fbpx

Feriebyer fulde af liv 

Når sommerferien og resten af årets ferier står for døren og feriehusene bliver fyldt blomstre Rørvig og Nykøbing Sjælland. 

Nykobing Sjaelland og Rorvig Nykobing Sjaelland og Rorvig

Hvad sker der i Nykøbing og Rørvig i dag ?

Her kan du se hvad der sker i Odsherred kommune de kommende dage

Begivenheder i Nykøbing og Rørvig

Her finder I et pulserende bymiljø med butikker, spisesteder og alt hvad hjertet ellers begærer på de skønne danske feriedage. 

Mellem Kattegat og Isefjorden ligger Nykøbing Sjælland, der er Odsherred Købstad. Fra bymidten til de skønne hvide sandstrande ved Kattegat er der kun to kilometer. 

Byen byder på hyggelige caféer, der frister med lidt vådt til vanen og egnsunikke produkter, mens byens små hjørner og porte gemmer på spændende kunst, ligesom byen frister med alt fra Comedy Nights og koncerter til foredrag og forestillinger for store og små.    

Et stenkast nordøst for Nykøbing Sjælland ligger den gamle fiskerlandsby Rørvig, der i dag er en livlig ferieby med færgefart til Hundested. 

Byen er et naturligt samlingspunkt for både lokale og turister, der nyder nærheden til vandet, hvor familiens mindste kan fange krabber og spise en is. 

 

I kan også gå en tur i den gamle bykerne, der byder på et væld af smukke fisker- og skipperhuse, ligesom naturen omkring Rørvig er ganske enestående med Skansehage, Korshage og indlandsklitten ’Højsandet’, der er 3 kilometer lang og nogle steder 11 meter høj.  

Uanset om I er til krabbefiskeri eller cafébesøg, så er Nykøbing Sjælland og Rørvig et besøg værd. 

Få historierne het tæt på med en guided byvandring.  Se byvandringer i Nykøbing og Rørvig her 

HOLD DIG OPDATERET MED VORES NYHEDSBREV
Dette felt er påkrævet