Destination Sjælland.
Den gamle havneby byder desuden på smukke bygninger, hyggelige caféer og varierede forretninger.

Sorø

Lørdag den 19. september kl. 09.30-15.30

På Sorø Torvs fine chausséstensbelagt plads flankeret af Sorøs gamle rådhus møder du Destination Sjællands dygtige producenter, der står klar med et stort udvalg af blandt andet saftig frugt, sprøde grøntsager og frisk kød.
Nyd Sorøs charme med en gåtur i Akademihaven eller langs Sorø Sø. Fødevaremarkedet afvikles i forbindelse med årets folkemøde.

Slagelse

Fredag den 25. september kl. 11.00-19.00

Nytorv i Slagelse danner ramme om Smag Lokalt-fødevaremarked. Torvet er byens naturlige centrum med gågade og Vestsjællandscentret som de helt store handelssteder.
Nyd de mange egnsunikke produkter fra Destination Sjælland og gør en god handel, når de lokale lækkerier skal med hjem til køkkenet eller grillen.

Nykøbing Sjælland

Lørdag den 3. oktober kl. 09.30-15.30

Mellem Kattegat og Isefjord ligger Nykøbing Sjælland. På torvet i den østlige ende af Algade i Nykøbing Sjælland finder i Smag Lokalt-fødevaremarked.
Producenterne står klar med friske forsyninger, så I kan gå på opdagelse i lokale lækkerier fra Destination Sjælland.

Besøgsmarken

Besøgsmarken præsenterer Lammefjordens grøntsager og er klar med fortællingen Lammefjordens betydning for området

Læs mere …

Birthesminde

Hos Birtheminde har grisene masser af plads både på friland og i skoven. Ud over grise har Birtheminde også gæs, høns, ænder og køer – ligesom der fristes med røgvarer, spegepølser, mel, øl og andre lækre sager.

Læs mere …

Dalsbakkegård

Hos Mathias på Dalsbakkegård kan du også gå på opdagelse i gårdbutikken, hvor gårdens dyr bliver solgt som både stege, bøffer og grill- og spegepølser.

Læs mere …

Dansk Tang

Gå ombord i det helt nye inden for bæredygtige fødevarer – frisk tang, tang-øl og meget andet. Det er ikke uden grund, at tang kaldes for havets grøntsag.

Læs mere …

Isøre Is

Det familieejede firma Isøre Is, der er ejet og drevet af far og datter, producerer is af den bedste kvalitet. Det er lokalt produceret, 100% økologisk og lavet på naturgræsmælk.

Læs mere …

Kokkenskolen ZBC

Kokkeskolen elever går til hånde i vores mange boder og lærer samtidig om de mange produkter fra Destination Sjælland.

Læs mere …

Langebjerggaard

Langebjerggård byder på en masse delikatesser – blandt andet økologisk kød fra lam, kaniner og kyllinger. Dyrene vokser i det tempo som deres natur, og sæsonen dikterer.

Læs mere …

Lokalristeriet

Lokalristeriet frister med friskristet kaffe fra Sorø og Egebjerg. På fødevaremarkedet byder de også på kaffesalg og TOGO fra kaffevogn.

Læs mere …

Oplevelsescenter Nyvang

Oplevelsescenter Nyvang er et historisk oplevelsescenter på Nordvestsjælland, som har hjemme på Nyvang, en gammel proprietærgård på 44 ha, beliggende syd for Holbæk.

Læs mere …

Rørvig Catering

Frister med salatbowls af økologiske råvarer med fokus på velsmag og nytænkning. Maden er vegetarisk og/eller vegansk.

Læs mere …

Sidinge Gårdbutik og Frugtplantage

Salg af spændende kvalitetsprodukter i den gamle/hyggelige stald i Danmarks ældste landsby, Sidinge. Udvalget i delikatesser, chokolade, vin, øl, saft, gavekurve og ikke mindst det store udvalg i ost

Læs mere …

Skelleris

Den lille økogård Skelleris er et mikrolandbrug, hvor dyrene får rigtig god plads. Det kan smages i kødet, når grisen har trynen i jorden, hønsene slår græs, og ænderne snasker i græs og mudder.
Skelleris dyrker også grøntsager, hvor al den gode gødning, dyrene producerer, bruges.

Læs mere …

Smil Håndlavet Bolcher

For det mindste og besøgende med en sød tand frister Smil Håndlavet Bolcher med bolsjer med masser af smag. Bolsjerne er lavet med naturlig aroma og farve.

Læs mere …

MARTIZZOL

Oplev den fantastiske smag af friskslagtet kød og nyhøstet grønt, fra de lokale producenter, i Martizzolis madvogn på markedet. Du er også velkommen til at tage smagen med dig hjem.

Læs mere …

Her finder du markederne


Slagelse – 25. september (Fredag)

Casinotorvet, Slagelse, Danmark

Nykøbing Sjælland – 03. oktober (Lørdag)

Algade, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark

Sorø – 19. september (Lørdag)

Torvet 2, Sorø, Danmark

Holbæk – 12. september (Lørdag)

Ahlgade 51, Holbæk, Danmark

Øen Kalundborg – 05. september (Lørdag)

Kordilgade 65, Kalundborg, Danmark

Se hvad andre oplever på Destination Sjælland

Del din oplevelse med andre #destinationsjælland